Nasıl bir eş!!! Ben mi haksızım?

Yorumlardan hiçbir şey anlamadım. Ne yani erkek sinirlenince şu yaptıkları normal mi oluyor. Gurur yapacak ne var bunda?
Siz kendi ailenize gitmek istediyseniz ona dellenmiş besbelli. Küçücük çocuğu bile gözü görmeyip her şeyi kırıp, küfürler savuracak, sonra ben erkeğim diye geçinecek ne ala..

Senin ailen de söyledi diye mi verdi bu tepkiyi
Eğer öyleyse kendi aileside demiş onlarada etsin öyle hakaret

Bende haksız bulmadım ama tepkisi beni sinirlendirdi

Sürekli evde oldugu için sinirleniyor olabilir mi? Çok doğal geçim sıkıntısı var herkeste. Kimsenin yarını belli degil. Üstüne gitmeyin bence bu dönem. Erkeklerin tepkisi belli olmuyor çünkü
Vay arkadaş biz de insanız biz niye böyle tepkiler veremiyoruz

Normalde gelinler eşin ailesine gitmemek için kavga ederdi sizde tam tersi olmuş.Maddi durumu canını sıkmış belli ki yetersiz hissetmiş bence gitmek için ısrar etmeyin

Öncesini bilemiyorum tabi ama belli ki bu konudan bunalmış ve patlamış sürekli bu konu dile getirilip duruyorsa ondan gibi geldi bana. Bir de kendisini yetersiz hissettiren bir durum gibi algılamışda olabilir. Benim eşim de bu konularda çok hassastır. Bizim zor durumumuzu kimse bilmez mesela olsak da.

Kendisi söyledi ailesine yani bilmeselerdi daha iyidi ama

Eşiniz cok gereksiz tepki vermiş nolcak gidin 1 ay kendi ailenizle 1 ayda diğer ailede kalın böylece paranız size kalır rahat etmiş olurdunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…