Kabahatin büyüğü sizde.
6 yıldır neden size bunları yapmasına izin verdiniz?
Hiç hoşlanmam bu tip uyanık geçinenlerden..
Alışverişteyken işi bittiğinde size dönelim dediyse, "benim daha işim bitmedi, dönmek istiyorsan otobüse bin git" diyecektiniz..
100 liramı bozmayayım var mı bozuğun dediğinde "hayır yok kusura bakma" diyecektiniz..
Sigara al ortak öderiz dediğinde, "Sen al ben ortak olurum sana" diyecektiniz..
Doğum gününüzü hatırlamıyorsa siz de hatırlamayacaktınız, triplerine aldırmayacaktınız..
Ve daha bunun gibi bir sürü şey..
Olayın farkında olmanıza rağmen kendinizi kullanıran siz olmuşsunuz..
Ben olsam, ne telefonlarını açar ne iletişim kurmasına izin verirdim..Karşılaştığımda da; enayi yerine koyacak başka birini bul, benden bu kadar der dönüp giderdim..
Bu tip uyanıklara böyle bir tavır almak gerekir..
Lafınızı kimseden esirgemeyin..
Yüzüne açıkça söyleyin..
Hakediyorsa sövün geçin..
Kendinizi üzdüğünüze değmez..
kendimi ezdirmedim ufak ufak laf soktum "senin işin için mi geldik yani buraya?" gibilerden ama her lafa bi cevabı var "ay ben sen bişeye bakmayacaksın sandım" dedi ben de "dur bismillah yeni geldik hem bakmayacak olsam burda işim ne" falan dedim.bir verdim bozuk iki verdim 3.de vermedim.başta aramızdaki samimiyetten öyle yaptığını düşündüm ama 50 kuruşa su aldığında bile benle beraber ödemek istediğinde durumu çaktım.
bi de bunun dışında ben toleransı sabrı yüksek bi insanım kimseyi kolay kolay silmem.hep düzeltmeye çalıştım onu bu konuda ama ailesine bile yük olmaktan çekinmediğini fark edince olayın benle ilgili olmadığını anladım ve görüşmeyi azalttım.
facebookta kız kardeşlerden çıkardığımı fark etmedi heralde ya da bilerek bişey demiyo,zira 1 ay önce doğum günümdü unuttu,yüzü yok heralde o zamandan beri yazmıyo
Aileniz başka insanlara karşı öyle hoşgörülü ki, bu şekilde yetiştiğiniz için istediklerinizi pat pat söyleyemiyorsunuz.
Çünkü yle alıştırılmışsınız.
Aynı hoşgörü size gösterilmiyor ama neyse..
Nasıl sırnaşık ve sinir bir aile.
Ben o kızın annesi olsam, istemiyor seninle görüşmek niye zorluyorsun derim, eve gidip barıştıralım bunları demek yerine.
Bir olay olur, iki arkadaş kavga eder, belki barıştırılabilir. Ama sizinki farklı.
Bu arsız insanların size anca zararı olur.
Kavga etmeden soğutun aranızı.
Hiçbiryere çağırmayın, aramayın sormayın, mesajlarına müsait değilmim sonra deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?