Nasıl başarıyosunuz

Yok ben kafaya takmıyorum ki işte anlık gelişiyor her şey çok kolay hayatımdan çıkarıyorum da sonra neden çıkardığımi unutup karışlasinca selam veriyorum mal gibi kimbilir ne düşünüyor karşı taraf ama aslında umursamadığım için oluyor bu biraz. O olayın yerini çoktan başka bir şey almis oluyor çünkü. Balıkla yengeç doğum haritamda var ama baktım geçen

Benim yükselenim terazi astrolojide iki tane dengesiz burç var zaten ikisi de bende. Bari biri aslan maslan olaydı Ay yengeçe bile razıydım
Terazi hoş olmamış cidden dengeler fena şaşar İkizler-Aslan kombinasyonu da çok sert ben bile bazen kendime zor geliyorum. Bizi anlamak çok zor. Hani diyorlar ya ikizlerin bi anda modu değişiyor gülerken kızıyor falan diye, aslında o an bizim beynimiz o olayın içindeyken bile başka şeyleri düşünüp yorumluyor o ani değişimler de o yüzden oluyor ama bunu kimse anlayamaz, dengesiz sıfatı ile anılacağız

Çok etkiliyor, yükselen burç zaten insanların dış çevreye davranışlarını ve ilişkilerini yansıtan burcu. Terazi çok merhametli bi burçtur bence sende de o baskın geliyor

Evet ben de öyle bak. Üniversitedeyken bir arkadaş ortamında formula1 muhabbeti olmuştu hiç unutmuyorum. Ben hiç takip etmediğim için konuya yabancı kaldım, bir yerlerden dahil olmaya çalıştım falan ama bir yere kadar. Nasıl kafaya taktıysam o günden beri hala izliyorum herkesten bir şey öğrenme huyum vardır benim de. Her insan ayrı bir ansiklopedi çünkü. Aşırı meraklıyım bilgi konusunda. Valla kafam kazan gibi dolu ama sanki bir o kadar da boş. Suraya bile giriyorum çoğu zaman gözümden uyku akıyor resmen kan çanağı oluyor ama konunun sonunu öğrenmeden uyumuyorum. Ama aslana ikizler güzel match olmuş takdir ettim

Çok etkiliyor, yükselen burç zaten insanların dış çevreye davranışlarını ve ilişkilerini yansıtan burcu. Terazi çok merhametli bi burçtur bence sende de o baskın geliyor
Bence aslan ikizler uygun. Hatta astrolojide birbirini en iyi tamamlayan iki burçtur aslan ve ikizler. Aslanın o lider ruhu net oluşu dengede tutuyordur seni bence

Bence aslan ikizler uygun. Hatta astrolojide birbirini en iyi tamamlayan iki burçtur aslan ve ikizler. Aslanın o lider ruhu net oluşu dengede tutuyordur seni bence
Olabilir canım haklısın. Cidden her konuda net bir insanımdır ve keskin çizgilerim vardır. Olaylar karşısında soğukkanlı kalabiliyorum. Mantık insanıyım o yüzden genelde soğuk bir profil çizerim dış görünüş olarak.

O bende hiç yok işte olaylar karşısında da soğuk kanlı kalamıyorum ama belli etmiyorum dışarı. İçimde fırtınalar kopsa da çaktırmamaya çalışırım bir yolunu bulurum. En sevdiğim yanım pratik zekam. Aynı anda bir kaç is yapmayı da severim mesela o da iyi bir şey sayılır. Bunlar dışında dışı seni içi beni yakar doğum haritana baktın mı hiç

Ah evet pratik fikirlerimiz biz
Annem bana hep sen fazla zekadan uzamadın der yorumlatmadım ama kendim çıkarmıştım canım ama danışmanlık almayı çok istiyorum aslan çok baskın ve tüm zor burçlar resmen bir araya gelmiş
Güneş İkizler
Yükselen Aslan
Ay Yengeç
Merkür İkizler
Venüs Koç
Mars Aslan
Şiron Aslan
Jüpiter Terazi
Satürn Balık
Uranüs Oğlak
Neptün Oğlak
Pluto Akrep

Benim güneş ikizler
Yükselen terazi
Ay balık
Merkür ikizler
Venüs boğa
Mae's yengeç
Jupiter kova
Satürn akrep
Uranüs yay
Neptün oğlak
Pluto akrep

Ay ne çok akrep varmış ya hiç de kindar değilim halbuki. Yalnız aslan kıyımdan kenarımdan geçmemiş şiron yazmışsın bir de o ne ki bende çıkmadı o

Senin ay balık ondan bu kadar ağır basıyor duygular şiron bir yıldızmış Doğum haritasında hangi burçta ve evdeyse o konularda ki yaralarımızı ve şifamızı gösteriyormuş.

Konuya cevabim.

Raporlu deliyi bile kafama takarım.

Durumumun vehametini sen düşün.

Geçen sene kanserden kizkardesimi kaybedince kimseyi zerre takmamayi öğrendim. Yalniz geldik yalnız gideceğiz. Kimseyi umursamıyorum böyle çok rahat.

Senin ay balık ondan bu kadar ağır basıyor duygular şiron bir yıldızmış Doğum haritasında hangi burçta ve evdeyse o konularda ki yaralarımızı ve şifamızı gösteriyormuş.
Aa hiç duymadım. Nereden bakıyorsun sen? Yorumcu diye bir site var ben oradan baktım hep

Artık anlatıcam zaten

Arkadaşlar insanları takmamayi nasil başarıyorsunuz yani onlar olmadan da nasıl hayatıma tek basima devam edebilirim diyosunuz ...
Kafama takarak insanların tavrını ve kişiliklerini değiştiremediğim için takmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…