bende evlılıge hazırlanıodum saka gıbı:))
Biz çok kararlıyız galiba o yüzden onlar ne istediğini bilemeyip bu hale getiriolar, rolleri değişmişiz resmen hale bak..:85:
anaç yapımızdan kaynaklanıyo canım çünkü kadınlar cok koruyucu ve cok guclu erkekler daha zayıflar ondan boyle oluyo aslında
şuan iş yerındeyım bırazda olsa kafamı dagıtıyo iş ders calısmaya calısıorum kendımı toparlamam lazım hep bunu dusunup duruyorum ama hep telkın edıyorum bakalım bu durum ne kadar surecek senı ıstemıyo sevseydı sana oyle davranmazdı cok ısterdı gerek yok bırak onu dusunmeyı dusunceyı bıle haketmıo dıe ilaç alıodum dunde bugunde almadım bakalım umarım hıc almam ben bana donsun dıye bı beklentıye gırmedım zaten ıstememde tam bugun bır ay oldu sadece onun vıcdanını ve bana davranısının muhasebesını yapıorum aslında o kadar cok sey varkı anlatılmayan ıcınde kalan kendı kendıne dusununce ınsan bı cok sorusuna cevap buluyoda kabullenmesı zaman alıyoZayıf karakterde olsalar nasıl böle kararlı olup, her şeyi silebiliyolar aklım almıyoooBugün nasılsın kepelekimeleki dha iyisin dimi?
Zayıf karakterde olsalar nasıl böle kararlı olup, her şeyi silebiliyolar aklım almıyoooBugün nasılsın kepelekimeleki dha iyisin dimi?
sen nasılsın canım varmı bı gelısme sende
sen dur ama sen dur allah askına etrsfınas bak bı sebepsız yere aranılmayan sorulmayan kızı hangı erkek arammaıs ya meraktan arıolar ya sınırden burası bana ıyı geldı cunku daha buyuk sorunları olanlar var ucuz kurtarıoruz hayatta bosver ınan ınsanlar cok daha kotu halde bız alt tarafı terkedıldık
al bi vaka dahabende sevgilime saat 9 dan beri hiçbiyerden ulaşamıorum sonunda evine gidicem ya
al bi vaka dahakavga mı ettınızkı sız yoksa bızımkısı gıbı sebepsız yeremı
bende sevgilime saat 9 dan beri hiçbiyerden ulaşamıorum sonunda evine gidicem ya
hepsı defolsun ya allah askına:))Halimize gülüoz ya nedir ki onca zaman sonra sebepsiz, hiçbişi denmeden bırakıldık ohhhh
sebepsiiz dayanamadım ağlıorum şimdide ya hiçbişi yoktu ortada 9dan beri deli gibi faceinden msnden telden msj atıp arıyorum tık yok saat 2 ye gelioo
Umarım kötü bişiyi yoktur cansusln, böle bişi yapmaya gerek duymadanda haberini alırsın inş.
şarjı falan bitmiştir canım belki bekleyelım bakalım haber gelıcekmı yoksa cıkar gıdersın yarın
evimiz 5 dk uzaklıkta ailesi yoktu bi aydır bi hafta kadar daha gelmicekler. bi de buluşucaktık bugün izinli günü çalışmıyo. şaşırdım ne olailirki kafayı yedim sabahtam beri evine gitsem belki ailesimi geldi bilmem ki gelse bile telefonu niye kapalı olur birinin daha düne kadar hastayım diye yazıp duruyodu 5 saattr deli gibi arıorum
aradım, çaldı ve anında açtı.. tabi ağlaldığımdan sesim kötüydü saat 2 ye gelio yeni uyanmışmış. hergn en geç 11 de kalkardıtelefonu kapanmş yeni uyanmış bende merak ettim dedim ağlıorum telefonda bana dioki napıyım başka bişimi yaptım sesini yükseltio:S naparsan yap ddm kapadım yüzüne bende allahım ya zaten hastayım 5saat aramışım bi sakinleştir!
neyse ıyı bı haber almıssın en azından kızma cocuga uyku sersemı bıse olmaz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?