Bende bunalınca böyle yapsam napılır acaba hüküm verilirMakul biriyse pisman olur. Evi gecindirememek erkeklerde gurur meselesi oluyor genelde sana belli etmesede bunalmistir muhtemelen
Sanmıyorum ama
Onemli olan ayni anda sinirlenmemek canim biriniz sakinken biriniz sinirli olunca cozulebiliyor sorun ama iki tarafta geri adim atmadan kavga ederse sorun kucukte olsa büyüyor. Ben yapsaydim boyle olurdu diye dusunme kendi kendini yersin boyleBende bunalınca böyle yapsam napılır acaba hüküm verilir
Şöyle ikimizde kadrolu belediye konservatuvar ında müzik öğretmenleriyiz ama belediye maaşların %70ini vericek o yüzdenIkinizde öğretmenseniz maaşlarınız yatıyordur ek dersler falan mi kesildi de sıkıntıya girdiniz?
Şimdilik bekliyorum söylemiyicem bakalımAma bu sefer aileler araya girdimi daha cok olay büyüyüp esinjz daha cok sinirlenecek bence sabirli olun
Hatta ailesine ve sizin ailenize kadar saygisizlik edecek o sinirle belki pisman olmayin sonradan
Evet aynı şeyleri bende yaşıyorum ama tepkim öyle miGeçim sıkıntısı yüzünden herhalde çok gerildi ailelerde gelin bizde kalın falan deyince daha kötü hissetmiş olabilir ama tabi öyle davranması gerekmezdi.
Ohooo onu düşünmeyi geçtim niye evlendim ki ben evresindeyimOnemli olan ayni anda sinirlenmemek canim biriniz sakinken biriniz sinirli olunca cozulebiliyor sorun ama iki tarafta geri adim atmadan kavga ederse sorun kucukte olsa büyüyor. Ben yapsaydim boyle olurdu diye dusunme kendi kendini yersin boyle
Normaldede iyi anlasamiyormusunuzOhooo onu düşünmeyi geçtim niye evlendim ki ben evresindeyim
Bu ve bu tür harekletleri yapan insanları asla anlamayacağım.Güç gösterisi yapıyor herhalde...kendi kalktı etrafta ne varsa duvara fırlattı kırdı yumrukladı etrafı,
Kesinle psikolojik bozukluk göstergesiBu ve bu tür harekletleri yapan insanları asla anlamayacağım.Güç gösterisi yapıyor herhalde...
Cidden şaşırıyorum.Hani hiç görmedim çevrem de.Kesinle psikolojik bozukluk göstergesi
Yatkınlıkta varsa
Bu dönemde insanların bu hale gelmeleri kaçınılmaz oluyor
Malesef herkes sakinliğini o şekilde koruyamıyor daha sonra sakin kafada konuşun belki pişman olur özür diler sizden allah herkesin yardımcısı olsun inşallah çok zor zamanlar geçiriyoruz.Evet aynı şeyleri bende yaşıyorum ama tepkim öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?