Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da benimki:
Uyuyorduk. Gözümü açtım beni seyrediyormuş. Benimle evlenir misin dedi canım yaa
Yat uyu dedim.Uyku sersemiydim. Sonradan dank etti
![]()
Ewet insanlar adedince teklif sayisi ve cesidi vardir ki... Esim bana tanistiktan kisa bir sure sonra Sizinle fikren ve hissen evlenmek isterim demisti tegmendi askeriyenin bahcesinden guller toplamis ve telefonumda bir dakka beklermisin deyip emrindeki erlere koro halinde Bizim Komutan asiktir Yaylalar Yaylalar dedirtmisti uzun yillar oldu.![]()
Benim teklifim de komiklerden
Üniversite 1. sınıf okulun ilk günü, hiç tanımadığım biri yanıma geldi ve sen şu musun diye ismimi söyledi evet dedim, tesadüfe bak soyadlarımız aynı benimle evlensene soyadın da değişmez dedi
öyle tanıştık, 5 yıl sonra da evlendik![]()
Ewet insanlar adedince teklif sayisi ve cesidi vardir ki... Esim bana tanistiktan kisa bir sure sonra Sizinle fikren ve hissen evlenmek isterim demisti tegmendi askeriyenin bahcesinden guller toplamis ve telefonumda bir dakka beklermisin deyip emrindeki erlere koro halinde Bizim Komutan asiktir Yaylalar Yaylalar dedirtmisti uzun yillar oldu.![]()
Bu da benimki:
Uyuyorduk. Gözümü açtım beni seyrediyormuş. Benimle evlenir misin dedi canım yaa
Yat uyu dedim.Uyku sersemiydim. Sonradan dank etti
![]()
Benim teklifim de komiklerden
Üniversite 1. sınıf okulun ilk günü, hiç tanımadığım biri yanıma geldi ve sen şu musun diye ismimi söyledi evet dedim, tesadüfe bak soyadlarımız aynı benimle evlensene soyadın da değişmez dedi
öyle tanıştık, 5 yıl sonra da evlendik![]()
ben de anlatıcammm biraz uzun olcak ama kusuruma bakmayın kızlar
biz öğrenciyiz ben yurtta kalıyorum sevgilim de evde kalıyo öğrenci evi.ben de haftasonları bazen yurttan izin alıp onlara kalmaya gidiyorum.
bi gün yine ben onlara gitcektim.bi gün öncesinden konuşuyoruz yarın sabah kalkar gelirim kahvaltıyı beraber yaparız dedim.
o da bana ya akşam gelsen olmaz mı biraz geç gel fln dio kıvırıyo..
benim şarteller attı sen beni istemiosun bilmem ne ya işim var fln dio ama
benim tepem atmış bi kere tartışmaya çalışıyorum.en sonunda ev arkadaşının bi işi varmış bana soru sorma daha sonra anlatırım sana dedi..pek inanmadım ama nese.
ertesi gün oldu.ben bi kaç eşya da götürüyodum elim doluyudu ağırdı da duraktan alır mısın beni dedim.aşkım sen kendin gelsen olmaz mı dedi.ben zaten bi gün öncesinden sinirliyim olmaz geliceksin yoksa gelmiyorum dedim.sora duraktan aldı mecburen benikaydirigubbakcemile2eve gidene kadar surat astım apartmanın önüne gelince kafamı yukarı kaldırdım evlerinin ışıkları yanmıyo.
ev arkadaşların nerde dedim dışarı çıktılar işleri var biraz dedi..aklıma kötü kötü şeyler de gelmedi deil o sırada ama hayırlısı hadi ddim
yukarı çıktık kapıyı açtı içeri girdim.küçük mumlardan bir yol yapılmış her yer gül yaprağı..
mumlardan oluşan yol odasına gitti odada masada şarap yemekler fln..
masada bi zarf vardı açtım bi yerlere yönlendiren bilmece gibi bişi yazıyodu.öyle öyle odanın çeşitli yerlerine yönlendirio.en sonunda da patruşka bebekler var ya açtıkça içinden daha küçük bi bebek çıkar ona geldi sıra tek açtım hepsinde küçük notlar yazıyo seni çok seviyorum gibi..
en küçüğünün içinden yüzük çıktı..elim ayağım titrio sarıldık ağladım fln dilim tutmuo sanki bişi diyemedim..
gel dedi camın kenarına götürdü beni aşağı bak dedi..
3 arkadaşı hepsinin elinde birer pankart betül ümitle evlensene yazıyo.caddenin ortasında duruyolar gelen gecen bunlara bakıyo
aşağıda da pizzacı vardı ordaki insanlar alkışlıyo,tezahurat yapıolar betül ümitle evlensin diye..her geçen yukarıya bize bakıyoama çok güzeldi.hem çok güldüm hem de baya bi ağlamıştım.
sonra mum ışığında yemeğimizi yedik.öle bi akşamdı işte
sonuna kadar sabredip okuyan olduysa teşekkür ederim arkadaşlar saolun:asigimpuyorumnanaktan
evde oturuyordum baktım biri motorla kapının önüne geldi hadi gidiyoruz dedi. mudanyada bi tepeye çıktık deniz manzaralı süper. elimizde döner ekmek ayran yiyorum birden benimle evlenirmisin dedi. yediklerim boğazımda kaldı cvp diyo ben nefes alsam sölicem alamıorum. artık elimle boğazımı gösterdim sırtıma vurmaya başladı nefesim yerine gelincede evet dedim. 4 temmuz 2009 düğünümüz var..
Canım peki normalde nasıl romantik biri midir? Eğer öyleyse bekle derim belki çok guzel bir sürpriz yapar. Ama sen bu konuyu çok takiyosan citlat derim.ooff ben nişanlanacağım bana teklif etmedi bilebunu yazarken bile gözlerim doluyor
her kızın hayalidir evlilik teklifi fakat bin defa dediğim halde tık yok
içimde kaldı
![]()
İnan canım çözemedim :). Maşallah diyeyimde arada kendi şiirlerini yazar gönderir . Hediyeleri asla es geçmez elinden geldiğince romantik hediyeler alır,yapar da bilmiyorum bana Yinede odun geliyoCanım peki normalde nasıl romantik biri midir? Eğer öyleyse bekle derim belki çok guzel bir sürpriz yapar. Ama sen bu konuyu çok takiyosan citlat derim.
Bu arada evlilik tekliflerinin hepsi birbirinden güzelmiş. Valla kiskandim yanı. Daha aday adayi yok ben teklif derdindeyim te Allahım![]()
Canım geç olsun guc olmasın sende heİnan canım çözemedim :). Maşallah diyeyimde arada kendi şiirlerini yazar gönderir . Hediyeleri asla es geçmez elinden geldiğince romantik hediyeler alır,yapar da bilmiyorum bana Yinede odun geliyoSanki ilk dönemler daha romantik oluyor erkekler.. Sonradan değişiyorlar mı acep bilemedim gitti :) gerçi romantik erkek her yerde romantiktir de ahhh ahhh evlilik teklifini bin defa söyledim bana diyor yapacağım ağzın açık kalacak diyorda ne zamana
zaten uzak şehirdeyiz hangi ara yapacak mayısta nişan var sanırım düğüne saatler kala teklif eder... Offff bende çok isterdim sevgiliyken aniden teklif etmesini
![]()