- 20 Eylül 2017
- 950
- 1.360
- 63
yani emin olmak demeyeyim de, zaten adli tıpta kanıtlayamadım. ama hangi erkek karısıyla baş başa kalmaktan kaçar, yanına her şekilde yanaşan karısını reddeder? dokunmaya uğraşmaz? benden önce de hiçbir şey yaşamamıştı.
Hah. Kim gırmızı don giy bacım diyecek diye bekliyordum bende :)
Cnm bnm yanlış anladın herşey gecelik fln değil ama baksana cinsel ilişkiden sikayetcisin erkek yanında bakımlı güzel kadın ister kadında bakımlı erkek ister tabi sen özensiz bakımsız olursan erkektede istek olmazHaklisin sanırım ben de hep şüphelendim dava sürecinde iyice emin oldum keske benden önce hic sevgilin olmasaydı falan dedi hele o boşanma kagidina bir erkeğe yakışmayacak her şeyi yazmıştı. Diyorum keşke bu kadar saf olmasa idim de evli iken suphelerimin üstüne gitse idim kesin cabuk biterdi bu iş.
Bu arada hani su kadınlık yapamıyor musun diyenler var ya konu sahibesine gecelik vs. muhabbeti.
Kadınlık sadece gecelik değildir bayanlar ya benim annem hic gecelik giymez fiziği de asla on numara olmadı ama babam ona 30 yildir aşık. Bu aradaki cekim ve işve cilve meselesi bence.
Haklisin sanırım ben de hep şüphelendim dava sürecinde iyice emin oldum keske benden önce hic sevgilin olmasaydı falan dedi hele o boşanma kagidina bir erkeğe yakışmayacak her şeyi yazmıştı. Diyorum keşke bu kadar saf olmasa idim de evli iken suphelerimin üstüne gitse idim kesin cabuk biterdi bu iş.
Bu arada hani su kadınlık yapamıyor musun diyenler var ya konu sahibesine gecelik vs. muhabbeti.
Kadınlık sadece gecelik değildir bayanlar ya benim annem hic gecelik giymez fiziği de asla on numara olmadı ama babam ona 30 yildir aşık. Bu aradaki cekim ve işve cilve meselesi bence.
Bosanmis biri olarak o konuya kac yorum yapmistim can havliyle, hic tanımasam bile bi insan kendini gore gore yakacak diye.. Konu sahibini ne zaman gorsem o gunler geliyor aklima..Siz evlenmeden 3 gün önce buraya konu açmıştınız
Üyelerin %99u yapma etme yol yakınken dön,yoksa burada daha çok konu acarsın demişti. O %99luk kısmı selamlıyorum.
Allah yardımcınız olsun.
Ben de iddia olarak söylemek istemiyorum mahkemede çünkü ailesinden korkuyorum eli silahlı tipler. Diğer delilerim yeter diyorum bir de iste zamanında kanıt bulamadım pc ve telefonunu kurcalatmazdı, şifresi vardı hepsinin.Ben gecelik de denedm cilvenin on numarasini da yaptm bana misin demedi. Erkek olan illa gecelk beklemez millet damacanaya halleniyor
herşey daha güzel olacak emin ol, kimseye bisey ispat etmek zorunda değilsin. SADECE KENDİNE ÜZÜLME...BOSANIYORUZ
BOSANIYORUZ
Davayı kimin açacağının önemi yokmuşDavayı karşı tarafın açmasını mi beklemeliyim?
Davayı açan taraf masrafları ödüyor birazcık o da çok değil, anlaşmalı boşanmaya çalış ben dedim kabul edilmedi dava da açılmadı adamın keyfini bekleyemezDim. Süreç zaten uzun biraz kafanı topla ondan bir şey bekleme kendini ve çıkarını düşün. Benim x hep seni düşünüyorum diye mesaj atarken eşyaları kolileyip anasının evine götürdü. Kısaca inanma eger hakli isen seni bastırmak için saçma sapan davranabilir.
Böyle bi evlilikte mutluymuş gibi rol yapacağına cesur bir davranış sergiledin inan kendine güven kendine o enerji geçiyor karsiya ben yeniden doğmuş gibi hissediyorum.
İçindekileri boşalt en iyi yöntem yazmak yaz bir kağıda ben öyle yaptım zamanla da küllendi zaten acım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?