• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir erkek isterdiniz

Selam bayanlar
Çok merak ediyorum belki daha once bu konu alakalı paylaşimlar yapılmıştır.Nasıl.bir erkek hayal ettiniz neyle karşılaştınız sevgiliniz eşiniz farketmez neye önem verdiniz sizi sevmesine değr vermesinemi maddiyatina mi ? Tipemi merak ediyorum belki aramizda evli ama hayalindeki gibi bi erkekle evli olman vardır.Hani hayallerimizdeki erkek o mu bazen mecburiyet bazen zoraki bazen katlanmak zorunda olduğumuz içindir
Eşiniz sevgiliniz hayalinizdeki erkekmi ? Benim değil mesela daha ince düşünen daha kadin ruhundan anlayan daha centilmen daha kültürlü olmasini isterdim.onunla kavga etmek yerine sohbet etmek tartişarak sorunlarimi cözmek isterdim.Genelde konusurum konusurum ne alakasi var ne alaka ne diyosun der ne anlatirsam anlatayim asla diyolaga giremeyiz seviyorum ayri ama hayalimdeki erkek degil maleseef
ötle görünse bile evlilikte öküz olup cıkabiliyorlar

İnsan kendine benzeyeni sever bana göre

Ben eşimin aynısının tartisabilenini isterdim

Evet baya tartışmak... Tartisamamak kadar kötü birşey yok.. ben havaya mi söyleniyorum duvara mi cemkiriyorum belli değil azcik tartissak rahatlicam

Karşımda içi çekilmiş gibi sabırlı bı adam var okadar sabırlı ve agirkanli ki sinirim bozuluyor :)

Biskolata erkeği olsundu mesela :21:
Evi temizlesindi, sen yorulma hayatım desindi, ne gerek var anneme gitmeye hadi sinemaya gidelim ya da ne yapmak istersin desindi :)) şaka bi yana acaba hayalimizdeki erkek gerçekten dünyada var mı :))

Var
Onla da ben evliyim
Tek farkla
Biskolata erkeğinin xl halii

Antepli biskolata dan hallice az tombik 100 kilo 193 boyunda

Onun dışında kriter aynen uyuyor :)

Valla biscolata erkeği tam fizik,yüz adamin her hali yakisikli. Boy pos endam amma gel gör ki 8 seneyi zor bitirdim öyle uyuz bir karakteri var bı 8 sene daha katnalamayacak gibiyim.

Bende hayalimdeki erkekle evlendim hatta bukadarini ben bile tahmin edemezdim arkadaslariyla gezmez saatinde evde olur eve geldiginde uyuyana kadar birlikte konusuruz sakalarisiz ben evlendim yemek yapmayi temizlik utu hic birsey bilmezdim esim sagolsun herseyi birlikte yaptik ve halada yapiyoruz garibim coook tatsiz tutsuz lapa yemekler yedi gene gıkı cikmadi ben calismiyorum ama esim geldiginde birlikte hazirlariz yemegi simdi hamileyim bu iki katina cikti ilgisi sevgisi heo uzerimde ( hamile kalmadan once annem esime diyordu iade suresi devam ediyor bak diye ) allahima hergun sukrediyorum iyiki karsima cikarmis esimi ailesi skinti sadece oda 2 ayda bir gidince sorun olmuyor

Insallah artar canim. Benimki alkolu biraktigini iddia ediyor.en son cok agladim hicbirsey senden onemli degil dedi birakiyorum dedi. Gozlemliyorum. Ben maas zammi aldim bir projeden dolayi.insallah Allah bir yerden size de verir. Mutluluklar :)
Teşekkürler canım inşallah bebisim kismetiyle gelir :) benim ki de alkol var ama sık içmiyor neyse ki.size de mutluluklar :)

Uff buraya yazayım da dua ederken açar burdan okurum:
Yakışıklı
Kaslı
En az 180
Ülkenin şu anki enflasyon oranına ve döviz kuruna göre yıllık karı/geliri 250.000 liradan yüksek olan
Anneci olmayan
Cıvık olmayan
Ataerkil olmayan
Beni taparcasına seven
Sonracığımaaa bana yıldönümümüzde vs. Minimum bakın minimum diyorum fendi'den çanta vs. alan
Tatlış bi bey olsa tadından yenmez :super:
buna bittim yalnız )::):):):):):

Bana şükrü ozyildizi getirin paket olsun lutfen...evde yiycem
Ne dicem :D geçen sene gördüm ben onu dibimden geçti :D ben de ona 32 diş sırıttım o da bana sırıttı beni bekledi ben fotoğraf çektireceğim sandı galiba ben de olay yerinden kaçtım kaldı öyle :D :D televizyondaki halinden daha yakışıklı ama :)

Bana şükrü ozyildizi getirin paket olsun lutfen...evde yiycem :KK70:Saka bir yana :işsiz: genel olarak iyi ya aman ne bilim
Brad pitt bekledik murtaza emmi geldi :KK45::KK45:
Siparişi buradan mı veriyoruz? :KK70:
bu yorumlara bayıldım süpersiniz kızlar.
daha merhametli önem veren itinalı idi .tabi köprüyü geçene kadarmış hepsi şimdi. hiç üstüne binmeyecek yüklerini bana yıkıp arkadaş goygoyu , spor ve para derdine düştü.kibri gtü tavan yaptı.güzel konuşma büyük sözü ile değil de Allahın sopasııyla ıslah olması süpheli birine döndü. tek artısı alkol sigara yok.
eğer elimde olsa nasıl bir erkek isterdim.evine karısına çocuğuna sahip çıkan destek olan.bağırma dövüşten değilde oturup konuşup ortak noktada buluşacağımız.sabırlı özverili kibar samimi yeri gelince ciddi parasını bize yatırım yapan. anne babasına evlendikten sonra mesafesini yerini bilen.saygılı güvenilir bir insan.gezmeyi sevsin ama karısı ve çocukları ile.
kocam ailesine evlat mesafesini koruyup paramızın yönünü bize çevirseydi el birliği ile kasamızda bir olurdu zorlukları kolayca aşardık sen harcadın ben tuttum o senin bu benim olmazdı.şimdi bunu algılayabilirse tabi o zamana kadar boşa geçen zaman ve para.başını duvarlara vuracak o eminim.
burada yazılanlardan anladığım nerdeyse adamların yüzde doksanı doğup büyüdüğü ailesine mesafesini koruyamayıp yerini bilmiyor.

Ben de
Uzun boylu,kaslı, yakışıklı, esmer,iyi bir kariyere sahip,cok beyefendi ,gelir düzeyi iyi ve beni çok seven bir eş hayal ettim hep.. Buldum mu buldum:) ama iki evlilik yaptım ikisini topla benim hayalim oldu. Tek kişide bunları hayal ettiğimi dualarım da bildirme dim galiba..

İlk eşim beyefendi bana karşı çok iyi ve iyi geliri olan biriydi.

İkincisi boylu poslu kaslı çok yakışıklı iyi bir ise sahip ama çok agresif biri.

Hayaller hayatlar iste:)

Ben esimle ilgili nasil dua ettiysem oldu çok şükür :) tutmayan tek sey cok kitap okumasini isterdim olmadi...

Ne dicem :KK70: geçen sene gördüm ben onu dibimden geçti :KK70: ben de ona 32 diş sırıttım o da bana sırıttı beni bekledi ben fotoğraf çektireceğim sandı galiba ben de olay yerinden kaçtım kaldı öyle :KK70: :KK70: televizyondaki halinden daha yakışıklı ama :)
Neeooyyyy hiiiii uber sanslisin
Foto ne kelime icine icine gomulurdum yeminlen :) hayalimin erkağiii o ya :D

Neeooyyyy hiiiii uber sanslisin
Foto ne kelime icine icine gomulurdum yeminlen :) hayalimin erkağiii o ya :KK70:
Hay allah şansa bak :D ben onu görmedim yani fark etmemişim arkadaşım aa bu ünlü şey değil mi dedi o da ismini bilemedi birden :D evlenecek galiba o da onu da kaybediyoruz :D
Benim hayalimin erkeği Ronaldo aranızda onu canlı gören var mı? :D

Yaklaşık 8 yıllık ilişkimden sonra yani şu an birlikte olduğum kişi tam da benim aradığım kişi . Allah bana acıdı galiba Adam gibi adam karakteri düzgün aileme karşı saygılı efendi , beni benden çok düşünen nazik kibar bana kiyamayan bı insan su an birlikte oldgm kişi .. Allah herkese istediği gibi biriyle olmayı nasip etsin inşallah ..

Back
X