• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir çelişkidir bu, kabullenemiyorum!

yok yani 5 saat aramışım ağlıorum meraklanmışım bana hiç sesini yükseltmemişti anlayamadım hastayımda zaten daha dün otobute giderken kafamı tutuodu güneş gelmesin die güneş var die başka yere götürüodu gölge yapmak için önmde duruodu susadım dediğimde kendi içiriodu anlamadım bugn ne oldu:47:

Seninkide dert mi bizimkinin yanında be cansusln, almışsın haberini güzelce sıkıntı yapmaaa, dimi ama derttaş??? :)))

yok yani 5 saat aramışım ağlıorum meraklanmışım bana hiç sesini yükseltmemişti anlayamadım hastayımda zaten daha dün otobute giderken kafamı tutuodu güneş gelmesin die güneş var die başka yere götürüodu gölge yapmak için önmde duruodu susadım dediğimde kendi içiriodu anlamadım bugn ne oldu:47:

uyku sersemıdır bosver arar alır gonlunu uzatma fazla bence canım olur ara ara ses yukseltmeler takma kafana;)

acı ama gerçek bende askerdeyken birini bıraktım bana sürekli mektuplar resimler gönderdi eve tel açmış annemle ablamla konuşmuştu ama onu kabul edemedim bi türlü halbüki ben ayartmıştım onu aracılar filan koymuştum ama başkası çıktı karşıma bıraktım belki çocukluk aklı ama 16 yaşlarındaydım belkide 15 hala vicdan azabı çekiyorum çok pişman oldum ama iş işten geçti ben nişanlandım ayrıldım yine birleşmek istedi yine istemedim bu sefer evlendim oda evlendi insanın başına neler geliyor

acı ama gerçek bende askerdeyken birini bıraktım bana sürekli mektuplar resimler gönderdi eve tel açmış annemle ablamla konuşmuştu ama onu kabul edemedim bi türlü halbüki ben ayartmıştım onu aracılar filan koymuştum ama başkası çıktı karşıma bıraktım belki çocukluk aklı ama 16 yaşlarındaydım belkide 15 hala vicdan azabı çekiyorum çok pişman oldum ama iş işten geçti ben nişanlandım ayrıldım yine birleşmek istedi yine istemedim bu sefer evlendim oda evlendi insanın başına neler geliyor

Bizimki farklı tabi diyorum ya rolleri dğeiştik die :) Genelde bayanlar askerdeki sewgililerini bırakır, arkalarına bile bakmazlar bende tam tersi :)) Gerçektende öle başımıza neler geldi kimbilir nelerde gelicek.. :)

işte sebepsız yere olunca ınsan yasayamadıklarına pısman oluo ama canım sen cok kucukmussun sonucta

ah canım ah bı donse bı donse bı gorsem sole bı hesap donse hergun bunun ıcın dua edıorum cunku canım cok yandı guluorum bakma 5 senem omrumden gıttı

Bilirim bilirim bizden gitti birazda onlardan gitsin di mi ama? İnş. olucak inş. ben pek snamıyorum kendi adıma ama en azından o gün gelicek diye nefretimi kaybetmiyorum

Bilirim bilirim bizden gitti birazda onlardan gitsin di mi ama? İnş. olucak inş. ben pek snamıyorum kendi adıma ama en azından o gün gelicek diye nefretimi kaybetmiyorum

ınan gelıcek canım senınde benımde demıstı dersın ya kendını dusun bı sıkıntın oldugunda ılk aklına senın ıcın fedakarlık yapan ve senı seven ınsan aklına gelmezmı ılk ona sıgınmazmısın buda oyle

Back
X