• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NASIL BİR ACI BU...

olsun toparlanırsınız Allah büyük. sürekli olumsuzlukları düşünmekten vazgeç. oğlunun sağlığına kavuştuğu günleri hayal et.
inanırmısın bazı doktorlar çok realist, gerçekleri umutsuzca anlatıığında canım yanıyo.sonra bugüne odaklanıyorum, oğlumla ne kadar güzel gün yaşayabilirsem kardır diyorum

Bence silkelenip biran önce kendine gelmelisin yapmış olduğun hata geride kaldı artık önüne bakmalısın şimididen sonra hem kendine hem karşı tarafa değer vermelisin. Ne olursa olsun kendine şiddet uygulatma. Öncelikle çocuğunun sağlığı ile ilgilien ama kendini bırakma sen güçlü olmalısınki çocuğunla ilgilenebilesin. Rabbim şifasını verir inşAllah. Ev işleri vs de madem eşinin durumu iyi sende çalışıyorsun maaşının bir kısmı ile kendine yardımcı al haftada 2 kere gelse sana yeter evi o temizler sende sadece yemek yaparsın bulaşıkları makineye dizersin okadar. Ymek zaten herkes anasının karnında öğrenmiyor internetten izle uygula. Bi zahmet bulaşıklarınızıda makineye dizmeyi becerin. Özel durumunuzlada ilgili biranönce destek almalısınız. Herşey yoluna girer inşAlah şimdiden sonra iyi olmaya çalışın

sadece şu an, dinden çıkmıştım, deisttimyani ateizme doğru gidiyordum, başım bu gelince Allah Allah demey başladım.Yaradanı düşündüğümde hepsi boş geliyo

inanırmısın bazı doktorlar çok realist, gerçekleri umutsuzca anlatıığında canım yanıyo.sonra bugüne odaklanıyorum, oğlumla ne kadar güzel gün yaşayabilirsem kardır diyorum

ewt biliyorum ama onlarında yanıldığı çok zamanlar oluyor. öyle düşünün yanılacaklar inş. herşey iyi olacak Allah'ın izniyle..

Yavrunuza çok geçmiş olsun, inşallah biran önce iyileşir.
Eşinizle olan konuya gelirsek, sevgi yoktu, parası beni cezbetti diyorsunuz. Sırf biran önce çocuk yapmak için, iyice tanımadan evlenmişsiniz, bunu da o zamanlar dert etmemişsiniz, çünkü adamın durumu iyiymiş, memurmuş. Yani şu söylediklerinize objektif olarak bakarsanız, zaten belayı kendiniz çağırdığınızı da az çok anlarsınız. Adam insan bile değil, hamile karısına şiddet uygulayan, kazandığını ondan esirgeyen dangozun teki ve siz hala onun hayatını mahvettim diyerek, ezik edebiyatı yapıyorsunuz. Yok cinsellik yokmuş, yok ev işlerini aksatmışsınız. Yahu önce bir durun düşünün, mutlu musunuz, huzurlu musunuz, eşiniz size kıymet veriyor mu, sizden cinsellik talep edene kadar ruhunuzu okşamayı biliyor mu? Biraz acımasız konuşuyor olabilirim ama gerçekler acı ne yazık ki. Oysaki azıcık aklınızı başınıza alsanız, bu kadar mağdur olmanızı gerektirecek her şeyi ortadan kaldırabilirsiniz. İşi gücü olan, istediğinde ayakları yere basacak bir insansınız. Bu öküzü hayatınızdan çıkarıp, yavrunuzla hayatınıza mis gibi devam edebilirsiniz. Yerinizde olsam böyle de yapardım, zira çocuğunuz böyle psikopat bir babanın yanında değil, güçlü bir annenin yanında büyümesi herkesin hayrına olur.

inanın yetişkinlere o kadar üzülmüyorumda çocuklar çok kötü artık annneee demesini bile
ewt biliyorum ama onlarında yanıldığı çok zamanlar oluyor. öyle düşünün yanılacaklar inş. herşey iyi olacak Allah'ın izniyle..
parayı pulu gözden çıkardım, gideceğiz en iyisine bakalım neler olacak aralık ayını bekliyorum, ne olaccak,şu olsa bütün doktorlar anjiyo dese ve ben teslim etsem oğlumu en güvendiğim en kafama yatana ve sonrasında ben elimden geleni yaptığım için kader desem sonrası için amatedavinin nasıl yapılacağı ile ilgili de doktorlarararsı fark var,onu çözümleyebilmek gerek

Yavrunuza çok geçmiş olsun, inşallah biran önce iyileşir.
Eşinizle olan konuya gelirsek, sevgi yoktu, parası beni cezbetti diyorsunuz. Sırf biran önce çocuk yapmak için, iyice tanımadan evlenmişsiniz, bunu da o zamanlar dert etmemişsiniz, çünkü adamın durumu iyiymiş, memurmuş. Yani şu söylediklerinize objektif olarak bakarsanız, zaten belayı kendiniz çağırdığınızı da az çok anlarsınız. Adam insan bile değil, hamile karısına şiddet uygulayan, kazandığını ondan esirgeyen dangozun teki ve siz hala onun hayatını mahvettim diyerek, ezik edebiyatı yapıyorsunuz. Yok cinsellik yokmuş, yok ev işlerini aksatmışsınız. Yahu önce bir durun düşünün, mutlu musunuz, huzurlu musunuz, eşiniz size kıymet veriyor mu, sizden cinsellik talep edene kadar ruhunuzu okşamayı biliyor mu? Biraz acımasız konuşuyor olabilirim ama gerçekler acı ne yazık ki. Oysaki azıcık aklınızı başınıza alsanız, bu kadar mağdur olmanızı gerektirecek her şeyi ortadan kaldırabilirsiniz. İşi gücü olan, istediğinde ayakları yere basacak bir insansınız. Bu öküzü hayatınızdan çıkarıp, yavrunuzla hayatınıza mis gibi devam edebilirsiniz. Yerinizde olsam böyle de yapardım, zira çocuğunuz böyle psikopat bir babanın yanında değil, güçlü bir annenin yanında büyümesi herkesin hayrına olur.
adam şu an farklı normalstandarda döndü amadediğin gibi hiç güvenemiyorum.çünkü en hassas dönemimde vurdu etti ama şu an iyi

neden herşey kendi hatanız gibi görüyorsunuz??*
siz mantık evliliği tercih etmişsiniz,ama eşiniz de aynı şekilde gibi duruyor..işten ayrılmanıza izin vermemiş,cimriliği de cabası...maddi olarak beklenti içinde olduğu için memur eş tercih etmiş o da..ayrıca sağlıksız çocuk verdim ne demek..siz vermediniz..eşinizle beraber bir çocuk yaptınız ve doğuştan rahatsız doğdu..Allah şifa versin iyileşir inşallah en kısa zamanda..vce ayrıca eşiniz kııyıp da haracaymadığı paralarını evladı için harcıyor şimdi mecburen değil mi..
önce evladınız sonra kendiniz için silkelenip kendinize gelmelisiniz..onun size çok ihtiyacı var..
bir de döven hem de hamileyken döven kocayı nasıl da "saf,temiz,iyiniyetli " diye nitelendiriyorsunuz aklım almıyor..ailesinin gazıyla diyorsunuz,gelmeseydi efendim gaza,evlenecek ,çocuk sahibi olacak kadar büyümüş adam ailesini dinleyip eşini dövüyorsa adam değildir o..bi de ne yemek,ne ilgi alaka hak da etmez..

nasıl iyi bir insan hamileyken karısını döver ... bütün herşeyi kendinize bağlamışsınız hatalarınız vardır elbet kim 4 4lük ki bu hayatta .. çocuğunu düşün boşver şimdi eşini inş iyileşir kuzucuk

neden herşey kendi hatanız gibi görüyorsunuz??*
siz mantık evliliği tercih etmişsiniz,ama eşiniz de aynı şekilde gibi duruyor..işten ayrılmanıza izin vermemiş,cimriliği de cabası...maddi olarak beklenti içinde olduğu için memur eş tercih etmiş o da..ayrıca sağlıksız çocuk verdim ne demek..siz vermediniz..eşinizle beraber bir çocuk yaptınız ve doğuştan rahatsız doğdu..Allah şifa versin iyileşir inşallah en kısa zamanda..vce ayrıca eşiniz kııyıp da haracaymadığı paralarını evladı için harcıyor şimdi mecburen değil mi..
önce evladınız sonra kendiniz için silkelenip kendinize gelmelisiniz..onun size çok ihtiyacı var..
bir de döven hem de hamileyken döven kocayı nasıl da "saf,temiz,iyiniyetli " diye nitelendiriyorsunuz aklım almıyor..ailesinin gazıyla diyorsunuz,gelmeseydi efendim gaza,evlenecek ,çocuk sahibi olacak kadar büyümüş adam ailesini dinleyip eşini dövüyorsa adam değildir o..bi de ne yemek,ne ilgi alaka hak da etmez..
aynı dediğingibi oldu,ikimiz de mantık evliliğiyaptık, ben evliliğin bu kadar sorumluluklu bişi olduğunu bilemezdim ve çocuğumda böyle sıkıntı olacak ve acı çekecem bunları düşünmedim

1.5 ayda apar topar sırf çocuk yapmak için, çalışmayıp rahat etmek için, maddiyatı kariyeri var diye tanımadan evlenirseniz böyle olur zaten evliliğe hazır değilmişsiniz sorumluluklarını almamışsınız. Bir de beni hamileyken dövdü diyorsunuz ama çamaşır bulaşık yıkanmadığı halde evde hoşgörüyle karşıladı diyorsunuz onu yapan adam bunlar nasıl hoş karşıladı baştan sona yanlış. Allah çocuğuna şifa versin eşiniz düzeldiyse bir şeyleri yoluna koymaya çalışın.

aynı dediğingibi oldu,ikimiz de mantık evliliğiyaptık, ben evliliğin bu kadar sorumluluklu bişi olduğunu bilemezdim ve çocuğumda böyle sıkıntı olacak ve acı çekecem bunları düşünmedim
evet bir hata yapmış olabilirsiniz ama hayat tercihlerimizden ibaret..herkes hata yapabilir.bu evlilikte mutlu değilseniz çaresi var,ayrılmak..ama evladınız için hata demeyin lütfen..onu çok sevdiğinize eminim..hastalığı da çaresiz değil bildiğim kadarıyla..tedavi olup iyilşecektir.ama siz güçlü olmalı,önceliği oğlunuza vermelisiniz..geçmişi düşünmeyi sorgulamayı da bırakın..eşiniz destek oluyor mu peki tedavi konusunda?

2 gündür yaşadıklarım, ne yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum...2,5 yıl önce bir evlilik yaptım ben, netten tanıştık, o memur ben memur evleniriz bir de çocuğumuz olur dedim, çocuk olayına takmıştım, ille de çocuk olacaktı.1,5 ay içinde alelacele evlendim, kimsenin haberi yoktu.Yukarda Allah var yalan söylemek istemem,kariyer ve maaş durumu beni cezbetti...Sevgiyoktu tam anlamıyla mantık vardı, arkamdagüçlü biri olsun istedim ve biz evlendik, onun ailesi şiddetle karşı çıktı, başım açıkmış vs.Bir nne baba olarak onlarda o kadar büyütüp iyi bir kariyeri olan oğulları için eniyisini istiyorlardı.ben anne olunca anladım...evlenmeden önce bazı şeyleri söylemedim, meselaevlendikten sonra çalışmak istemediğimi söylemedim.eşim parayı sevdiğinden ailemin varlıklı olduğunu cs anlattım ki öyle ama şu an utanıyorum bunları anlattığım için.biz evlendik ve ona maalesef kadınlık vazifemi bile yapamadım.son 2 yıldır neredeyse bir cinsel yaşantımız yok, aynı yatağa girmek vs istemedim bir süre sonra.ağır geldi bana.neyse önceleri iyiydi, sonra aşırı cimriliği beniçıldırttı, misal markete gidiyoruz benimödememi bekliyor,hamile kaldım sonra bu adamdan çokşiddetli dayak yedim, 8 haftalık hamile idim,12 haftada tekrar bir dayak vs, sonra benimle evlendiğine pişmna olduğunu annesini dinlemesini gerektiğini söyledi, hamileyken sürekli bir kavga halinde olduğumuz sonradan barıştığımız acayip dönemler yaşadık.Ben evi çekip çeviremiyordum, günlerce bulaşıklar durabiliyor mesela,ya daçamaşır yıkayamam, ya da süpürme vs yapamam, yemek de yapamadım ona amahiçsorun etmedi.

Onun hayatını mahvettiğimi anladım, kadınlık desen yok, temizlik yok yemek yok, sonra çocuğumuz oldu ve maalesef o çok istediğim çocuk doğumsal kalp anomalisiyle dünyaya geldi.33 yaşındayım ve annem çok destek oldu çocuk bakımında, ona bile yalnız bakamadım.şimdioğlum için anjiyo kararı verildi, ve ben 2 gündür ne bişiyiyebiliyorum ve içebiliyorum.nanneeee derken o kadar büyük bir sorumluluk var ki sürekli düşünüyorum, ne yapmalı diye...şimdi herşeyi unuttum oğlum iyileşsin diyorum,hamile olduğumu bilmeden ilaç kullanmıştım(x kategorisinde) ondan mıoldu, karnımın üzerine bilgisayarla nete girerdim ondanmı cep telefouyla çokkonuşurdum saatlerce ondan mı, yoksa kader mi genetik mi bilmiyorum

bir o kadar da eşime üzülüyorum...Nasıl diyim eşim biraz saftır, herşeye inanır vs.keşke evlenmeseydik, keşke onun da hayatını mahvetmeseydim....Esasında seviyorum eşimi,şu an mesela o yok ve ev bomboş, ona sağlıklı bir çocuk veremedim, doğru drüst bir mesleğimyok, evi çekip çeviremiyroum.Oğluma üzül, eşime üzül, ben de hal kalmadı artık.eşim beni sevmiyor ama birlikteyiz, çocuğumuz için istanbula gidip geliyoruz, acayip muayene paraları vs ödeniyor...Belki başkasıyla evlenseydi dahaiyibir hayatı olacaktı.kötü kaderime onu da dahil ettim ve çok pişmanım hem de çok

Şu an haziran ayındayız acayip üşüyorum, astımkirizim de tuttu, dünyada sanki bir başımayım gibi, oğlumun tm sorumluluğu üzerimde ve ne yapacağımı bilmiyorum, tedavisi nasıl olacak bilmiyorum
Şu an en önceliğiniz yavrunuz.İnşallah herşey iyi gitsin sağlığına kavuşsun .Yaşadığınız benzer duyguları bende yaşadım.Acaba benmi sebep oldum şundan mı bundan mı diye ama bazı şeyler ne yaparsan yap olacağına varıyor.Bundan sonra çocuğumu nasıl tedavi edebilirim neler yapabilirim diye onları düşün.

Eşin konusunda da şaşırıyorum. Sana destek yerine köstek olan, dayak atan biri için hala böyle güzel şeyler söylemen garip olmuş.Sana koca olamamış .İstemiyorsa ,sevmiyorsa, pişman olduysa boşansaydı illa dövmesimi gerekiyor.Daha olgunlaşamamış muhtemelen Anasının ağzına bakan biri

evet bir hata yapmış olabilirsiniz ama hayat tercihlerimizden ibaret..herkes hata yapabilir.bu evlilikte mutlu değilseniz çaresi var,ayrılmak..ama evladınız için hata demeyin lütfen..onu çok sevdiğinize eminim..hastalığı da çaresiz değil bildiğim kadarıyla..tedavi olup iyilşecektir.ama siz güçlü olmalı,önceliği oğlunuza vermelisiniz..geçmişi düşünmeyi sorgulamayı da bırakın..eşiniz destek oluyor mu peki tedavi konusunda?
evet oluyor mesela bu sefer İstanbula Oğlumla kendisi gitti rutin muayeneye.Ya da gece uyutur çocuğu, altını alır, yedirir içirir gezdirir, oğlumun bakımını ikimiz yapıyoruz, hiç mesele etmez

Şu an en önceliğiniz yavrunuz.İnşallah herşey iyi gitsin sağlığına kavuşsun .Yaşadığınız benzer duyguları bende yaşadım.Acaba benmi sebep oldum şundan mı bundan mı diye ama bazı şeyler ne yaparsan yap olacağına varıyor.Bundan sonra çocuğumu nasıl tedavi edebilirim neler yapabilirim diye onları düşün.

Eşin konusunda da şaşırıyorum. Sana destek yerine köstek olan, dayak atan biri için hala böyle güzel şeyler söylemen garip olmuş.Sana koca olamamış .İstemiyorsa ,sevmiyorsa, pişman olduysa boşansaydı illa dövmesimi gerekiyor.Daha olgunlaşamamış muhtemelen Anasının ağzına bakan biri
boşansa nafaka ödicek, öle birsorunsal var.

oğlum hata değil ama yaşadıklarımız zor.belirsizlik çok kötü ama gçlü olmalıyım

çocuğunuzun nesi var

ben açıkçası tüm süreç için ençokkendimi suçluyorum.kocamı da değil, baştan yanlıştı herşey ve ben buna neden oldum, annee derken bile yüreğimi yakn evladımvar acaba beddua mı edildi bana?
bence herşeyı bır kenara koy çocugunu düşün
sonuçta çocugunda bu hayatı seçmedi Allah oyle uygun görmüş halıne şükret cocugun en azından yaşıyor yada tedavi çözümleri vr hiç çocugu olmayanları düşün ayrıca kendıne boyle yukelnırsen sonuç değişecek mı? olan olmuş artık önüne bak!

Back
X