Ne demek buGerçekler acıdır baby
dip köşe temizlik iyidirAra ara arındırmakta fayda var
En yakın arkadaşım ile bir ay önce bir olay yaşadık. Ben hamile iken her yere her ortama çağırıyordu. Korona umurunda olmazdı. O ortamlara girip sonra bana gelirdi. Ardından o hamile kalınca bana işe gidiyorsun toplu taşıma kullanıyorsun. Buluşmasak mı dedi. Buluşmadan kastımız da doktor randevusu. Benım gittiğim doktoru merak ediyordu. Bende gel gör hoşuna giderse hamileliğine onun yanında devam ettir. Ondan sonra ben işe başladım servis kullanıyorum diye benle aynı ortama girmeye çekinmiş. Dıkkat etmek istiyorum dedi. Bende.. Bir tek sen mi evlat taşıyorsun dedim. Madem oyle ben hamile iken neden benı düşünmeyip her ortama girip solugu yanımda aldın dedim ve bir aydır tek kelime etmiyorum.. Benım için bitti ii.. Bir daha bir araya gelmem..
Ay bu yorumu yapmaya gelmiştim aklın yolu birİkizler burcu olarak
Bencillik etmiş bence iste bende bencillikten yana şikayet ediyorum bide her gün yüz yüze geldiğiniz birini düşünün iş yerinde
Ay bu yorumu yapmaya gelmiştim aklın yolu bir
Bir ikizler burcu olarak asla ama asla aynı duygu durumunda uzun süre kalamıyorum. Yani bunu burçlara bağlamayı saçma bulanlar olacaktır belki ama daha astroloji falan keşfetmedigim zamanlarda da, kendimi bildim bileli hep böyleydim. Çocukken bile birine küser 5 dakika sonra unutup normal oynamaya devam ederdim.
Daha az evvel ya, bi arkadaşıma karşı bi alınganlık gösterdiğim bir durum oldu gün içinde. Yanlış anlama ihtimalim vardı ama o ihtimali düşünmeden çok kafaya taktım gereksiz bir şekilde. Sürekli kafamda döndü durdu bu konu. Sonra kuzenimin doğum günü için pasta yapmaya başladım birden bire kafamda o konu kapandı. Daha 15 dakika önce sürekli kafamda dönüyordu başka şeylere konsantre bile olamıyordum bir anda uçtu gitti. Yemin ediyorum kendi kendime şaşırdım. Hatta üstüne o alınganlık yaptığım arkadaşım aradı hiçbir şey olmamış gibi gayet neşeli konuştum.
Hiç küs kalabildigim insan yok mesela. Gerçekten kazık yemiş bile olsam üstünden zaman geçince beynim o kötü anıyı siliyor görünce yine merhaba diyorum. Bir bakımdan da hiç iyi bir şey değil aslında. İnsanın bir duruşu olmalı birini sildin mi silebilmelisin. Of bilemiyorum şu an bile kararsız kaldım iyi bir şey mi kötü mü diye :)
Alıntıladığım üyeye cevabım.Ne demek bu
eşim de ikizler akıllı ama zor insanlarsınızAy bu yorumu yapmaya gelmiştim aklın yolu bir
Bir ikizler burcu olarak asla ama asla aynı duygu durumunda uzun süre kalamıyorum. Yani bunu burçlara bağlamayı saçma bulanlar olacaktır belki ama daha astroloji falan keşfetmedigim zamanlarda da, kendimi bildim bileli hep böyleydim. Çocukken bile birine küser 5 dakika sonra unutup normal oynamaya devam ederdim.
Daha az evvel ya, bi arkadaşıma karşı bi alınganlık gösterdiğim bir durum oldu gün içinde. Yanlış anlama ihtimalim vardı ama o ihtimali düşünmeden çok kafaya taktım gereksiz bir şekilde. Sürekli kafamda döndü durdu bu konu. Sonra kuzenimin doğum günü için pasta yapmaya başladım birden bire kafamda o konu kapandı. Daha 15 dakika önce sürekli kafamda dönüyordu başka şeylere konsantre bile olamıyordum bir anda uçtu gitti. Yemin ediyorum kendi kendime şaşırdım. Hatta üstüne o alınganlık yaptığım arkadaşım aradı hiçbir şey olmamış gibi gayet neşeli konuştum.
Hiç küs kalabildigim insan yok mesela. Gerçekten kazık yemiş bile olsam üstünden zaman geçince beynim o kötü anıyı siliyor görünce yine merhaba diyorum. Bir bakımdan da hiç iyi bir şey değil aslında. İnsanın bir duruşu olmalı birini sildin mi silebilmelisin. Of bilemiyorum şu an bile kararsız kaldım iyi bir şey mi kötü mü diye :)
Hayatından çıkarman bazen zor olabiliyor, onlara rağmen kaale almamayı deneyebilirsin. Ama insanlar hakkında da genelleme yapmamak lazım her insan aynı değil, umutsuzluğa kapılmaArkadaşlar insanları takmamayi nasil başarıyorsunuz yani onlar olmadan da nasıl hayatıma tek basima devam edebilirim diyosunuz ...
Arayan soran çağıran herkese hemen paketlenmiş cevap “pandemi hastalarıyla çalışıyorum” Bir senedir bu şekilde buluşmalar erteleniyordip köşe temizlik iyidir
Peki teşekkür ediyorumHayatından çıkarman bazen zor olabiliyor, onlara rağmen kaale almamayı deneyebilirsin. Ama insanlar hakkında da genelleme yapmamak lazım her insan aynı değil, umutsuzluğa kapılma
Tam olarak nasıl bir şey yaşadınız, anlatın isterseniz daha net yorumlar gelirAma karsindaki insan haksızlık yaptıysa ve kendisi konuşmayı kestiyse insanın daha çok zoruna gidiyo bende küs kalamam yoksa
Tam olarak nasıl bir şey yaşadınız, anlatın isterseniz daha net yorumlar gelir
Arkedeş netflixte tonlarca insan var , romantiğinden tut ekşınına hatta icin bile ürperebilir ara ara , üstelik hiç sıkmıyorda istediğin zaman bir tık yetiyor hem corona bulaştırma riski de yok. Sen boşver dışardaki virüsleri netflix en iyisiArkadaşlar insanları takmamayi nasil başarıyorsunuz yani onlar olmadan da nasıl hayatıma tek basima devam edebilirim diyosunuz ...
Ya bence ikizler burcunun en büyük zorluğu kendine. O kararsızlık gel gitler gerçekten yorucu. Bir yerde okumuştum, kadın diyor ki eşimi çok seviyorum severek evlendik, gece muhteşem bir gece geçirdik. Sabah uyandım bir anda eşimden soğudugumu hissettim. Sebep yok, öyle bir anda. Yanıma geliyor uzak duruyorum, tahammülüm yok gitsin istiyorum. Sonra aradan zaman geçiyor normale dönüyorum. İkizler burcuymuseşim de ikizler akıllı ama zor insanlarsınız
bağımlısı oldu netflix in .ispanyol dizilerini bitirdim sırada ingilizler var.kim kardashian ı sevmezdim ama izleyince tuhaf ama sevimli bile buldum ailesini.pandemi nelere kadirsinnnnArkedeş netflixte tonlarca insan var , romantiğinden tut ekşınına hatta icin bile ürperebilir ara ara , üstelik hiç sıkmıyorda istediğin zaman bir tık yetiyor hem corona bulaştırma riski de yok. Sen boşver dışardaki virüsleri netflix en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?