Nasıl bir eş!!! Ben mi haksızım?

Souldfly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
1.421
1.417
133
32
Bu virüs yüzünden ek gelirlerimiz gitti. Ev kredimiz falan var herkes gibi zor geçiniyoruz şu süreçte. Eşimin babası ısrar ediyor masraf yapmayın en azından gelin ramazanı bizde tutun hem biraz eliniz rahatlar, benim ailemde aynı şekilde gelin bir ay da bizde kalın diyor. Şimdiii sorun şu ki bende dedim evet gidelim nolacak mesafeyi koruyup dışarıdan marketler sipariş getiriyor iki tarafta da işler evden yapılıyor.... Dememle eşim küfretmeye başladı ve kucağındaki 3 aylık oğlumuzu hızlıca bana uzattı kendi kalktı etrafta ne varsa duvara fırlattı kırdı yumrukladı etrafı, banada " senin aklına bunları kim sokuyor niye ısrar ediyorlar" diye saydıra saydıra başka odaya geçti. Ben ne yaptım ne dedim anlamadım şok oldum oğlumu da alıp odamıza geçtik gelme odaya dedim. Ağlayımmı halime ya bu nasıl birşey.

" senin aklına bunları kim sokuyor niye ısrar ediyorlar"
Kendi aklına birileri bir şey sokmuş olacak ki, kendisi daha etkisinden çıkamamış..

Aileleriniz sizi bu denli, yani hem cebinzi hem sağlığınızı, düşünüyorlarsa para göndersinler. Herkes otursun oturduğu yerde!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…