- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
- Konu Sahibi Siyahhhkelebekkk
sen ver belki gelirSiparişi buradan mı veriyoruz?![]()

valla tam bu niyetle yazmadıysam neyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ver belki gelirSiparişi buradan mı veriyoruz?![]()
ötle görünse bile evlilikte öküz olup cıkabiliyorlarSelam bayanlar
Çok merak ediyorum belki daha once bu konu alakalı paylaşimlar yapılmıştır.Nasıl.bir erkek hayal ettiniz neyle karşılaştınız sevgiliniz eşiniz farketmez neye önem verdiniz sizi sevmesine değr vermesinemi maddiyatina mi ? Tipemi merak ediyorum belki aramizda evli ama hayalindeki gibi bi erkekle evli olman vardır.Hani hayallerimizdeki erkek o mu bazen mecburiyet bazen zoraki bazen katlanmak zorunda olduğumuz içindir
Eşiniz sevgiliniz hayalinizdeki erkekmi ? Benim değil mesela daha ince düşünen daha kadin ruhundan anlayan daha centilmen daha kültürlü olmasini isterdim.onunla kavga etmek yerine sohbet etmek tartişarak sorunlarimi cözmek isterdim.Genelde konusurum konusurum ne alakasi var ne alaka ne diyosun der ne anlatirsam anlatayim asla diyolaga giremeyiz seviyorum ayri ama hayalimdeki erkek degil maleseef
Biskolata erkeği olsundu mesela
Evi temizlesindi, sen yorulma hayatım desindi, ne gerek var anneme gitmeye hadi sinemaya gidelim ya da ne yapmak istersin desindi :)) şaka bi yana acaba hayalimizdeki erkek gerçekten dünyada var mı :))
HohooooHepsini geçtim ne gerek var anneme gitmeye, sinemaya gidelim diyecek erkek.. tam ütopya![]()
Teşekkürler canım inşallah bebisim kismetiyle gelir :) benim ki de alkol var ama sık içmiyor neyse ki.size de mutluluklar :)Insallah artar canim. Benimki alkolu biraktigini iddia ediyor.en son cok agladim hicbirsey senden onemli degil dedi birakiyorum dedi. Gozlemliyorum. Ben maas zammi aldim bir projeden dolayi.insallah Allah bir yerden size de verir. Mutluluklar :)
buna bittim yalnız )::):):):):):Uff buraya yazayım da dua ederken açar burdan okurum:
Yakışıklı
Kaslı
En az 180
Ülkenin şu anki enflasyon oranına ve döviz kuruna göre yıllık karı/geliri 250.000 liradan yüksek olan
Anneci olmayan
Cıvık olmayan
Ataerkil olmayan
Beni taparcasına seven
Sonracığımaaa bana yıldönümümüzde vs. Minimum bakın minimum diyorum fendi'den çanta vs. alan
Tatlış bi bey olsa tadından yenmez![]()
Ne dicemBana şükrü ozyildizi getirin paket olsun lutfen...evde yiycem
Bana şükrü ozyildizi getirin paket olsun lutfen...evde yiycemSaka bir yana
genel olarak iyi ya aman ne bilim
Brad pitt bekledik murtaza emmi geldi![]()
bu yorumlara bayıldım süpersiniz kızlar.Siparişi buradan mı veriyoruz?![]()
Neeooyyyy hiiiii uber sanslisinNe dicemgeçen sene gördüm ben onu dibimden geçti
ben de ona 32 diş sırıttım o da bana sırıttı beni bekledi ben fotoğraf çektireceğim sandı galiba ben de olay yerinden kaçtım kaldı öyle
![]()
televizyondaki halinden daha yakışıklı ama :)
Hay allah şansa bakNeeooyyyy hiiiii uber sanslisin
Foto ne kelime icine icine gomulurdum yeminlen :) hayalimin erkağiii o ya![]()
Insalah evlenmez evde kalirHay allah şansa bakben onu görmedim yani fark etmemişim arkadaşım aa bu ünlü şey değil mi dedi o da ismini bilemedi birden
evlenecek galiba o da onu da kaybediyoruz
Benim hayalimin erkeği Ronaldo aranızda onu canlı gören var mı?![]()