Sürekli evde zaten neye sinirlenecek biz niye patlamıyoruz onlara acabaBaska bir seye sinirlenmis size patlamis
Açıp babasına demek istitorum iş büyüyecek sonradaTepkisi biraz fazla olmus
Zaten ne olursa olsun yaptiklari normal ve dogru degil insan gibi ben evde kalmak istiyorum diyebilirdi en dogal hakki. Siz sakin kalmaya çalışın siniri gecince alirsiniz hesabınıSürekli evde zaten neye sinirlenecek biz niye patlamıyoruz onlara acaba
Eşinizin düşüncesi doğru ama tavrı tepkisi çok yanlışSürekli evde zaten neye sinirlenecek biz niye patlamıyoruz onlara acaba
Açıp babasına demek istitorum iş büyüyecek sonrada
Kendi aklına birileri bir şey sokmuş olacak ki, kendisi daha etkisinden çıkamamış.." senin aklına bunları kim sokuyor niye ısrar ediyorlar"
Direkt böyle demek istitorum hatta kopyalayıp göndermek istiyorummKp ni ara size gidelim diye oglun anama sovdu sizi istemiyormus. Bende onu istemiyorum alin naparsaniz yapin de.
Odada bekliyorum bakalım özür dileyecek miZaten ne olursa olsun yaptiklari normal ve dogru degil insan gibi ben evde kalmak istiyorum diyebilirdi en dogal hakki. Siz sakin kalmaya çalışın siniri gecince alirsiniz hesabını
Yok ya ikimizde öğretmeniz neyi dillendiricem aynı gemiYetersiz hissediyor sanırım fazla mı dillendirdin acaba
Çok mantıklıııKendi aklına birileri bir şey sokmuş olacak ki, kendisi daha etkisinden çıkamamış..
Aileleriniz sizi bu denli, yani hem cebinzi hem sağlığınızı, düşünüyorlarsa para göndersinler. Herkes otursun oturduğu yerde!
Makul biriyse pisman olur. Evi gecindirememek erkeklerde gurur meselesi oluyor genelde sana belli etmesede bunalmistir muhtemelenOdada bekliyorum bakalım özür dileyecek mi
Sanmıyorum amaSoylemeyin siniri gecince gelecek ayaginiza sakince konusup anlaşırsınız
Valla psikolojik bitti ülke birşeyde denmiyor kiYok ya ikimizde öğretmeniz neyi dillendiricem aynı gemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?