• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bir evlenme teklifi aldınız??

marta 4. yılımız olcak evlenme planıyo yayoruz hayllaer feln kuyoruz ama ortada teklf feln yok.zaten benm tosbam pek duygusal değildir:D:86:

henüz böle bişi olmadı ama heralde olursa evimin kadını çocuklarımın anası ol falan der heralde deli :1:

Ewet insanlar adedince teklif sayisi ve cesidi vardir ki... Esim bana tanistiktan kisa bir sure sonra Sizinle fikren ve hissen evlenmek isterim demisti tegmendi askeriyenin bahcesinden guller toplamis ve telefonumda bir dakka beklermisin deyip emrindeki erlere koro halinde Bizim Komutan asiktir Yaylalar Yaylalar dedirtmisti uzun yillar oldu.:71::71::71:

süpper yyaaa :1::1::1::1::1:

Bizimde tanışmamızın 6.ayıydı;ben kpss sınavına girmiştim,eşim de beni almaya geldi,kafam allak bullaktı zaten...Sonra araba durduk yere yavaşladı,eşimde kenara çekti,lastik patladı dedi indi lastiklere bakıyor...Sonra benim olduğum kapının önüne geldi,kapıyı açıp benimle evlenirmisin dedi:46: Ben de ifadesiz bir şekilde baktım kendisine:) O da napıyım aklıma bu geldi idare et artık demişti:1: Kendisi hiçç romantik değildir,buna bile şükür dedik :)

Biricik aşkım benim çocukluk arkadaşım zaten.
Liseyi daha yeni bitirmiştik ve ben ailemle tatile gitmiştim, o da memleketine gitmişti.
2 hafta sonra ben dönünce işte sürekli telefonuma mesajlar atıyor mutlaka görüşmemiz lazım diyor.
Ben yarın dönüyorum sen ne zaman müsaitsin diyor başka birşey demiyor.
Biz sadece arkadaş olduğumuz için tabi hiç aklıma böyle şeyler gelmedi bir de zaten yaşımız çok küçük.
Ben telaşlandım, aklıma kötü kötü şeyler geldi acaba noldu da böyle mesaj atıyor diye.
Aradım, ağzından tek laf çıkmıyor sadece sürekli "acilen görüşmemiz lazım çok önemli, ne zaman müsaitsin" diyor.
Ben tabi bir panikledim, sesindeki telaşı duyunca hepten korktum.
Başladım ağlamaya "kötü birşey oldu ama sen bana söylemiyorsun diye"
Ağlama pisipisi senin ağlamaman lazım dedi :69:
Ben de kızdım sen benimle dalga mı geçiyorsun diye küstüm telefonumu kapattım.
Çocukluk işte bilsem kapatır mıyım :1:
Bana uzun bir mesaj attı.
"Sana karşı uzun zamandır duygularım var, sen olmadan mutlu olamıyorum benimle evlenir misin? Bu teklifi daha romantik şekilde planlamıştım ama senin sabırsızlığın yine mahvetti. Kabul etsen bile burnunda getiricem :)" yazmış.
Tabi ben şok oldum. Böyle birşey hiç beklemiyordum.
Aradım, açtı, öyle sessizce durduk biraz telefonda.
"Ne denir bilmiyorum ki" dedim, "birşey söyleme düşün" dedi.
Ertesi gün döndü ve biz buluştuk.
Ben kendimi hayır demeye programlamıştım.
Hem yaşımız küçük hem aşık değilim hem de bir ilişki olmadan evlilik teklifimi olur diye.
Planladığı yere götürdü beni, hediyeler almış ve yapmış onları verdi ve ben evet dedim :77:
Kalakaldı tabi ben de. Çünkü ağzımı hayır demek için açmıştım ama evet demiş bulundum.
Hiç beklemiyordum bu cevabı dedi, valla ben de kendimden beklemiyordum dedim.
Güldük. Pişmansan vazgeç dedi, sen pişman mısın dedim, hayır dedi :54:
İlişkimiz böyle başladı.
Sonra üniversiteli olduk.
Sonra ben ona aşık oldum :69:
Sonra nişanlandık.
Ben bu yaz okulu bitiriyorum ve evleneceğiz inşallah.
Çok dua edin bugünlere kolay gelmedik ve hala zorluklar devam ediyor ama ben mutluyum onunla

Benim teklifim de komiklerden

Üniversite 1. sınıf okulun ilk günü, hiç tanımadığım biri yanıma geldi ve sen şu musun diye ismimi söyledi evet dedim, tesadüfe bak soyadlarımız aynı benimle evlensene soyadın da değişmez dedi
öyle tanıştık, 5 yıl sonra da evlendik :16:

Üniversite 1. sınıf okulun ilk günü, hiç tanımadığım biri yanıma geldi ve sen şu musun diye ismimi söyledi evet dedim, tesadüfe bak soyadlarımız aynı benimle evlensene soyadın da değişmez dedi

Süpermiş.
Soyadın değişmedi yani :9:

Ewet insanlar adedince teklif sayisi ve cesidi vardir ki... Esim bana tanistiktan kisa bir sure sonra Sizinle fikren ve hissen evlenmek isterim demisti tegmendi askeriyenin bahcesinden guller toplamis ve telefonumda bir dakka beklermisin deyip emrindeki erlere koro halinde Bizim Komutan asiktir Yaylalar Yaylalar dedirtmisti uzun yillar oldu.:71::71::71:

:60::nazar:allahım çok güzel yaa,allah ayırmasın inşallah

:nazar:harikuladaninde ötesinde,çok güzel ya 15 dakkadır gülüyorum karnım ağrıdı:60::60:

Alisveris merkezindeydik pat diye benimle evlenirmisin dedi ve o gun ilk yuzugumu aldim sok olmustum resmen bekliyordum ama bukadar cabuk olacagini tahmin etmemistim cok guzel bir duyguydu ...Resmen ayaklarim yerden kesilmisti iyiki evlenmisim hala seneler gecsede cok mutluyum =))

ben de anlatıcammm biraz uzun olcak ama kusuruma bakmayın kızlar
biz öğrenciyiz ben yurtta kalıyorum sevgilim de evde kalıyo öğrenci evi.ben de haftasonları bazen yurttan izin alıp onlara kalmaya gidiyorum.
bi gün yine ben onlara gitcektim.bi gün öncesinden konuşuyoruz yarın sabah kalkar gelirim kahvaltıyı beraber yaparız dedim.
o da bana ya akşam gelsen olmaz mı biraz geç gel fln dio kıvırıyo..
benim şarteller attı sen beni istemiosun bilmem ne ya işim var fln dio ama
benim tepem atmış bi kere tartışmaya çalışıyorum.en sonunda ev arkadaşının bi işi varmış bana soru sorma daha sonra anlatırım sana dedi..pek inanmadım ama nese.
ertesi gün oldu.ben bi kaç eşya da götürüyodum elim doluyudu ağırdı da duraktan alır mısın beni dedim.aşkım sen kendin gelsen olmaz mı dedi.ben zaten bi gün öncesinden sinirliyim olmaz geliceksin yoksa gelmiyorum dedim.sora duraktan aldı mecburen benikaydirigubbakcemile2eve gidene kadar surat astım apartmanın önüne gelince kafamı yukarı kaldırdım evlerinin ışıkları yanmıyo.
ev arkadaşların nerde dedim dışarı çıktılar işleri var biraz dedi..aklıma kötü kötü şeyler de gelmedi deil o sırada ama hayırlısı hadi ddim:utangac:
yukarı çıktık kapıyı açtı içeri girdim.küçük mumlardan bir yol yapılmış her yer gül yaprağı..
mumlardan oluşan yol odasına gitti odada masada şarap yemekler fln..
masada bi zarf vardı açtım bi yerlere yönlendiren bilmece gibi bişi yazıyodu.öyle öyle odanın çeşitli yerlerine yönlendirio.en sonunda da patruşka bebekler var ya açtıkça içinden daha küçük bi bebek çıkar ona geldi sıra tek açtım hepsinde küçük notlar yazıyo seni çok seviyorum gibi..
en küçüğünün içinden yüzük çıktı..elim ayağım titrio sarıldık ağladım fln dilim tutmuo sanki bişi diyemedim..
gel dedi camın kenarına götürdü beni aşağı bak dedi..
3 arkadaşı hepsinin elinde birer pankart betül ümitle evlensene yazıyo.caddenin ortasında duruyolar gelen gecen bunlara bakıyo
aşağıda da pizzacı vardı ordaki insanlar alkışlıyo,tezahurat yapıolar betül ümitle evlensin diye..her geçen yukarıya bize bakıyo:utangac:ama çok güzeldi.hem çok güldüm hem de baya bi ağlamıştım.
sonra mum ışığında yemeğimizi yedik.öle bi akşamdı işte
sonuna kadar sabredip okuyan olduysa teşekkür ederim arkadaşlar saolun:asigim:opuyorumnanaktan

ay süper yaaa bayıldım!! maşallah!!

evde oturuyordum baktım biri motorla kapının önüne geldi hadi gidiyoruz dedi. mudanyada bi tepeye çıktık deniz manzaralı süper. elimizde döner ekmek ayran yiyorum birden benimle evlenirmisin dedi. yediklerim boğazımda kaldı cvp diyo ben nefes alsam sölicem alamıorum. artık elimle boğazımı gösterdim sırtıma vurmaya başladı nefesim yerine gelincede evet dedim. 4 temmuz 2009 düğünümüz var..

ay gece gece çok güldüm yaa:)) allah bozmasın!

bursada hürriyette bi cafe var onun alt katını kapattırmış:))her tarafa karanfiller güller saçmış mumlar yakmış hep o cafeye giderdik zaten yine öyle bi gidişti alt kata indiğimde şoklara girdim ben başkası yaptırmış zanettin ne bilim bana yapıldığını tahmin etmedim ilk sözüm ''ÇÜŞŞŞ'' oldu sonradan çok güldük bu sözüme:) neyse oturduk içeceklerimiz geldi bi hediye paketi uzattı açtım içinden hani kınalarda giydiğimiz saten gecelikler olurya onlardan vardı ve benimle evlenirmisin dedi sarıldık ağladım ve evet dedim:)veeee 14 haziran 2008 de o gecelikleri kınamda giydim şimdi 2,5 yıllık evliyim allah herkese en güzelini nasip etsin.... :16:

ara ara evlenelimmi diye sorar sayılırmı bunlar:9: oyle bir supriz falan olmadı bende beklemiyorum zaten:64:

ooff ben nişanlanacağım bana teklif etmedi bile :( bunu yazarken bile gözlerim doluyor :( her kızın hayalidir evlilik teklifi fakat bin defa dediğim halde tık yok :( içimde kaldı :(

ooff ben nişanlanacağım bana teklif etmedi bile :KK43: bunu yazarken bile gözlerim doluyor :KK43: her kızın hayalidir evlilik teklifi fakat bin defa dediğim halde tık yok :KK43: içimde kaldı :KK43:
Canım peki normalde nasıl romantik biri midir? Eğer öyleyse bekle derim belki çok guzel bir sürpriz yapar. Ama sen bu konuyu çok takiyosan citlat derim.

Bu arada evlilik tekliflerinin hepsi birbirinden güzelmiş. Valla kiskandim yanı. Daha aday adayi yok ben teklif derdindeyim te Allahım :63:

Canım peki normalde nasıl romantik biri midir? Eğer öyleyse bekle derim belki çok guzel bir sürpriz yapar. Ama sen bu konuyu çok takiyosan citlat derim.

Bu arada evlilik tekliflerinin hepsi birbirinden güzelmiş. Valla kiskandim yanı. Daha aday adayi yok ben teklif derdindeyim te Allahım :63:
İnan canım çözemedim :). Maşallah diyeyimde arada kendi şiirlerini yazar gönderir . Hediyeleri asla es geçmez elinden geldiğince romantik hediyeler alır,yapar da bilmiyorum bana Yinede odun geliyo:KK11: Sanki ilk dönemler daha romantik oluyor erkekler.. Sonradan değişiyorlar mı acep bilemedim gitti :) gerçi romantik erkek her yerde romantiktir de ahhh ahhh evlilik teklifini bin defa söyledim bana diyor yapacağım ağzın açık kalacak diyorda ne zamana :( zaten uzak şehirdeyiz hangi ara yapacak mayısta nişan var sanırım düğüne saatler kala teklif eder... Offff bende çok isterdim sevgiliyken aniden teklif etmesini :(

İnan canım çözemedim :). Maşallah diyeyimde arada kendi şiirlerini yazar gönderir . Hediyeleri asla es geçmez elinden geldiğince romantik hediyeler alır,yapar da bilmiyorum bana Yinede odun geliyo:KK11: Sanki ilk dönemler daha romantik oluyor erkekler.. Sonradan değişiyorlar mı acep bilemedim gitti :) gerçi romantik erkek her yerde romantiktir de ahhh ahhh evlilik teklifini bin defa söyledim bana diyor yapacağım ağzın açık kalacak diyorda ne zamana :KK43: zaten uzak şehirdeyiz hangi ara yapacak mayısta nişan var sanırım düğüne saatler kala teklif eder... Offff bende çok isterdim sevgiliyken aniden teklif etmesini :KK43:
Canım geç olsun guc olmasın sende he ;) bence biraz sabret guzel bir teklif yapacak :KK50:
Bu arada nikinde 61 yazıyor Trabzonlu musun canım? Dediğim gibi bu konuyu daha fazla takma sen dicegini demissin sıra artik onda :KK76:
Ya bi de bana bak. Ortada aday bile yok teklifleri okuyup iç geciriyorum. Off nolcal bu benim halim :KK12:

Back
X