- 10 Nisan 2014
- 43.411
- 115.701
- 798
başakYa bence ikizler burcunun en büyük zorluğu kendine. O kararsızlık gel gitler gerçekten yorucu. Bir yerde okumuştum, kadın diyor ki eşimi çok seviyorum severek evlendik, gece muhteşem bir gece geçirdik. Sabah uyandım bir anda eşimden soğudugumu hissettim. Sebep yok, öyle bir anda. Yanıma geliyor uzak duruyorum, tahammülüm yok gitsin istiyorum. Sonra aradan zaman geçiyor normale dönüyorum. İkizler burcuymusCidden bu tip şeyler oluyor. İnsanlari astrolojiye inandıracak en keskin özellikleri olan burç bence bu.
Erkekleri biraz daha zor diyorlar. Gerçi bütün ikizler burcu aynı özelliklere sahip diye bir şey de yok, bunun yıldız haritası falan var çok derin mevzular :)
Sizin burcunuz ne merak ettim?
Bence arkadaşınızı hayatınızdan çıkarmayın biraz diretin çünkü ciddi bir yanlış anlaşılma olmuş. Samimi bir şekilde çok üzgün olduğunuzu öyle bir şey yapmadığınızi anlatınIs yerinde yakın bi arkadaşımı temasli olarak yazdırmak gerekiyordu arkadaşım kendisi söyledi ben pozitif çıkınca bende yazdırdım sonra patronda sen istemişsin t.c sini dedi bende temasli olduğumuz için t.csini verdi dedim ortalık karışmış arkadaşım da ona karşı art niyetle bunu söyledim sanmış patron dediğim kişi ise arkadaşıma gidip sen yalvarmışsın t.c mi ver diye demiş halbuki ben yalvardı diye bisey demedim iftira attı yani sonuç olarak iş yerinde tek yakın arkadaşım oydu çünkü çocukluk arkadaşım digerlriyle bi aram muhabbetim yok oda düşman kesildi
İkizler çok eylenceli kişilikler , beraber hiç canınız sıkılmaz ama hiç birseyi ciddidede almazlar .Eski sevgilim ikizlerdi beraber hayat sürdüremeyeceğimiz baştan belliydi ama yinede takılmak iyi geliyordueşim de ikizler akıllı ama zor insanlarsınız
Aaa sen daha Koreana gelmemişsin ozaman , en sınır noktası o zaten sonrası yok sanırımbağımlısı oldu netflix in .ispanyol dizilerini bitirdim sırada ingilizler var.kim kardashian ı sevmezdim ama izleyince tuhaf ama sevimli bile buldum ailesini.pandemi nelere kadirsinnnn
Bak Başak ve ikizler iyi anlaşıyor sanırım . Bir arkadaşımda ikizler ve kocası Başak ve gayet uyumlular
aynen yazdığınız gibi akıllılar para kazanırlar ama hepsini de harcarlar keyiflerine çok düşkündürler.aniden sinirlenir sonrada 20 dakika sonra unutuverirler neye sinirlendiklerini çocuk gibidirler biraz.İkizler çok eylenceli kişilikler , beraber hiç canınız sıkılmaz ama hiç birseyi ciddidede almazlar .Eski sevgilim ikizlerdi beraber hayat sürdüremeyeceğimiz baştan belliydi ama yinede takılmak iyi geliyordu
Evet akıllı Zeki ama temiz kalpliler tek kötü huyları çok konuşmaları ve kendilerini çok övmeleriaynen yazdığınız gibi akıllılar para kazanırlar ama hepsini de harcarlar keyiflerine çok düşkündürler.aniden sinirlenir sonrada 20 dakika sonra unutuverirler neye sinirlendiklerini çocuk gibidirler biraz.
Bence iyi birşey..Ben aslan burcuyum hiç birseyi unutmuyorum maalesef kin gurur inat ne ararsan küstüm mü tam küserim sildim mi tam silerim çekilecek dert değilim yeminleAy bu yorumu yapmaya gelmiştim aklın yolu bir
Bir ikizler burcu olarak asla ama asla aynı duygu durumunda uzun süre kalamıyorum. Yani bunu burçlara bağlamayı saçma bulanlar olacaktır belki ama daha astroloji falan keşfetmedigim zamanlarda da, kendimi bildim bileli hep böyleydim. Çocukken bile birine küser 5 dakika sonra unutup normal oynamaya devam ederdim.
Daha az evvel ya, bi arkadaşıma karşı bi alınganlık gösterdiğim bir durum oldu gün içinde. Yanlış anlama ihtimalim vardı ama o ihtimali düşünmeden çok kafaya taktım gereksiz bir şekilde. Sürekli kafamda döndü durdu bu konu. Sonra kuzenimin doğum günü için pasta yapmaya başladım birden bire kafamda o konu kapandı. Daha 15 dakika önce sürekli kafamda dönüyordu başka şeylere konsantre bile olamıyordum bir anda uçtu gitti. Yemin ediyorum kendi kendime şaşırdım. Hatta üstüne o alınganlık yaptığım arkadaşım aradı hiçbir şey olmamış gibi gayet neşeli konuştum.
Hiç küs kalabildigim insan yok mesela. Gerçekten kazık yemiş bile olsam üstünden zaman geçince beynim o kötü anıyı siliyor görünce yine merhaba diyorum. Bir bakımdan da hiç iyi bir şey değil aslında. İnsanın bir duruşu olmalı birini sildin mi silebilmelisin. Of bilemiyorum şu an bile kararsız kaldım iyi bir şey mi kötü mü diye :)
Ben de ikizler burcuyum tam tersine bir insanın bana karşı ilk ters hareketinde tamamen hayatımdan çıkarıyorum. Hiçte umrumda olmaz. Söylenen sözü, yapılan davranışı, öfkemi asla unutmam. Sanırım yükselen etkisi. Senin su grubu bir burç olabilir mi balık, yengeç gibiAy bu yorumu yapmaya gelmiştim aklın yolu bir
Bir ikizler burcu olarak asla ama asla aynı duygu durumunda uzun süre kalamıyorum. Yani bunu burçlara bağlamayı saçma bulanlar olacaktır belki ama daha astroloji falan keşfetmedigim zamanlarda da, kendimi bildim bileli hep böyleydim. Çocukken bile birine küser 5 dakika sonra unutup normal oynamaya devam ederdim.
Daha az evvel ya, bi arkadaşıma karşı bi alınganlık gösterdiğim bir durum oldu gün içinde. Yanlış anlama ihtimalim vardı ama o ihtimali düşünmeden çok kafaya taktım gereksiz bir şekilde. Sürekli kafamda döndü durdu bu konu. Sonra kuzenimin doğum günü için pasta yapmaya başladım birden bire kafamda o konu kapandı. Daha 15 dakika önce sürekli kafamda dönüyordu başka şeylere konsantre bile olamıyordum bir anda uçtu gitti. Yemin ediyorum kendi kendime şaşırdım. Hatta üstüne o alınganlık yaptığım arkadaşım aradı hiçbir şey olmamış gibi gayet neşeli konuştum.
Hiç küs kalabildigim insan yok mesela. Gerçekten kazık yemiş bile olsam üstünden zaman geçince beynim o kötü anıyı siliyor görünce yine merhaba diyorum. Bir bakımdan da hiç iyi bir şey değil aslında. İnsanın bir duruşu olmalı birini sildin mi silebilmelisin. Of bilemiyorum şu an bile kararsız kaldım iyi bir şey mi kötü mü diye :)
aynen kıza ben ders çalıştırıyorum sınavlarının ortalaması 97 kusür ama babana çekmişsin ondan kızımmmm dedi çocuğaaaaa.vayy emeklerimmmmEvet akıllı Zeki ama temiz kalpliler tek kötü huyları çok konuşmaları ve kendilerini çok övmeleri
Kesinlikle babasına cekmiştir ama bi gün ortalamanın altında alsın kesin sen annenin kızısın oluraynen kıza ben ders çalıştırıyorum sınavlarının ortalaması 97 kusür ama babana çekmişsin ondan kızımmmm dedi çocuğaaaaa.vayy emeklerimmmm
Bazen beynimden kurtulmak istiyorum...Ya bence ikizler burcunun en büyük zorluğu kendine. O kararsızlık gel gitler gerçekten yorucu.
Aa aslan benim en iyi anlaştığım burç ama öyle demeBence iyi birşey..Ben aslan burcuyum hiç birseyi unutmuyorum maalesef kin gurur inat ne ararsan küstüm mü tam küserim sildim mi tam silerim çekilecek dert değilim yeminle
Benim de yükselenim aslan burcum ikizler kin ve acımasızlık demek aslandan geliyorBence iyi birşey..Ben aslan burcuyum hiç birseyi unutmuyorum maalesef kin gurur inat ne ararsan küstüm mü tam küserim sildim mi tam silerim çekilecek dert değilim yeminle
Hiç susmuyor dimi :/ sürekli bir muhakeme hali, en sonunda da hiçbir şey. En net anında bile bir "acaba?" oluyorBazen beynimden kurtulmak istiyorum...
Benim yükselenim teraziBenim de yükselenim aslan burcum ikizler kin ve acımasızlık demek aslandan geliyor
Evet bir de her konu üzerinde bilgi sahibi olma zorunluluğu hissediyorum sanki öğrenmezsem bilmezsem bir şeyler ters gidecek gibi geliyor, doktorlarıma bile öyle sorular soruyorum ki adamlar şaşırıyor. İşimiz zor, yükümüz ağır allah yardımcımız olsunHiç susmuyor dimi :/ sürekli bir muhakeme hali, en sonunda da hiçbir şey. En net anında bile bir "acaba?" oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?