Nasıl başarıyosunuz

başak

Bence arkadaşınızı hayatınızdan çıkarmayın biraz diretin çünkü ciddi bir yanlış anlaşılma olmuş. Samimi bir şekilde çok üzgün olduğunuzu öyle bir şey yapmadığınızi anlatın

bağımlısı oldu netflix in .ispanyol dizilerini bitirdim sırada ingilizler var.kim kardashian ı sevmezdim ama izleyince tuhaf ama sevimli bile buldum ailesini.pandemi nelere kadirsinnnn
Aaa sen daha Koreana gelmemişsin ozaman , en sınır noktası o zaten sonrası yok sanırım

En çok kendimi seviyorum. Üzülmek istemiyorsan bu hayatta her zaman önceliğin kendin olmalı. Kendini düşünerek hareket etmelisin. Ailen haricinde hiç kimse için büyük fedakarlıklar yapmamalısın. Seni üzen, enerjisi ile düşüren insanları hayatından ve enerji akışından çıkarmalısın. Bu yüzyılda mutlu olmak bencillikten geçiyor acı ama gerçek. Kendi gücüne inanırsan kimseye ihtiyacının olmadığını göreceksin zaten. Bu çok güzel ve insana güç veren bir duygu.

İkizler çok eylenceli kişilikler , beraber hiç canınız sıkılmaz ama hiç birseyi ciddidede almazlar .Eski sevgilim ikizlerdi beraber hayat sürdüremeyeceğimiz baştan belliydi ama yinede takılmak iyi geliyordu
aynen yazdığınız gibi akıllılar para kazanırlar ama hepsini de harcarlar keyiflerine çok düşkündürler.aniden sinirlenir sonrada 20 dakika sonra unutuverirler neye sinirlendiklerini çocuk gibidirler biraz.

aynen yazdığınız gibi akıllılar para kazanırlar ama hepsini de harcarlar keyiflerine çok düşkündürler.aniden sinirlenir sonrada 20 dakika sonra unutuverirler neye sinirlendiklerini çocuk gibidirler biraz.
Evet akıllı Zeki ama temiz kalpliler tek kötü huyları çok konuşmaları ve kendilerini çok övmeleri

Bence iyi birşey..Ben aslan burcuyum hiç birseyi unutmuyorum maalesef kin gurur inat ne ararsan küstüm mü tam küserim sildim mi tam silerim çekilecek dert değilim yeminle

Ben de ikizler burcuyum tam tersine bir insanın bana karşı ilk ters hareketinde tamamen hayatımdan çıkarıyorum. Hiçte umrumda olmaz. Söylenen sözü, yapılan davranışı, öfkemi asla unutmam. Sanırım yükselen etkisi. Senin su grubu bir burç olabilir mi balık, yengeç gibi

Evet akıllı Zeki ama temiz kalpliler tek kötü huyları çok konuşmaları ve kendilerini çok övmeleri
aynen kıza ben ders çalıştırıyorum sınavlarının ortalaması 97 kusür ama babana çekmişsin ondan kızımmmm dedi çocuğaaaaa.vayy emeklerimmmm

valla kafamda kalabalık yapacaklarına vır vır edeceklerine sakince hayatıma devam ediyorum. çok da güzel oluyor. ben de bağımlıydım kimseyi atamazdım hayatımdan kolay kolay. öyle olunca insanlar baktım cepte muamelesi yapıyor bana ben de yol veriyorum gidiyor. hiç umrum da değil. o kadar değerde vermiyorum artık. canımı yakıyorsa varlığına da ihtiyacım yok hani. ailem tabi vazgeçilmezim o ayrı.

Bence iyi birşey..Ben aslan burcuyum hiç birseyi unutmuyorum maalesef kin gurur inat ne ararsan küstüm mü tam küserim sildim mi tam silerim çekilecek dert değilim yeminle
Aa aslan benim en iyi anlaştığım burç ama öyle deme ben aslan burcunun o güçlü duruşunu çok severim. Cidden net insanlarsiniz bu güzel bir şey. Bir de otorite sahibisiniz. Lider olmayı seviyorsunuz. Bunun aksi olan hiçbir aslana rastlamadım henüz. Yükselen burcunuz ne? Bence doğum haritanızda bir yerlerde yengeç var

Benim de yükselenim aslan burcum ikizler kin ve acımasızlık demek aslandan geliyor
Benim yükselenim terazi astrolojide iki tane dengesiz burç var zaten ikisi de bende. Bari biri aslan maslan olaydı Ay yengeçe bile razıydım

Hiç susmuyor dimi :/ sürekli bir muhakeme hali, en sonunda da hiçbir şey. En net anında bile bir "acaba?" oluyor
Evet bir de her konu üzerinde bilgi sahibi olma zorunluluğu hissediyorum sanki öğrenmezsem bilmezsem bir şeyler ters gidecek gibi geliyor, doktorlarıma bile öyle sorular soruyorum ki adamlar şaşırıyor. İşimiz zor, yükümüz ağır allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…