Nasıl bir çelişkidir bu, kabullenemiyorum!

yine_yine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
35
0
36
İstanbul
Kızlar, bir insan askerlik yaptığı zamanın son gününe kadar arayıp-haberleşip sonra nie aramaz buhar olup uçar? İstemiyosa bile bunu dile getirmez?

canım benimde basıma benzer durum geldı psıkolojısı bozulmustur bı sure yanlız bırak ama kotu olanıda dusunmek lazım askerde bazı werkekler vakıt gecırmek ıcın kızları cok kullanıolar ne kadar surwe bırlıkteydınız

Böyle okuyunca ewt kullanılmışım diorumda ama 9 ay oluo toplamda we dediğim gibi tezkere günü bile haberleştik sonrası yok, haber yok,cewap yok

Askerden öncede görüşüyor muydunuz
Yoksa askerdeyken mi görüşmeye başladınız

Böyle okuyunca ewt kullanılmışım diorumda ama 9 ay oluo toplamda we dediğim gibi tezkere günü bile haberleştik sonrası yok, haber yok,cewap yok

hıc bı sorun yoksa ve basına bısey gelmemısse arar canım hıııc merak etme er yada gec kendını bı hatırlatır ortak arkadasın varsa ogren ıyımı dıye sonrasında kes aramayı kavga gurultu yoksa mutlaka hatırlartacaktır kendıni

nefret edıyorum bu erkelerden ya allah askına sakın uzulme bırak defolsunlar yaa resmen vakıt gecırmıs ıyımser olamıyorum kusura bakma

Görüşüyoduk tabiki yanına gittim kaç kez, dağıtım zamanında tek günlük izninde o yanıma geldi falan saçmalık burda zaten nie böle şimdi?

O zaman geri döner
Kız arkadaşısınız sonuçta
Anca aile,komşu şu bu derken dönememiştir

Kızlar, bir insan askerlik yaptığı zamanın son gününe kadar arayıp-haberleşip sonra nie aramaz buhar olup uçar? İstemiyosa bile bunu dile getirmez?

nıye olacak askerde canı sıkılmasın dıye aramış şe...sizzz sonra da nasıl olsa özgurum dıye defolmuşşş hepsi bu....

kızlar ıyımser yaklasıyoruz ama ınsan msj atar oyle degılmı yanlısmı dusunuyorum

Askerdeyken görüşmeye başlamış olsalardı herşey ortada derdim
Ama askerden öncesi var yani sevgililer sonuçta
İnt. ya da telde tanışmamışlar

Son düzenleme:
evet bence de doğru düşünüyorsun
askerdeyken vakti vardı arıyordu da şimdi mi 30 sanıye vaktı yok bı mesaj cekemıyor.
bal gıbı boşluktayken kullanmış işte senı. şimdi de kendınden soğutmaya calısıyor
demekkı duyguları sağlam degılmıs sana karsı.
bosver yaaa boyle ınsanlar ıcın uuzulme nefret edıyorum boyle cocuk ruhlu erkeklerden!!

hiç boşuna üzülme canım erkekler askerde vakit geçirmek için maalesef bunu yapıyolar arama sakın msj atma peşine düşme. isterse sana geri dönersede geçerli bir sebebi yoksa asla geri dönme. bu konularda bende iyimser olamıyorum.
sakın seni kullanmasına izin verme canım çok öptüm üzme kendini

Bende böle bişi okusam direk sizin yorumları yapar, wakit geçirmiş güzelce derim ama içe anlatmak zor illa ii bişi bulmaya çalışıosun Tek istediğim yürütemiorum, istemiorum demesiydi bu kadar yalan olmamalı yani

Canım gerçekten çok büyük ahlaksızlık son günlerde bir anda sevdiği insanı ortada bırakan insanlarla karşı karşıya geliyoruz.Hele bir tanesi 5 yıldır görüştüğü kızı bir anda yüzüstü bırakıp gitmiş.Yazık günah gerçekten.İnsanların gururuyla bu kadar kolay oynanmaz :2::2:

Yazık günah ya bide bunu yapan çocuk yaştada değil 30' unu geçmiş biri, düşünüp düşünüp bi sonuca waramamaktan yoruldum

ya hepımızın bekledıgı bu ama vıcdan sahıbı olmak lazım bunlarda olmadıgı ıcın ve bencıl oldukları ıcın bı kac ay sonra umarsızca sankı sızde hazır kıta beklıomussunuz gıbı gerı donmeye yeltenlenıo takıntı halıne getırıoruz bızde ay vallahı onune bak tatlım ya ben dun e gore cok daha ıyıyım mesela zamanla ıcındekı o sıkıntıda gecıcek herkesın gecıo guclu olcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…