yok yani 5 saat aramışım ağlıorum meraklanmışım bana hiç sesini yükseltmemişti anlayamadım hastayımda zaten daha dün otobute giderken kafamı tutuodu güneş gelmesin die güneş var die başka yere götürüodu gölge yapmak için önmde duruodu susadım dediğimde kendi içiriodu anlamadım bugn ne oldu
yok yani 5 saat aramışım ağlıorum meraklanmışım bana hiç sesini yükseltmemişti anlayamadım hastayımda zaten daha dün otobute giderken kafamı tutuodu güneş gelmesin die güneş var die başka yere götürüodu gölge yapmak için önmde duruodu susadım dediğimde kendi içiriodu anlamadım bugn ne oldu
uyku sersemıdır bosver arar alır gonlunu uzatma fazla bence canım olur ara ara ses yukseltmeler takma kafana
acı ama gerçek bende askerdeyken birini bıraktım bana sürekli mektuplar resimler gönderdi eve tel açmış annemle ablamla konuşmuştu ama onu kabul edemedim bi türlü halbüki ben ayartmıştım onu aracılar filan koymuştum ama başkası çıktı karşıma bıraktım belki çocukluk aklı ama 16 yaşlarındaydım belkide 15 hala vicdan azabı çekiyorum çok pişman oldum ama iş işten geçti ben nişanlandım ayrıldım yine birleşmek istedi yine istemedim bu sefer evlendim oda evlendi insanın başına neler geliyor
acı ama gerçek bende askerdeyken birini bıraktım bana sürekli mektuplar resimler gönderdi eve tel açmış annemle ablamla konuşmuştu ama onu kabul edemedim bi türlü halbüki ben ayartmıştım onu aracılar filan koymuştum ama başkası çıktı karşıma bıraktım belki çocukluk aklı ama 16 yaşlarındaydım belkide 15 hala vicdan azabı çekiyorum çok pişman oldum ama iş işten geçti ben nişanlandım ayrıldım yine birleşmek istedi yine istemedim bu sefer evlendim oda evlendi insanın başına neler geliyor
Seninkide dert mi bizimkinin yanında be cansusln, almışsın haberini güzelce sıkıntı yapmaaa, dimi ama derttaş??? :)))
aynen bebısım:)))
İyiki war burası ya insanın kafası dağılıo :13::13:
müdürüm geldı ve bekleyen 90 kişi var ve sistemler gıttı vee az sonra dayak yıcem abonelerden :))
Bide onu yaşasak tam olcaz deseneee
yok sekerım ben antremanlıyım daha once yasadımDD
Hadi yaben biraz geriden geliyorum ama açığı kapatırım canımcım :)
Hadi yaben biraz geriden geliyorum ama açığı kapatırım canımcım :)
yok benım rahmetlıden yemedım hıcbenı aboneler guzel hırpaladı :))
Aman bi dayak yemediğimiz kalmıştı zaten
aynen canım sorma ama yok o kadarda değil
Yemedikte yemiş kadar olduk, serseme döndük. Şaşırıpta bi dönsün bende onu serseme çewiriyim ya offff :95:
ah canım ah bı donse bı donse bı gorsem sole bı hesap donse hergun bunun ıcın dua edıorum cunku canım cok yandı guluorum bakma 5 senem omrumden gıttı
Bilirim bilirim bizden gitti birazda onlardan gitsin di mi ama? İnş. olucak inş. ben pek snamıyorum kendi adıma ama en azından o gün gelicek diye nefretimi kaybetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?