Nasıl bir evlilik bu?

Arkadaşlar hepinize toplu yanıt vermek istiyorum. Yüzlerine karşı değil arkasından söylüyor insanların evet o zaman saygısız oluyor aileme karşı. Cinsellik benim için çok önemli . Sevişmek, Öpüşmek bunlar kadar güzel bir şey var mı bilmiyorum ama Rabbim nasip etmedi işte. Gay mi demişsiniz bilemiyorum ama genelde kadınları Hep elestirir giyim kuşam yönünden. Benim de açık bir şekilde dolasmami istemez evde, makyajdan ,gecelikten hoşlanmaz. Bunlar benim ev içinde en çok yapmak istediğim şeyler. Dışarıda zaten örtülü bir insanım.
benim eski es de öyleydi. Hep ben suçlandım vajinismus vs. hep suçlandım. Zamanla araştırma vs. yaparak cinsellik adına biseyler öğrendim ve kendi eksikliğini bana suç atarak kapattığını anladım. O da gecelik giymemi istemez jet hızı ile ilişki ister, dokunmayı öpmeyi bilmez vs. uzar gider liste zaten bana ve aileme gereken saygiyi ve değeri vermedi ben çok sabrettim boşanmamak için ama baktım elimde bu ilişki ile ilgili hiçbir artı yok adam niye evlenmiş hala anlam veremiyorum.
Doktor kısmını deneyebilirsin ama kabul etmeyektir büyük ihtimalle.
Size allah kolaylık versin.
Zor işler adamlar gay mi diye şüpheleniyoruz artik insanlar da cinsel karmaşa var inş toparlarsınız ama olmuyorsa da zorlamayın en önemli kişi kendinizsiniz.
Nasıl mutlu olursanız öyle yapın.
SEVGİLER...

Arkadaslar şunu da belirteyim. Zaman zaman vucudumun, yüzümün tüylü olduğunu, fazla yağlarım olduğunu söyler gulerek . Evet gobek bolgem tuylu aldiriyorum ama sirtimdaki tuyler icin bir sey yapamiyorum. Yuzum icinse sarartici kullaniyorum. Beni beğenmediğini düşünüyorum zaman zaman
bana boyle eleştiri getirse evlenmeseydin o zaman derdim bu arada inan lazer ağda dan daha az acıtıyor muhakkak yaptır tavsiye ederim birkaç seans sonra alışıyorsun doğru düzgün çıkmıyor kesin çözüm kilsiz tüysüz olmak gibisi yok ;)))

Bir çok üye yazmış eşiniz eşcinsel olabilir , eşini seven ve arzulayan adamı ağız kokusu falan durdurmaz.Kadınları giyim kuşam konusunda eleştirmesi de bana pek erkek tavrı gibi gelmedi.Tabii birlikte yaşayan sizsiniz.Ama bu yüksek ihtimal.Bazı eşcinseller evlenene kadar fark edemiyorlar eşcinsel olduklarını hani sanki evlenince düzelir zannediyorlar.Allah yardımcınız olsun.
bence toplum yüznden kabul etmek istemiyorlar ya da kendi cinsel sorunları konuşmak yerine suçlamak daha kolay geliyor bir kadın bir erkekten soğuduktan sonra kolay kolay ısınıp arzulamıyor bu da karşı tarafa yansıyor.
Sen mecburen usulen yapınca da anlaşıyor.
Duygu olmadan çift olmanın anlamı yok.
Çıkarlar da bir yerde bitecek, kadın erkek yaratılmanın alt metni bu en mahrme şeyi paylaşamayacaksak neden evliyiz.

durumunuzu anlatmak için yazdığınız iyi ve kötü yönler gayet açıkta aslında matematigide kolay hangisi fazla ?iyi yada kötü?
sizi anlıyorum aslında evli olan herkes anlayabilir.cinsellik sadece fiziksel bir tatmin değil
seni seviyorum,düşünüyorum,uyanınca yanımda sen ol demek,aile olalım demek ve çok daha fazlası...anlattıklarınızdan cinsellikten daha fazla sorununuz olduğunuzu düşündüm.Bence gözlemleyin eşinizi..pismanlik zor düşünüp doğru karar verin.

ya senin durumu bilmem tabi de aklıma geldi arkadaşlar ağız kokusu bahane demişler ya bence değil. bir örneğini gördüm iş yerimde. çocuk aslan gibi derler ya hah öyle işte. uzun boylu yakışıklı saygılı... ama bir nefesi kokuyordu düşmanımdan ırak... resmen odasını tıklatıp açtığım anda o koku ağır bir zehir gibi burnumdan vücuduma dağılıyordu. yaklaşınca zaten bildiğiniz nefesimi tutuyordum. cidden birkaç kez bak böyle bir şey var ama hastalık belirtisi olabilir bi dr görün demek geldi içimden.. diyemedim. ne yazık ki kızlar hep terk ediyordu. ansızın binbir bahaneyle uzaklaşıyorlardı çocuktan. ve ben o anlatırken düşündüğüm sebebi söyleyemiyordum.

Sizi tenzih ederim. belki eşinizin bahanesidir ki rahatsız oluyorsa evlenmeseymiş. ama demek istediğim bazı insanlar hassas olabiliyorlar bu konu da mesela benm eşimde kıla tüye takıktır. normalde de temizlik hastası zaten :) cinsellikte sıkıntı yok. ama kıllı tüylü olduğumda hoşlanmadığını aldırdığımda daha çekici bulduğunu dile getirir. bu sevgi ve aşktan farklı bir yön.. ben de mesela kıllı erkek sevmem en azından ayı gibi kıllı olmasın derdim hep :)

benim eski es de öyleydi. Hep ben suçlandım vajinismus vs. hep suçlandım. Zamanla araştırma vs. yaparak cinsellik adına biseyler öğrendim ve kendi eksikliğini bana suç atarak kapattığını anladım. O da gecelik giymemi istemez jet hızı ile ilişki ister, dokunmayı öpmeyi bilmez vs. uzar gider liste zaten bana ve aileme gereken saygiyi ve değeri vermedi ben çok sabrettim boşanmamak için ama baktım elimde bu ilişki ile ilgili hiçbir artı yok adam niye evlenmiş hala anlam veremiyorum.
Doktor kısmını deneyebilirsin ama kabul etmeyektir büyük ihtimalle.
Size allah kolaylık versin.
Zor işler adamlar gay mi diye şüpheleniyoruz artik insanlar da cinsel karmaşa var inş toparlarsınız ama olmuyorsa da zorlamayın en önemli kişi kendinizsiniz.
Nasıl mutlu olursanız öyle yapın.
SEVGİLER...

Yeniden evlendiniz mi peki

Psikiyatra gitmeyi teklif edin . Tedavi olsun.
Kabul etmezse hemen boşanın .
Gençliğinize , emeğinize yazık.
Sevişmek,öpüşmek,cilveleşmek içgüdüsel , en doğal hakkımız .İnsani bir hak.
Sizinki gibi bir cinsel hayat hiç sağlıklı değil .

Kuzenim 130-140 kilo eşi ona aşırı derecede saygı duyuyor. Çok mutlular. Seven insan kiloya kıla tüye bakmaz. Yüz nakli olan adama eşi nasıl aşık. Dışarıda herkes adamdan korkuyor ama eşi aşık. Kılı tüyü bahane etmesin kimse. Türkiye güzeli sanatçılar bile aldatıldı. Zayıflıkla tüysüzlükle alakalı değil. Eşinizin odunluğu sorun. Evde istersem bikini giyerim kimene. O ev sadece onun mu. Siz kendinizi ezdiriyorsunuz. Siz kendinizi sevseydiniz güvenseyseydiniz kendinize el oğlu bunları diyemezdi. Sanki kendi çok mu kusursuz. Mükemmel yakışıklı

Yeniden evlendiniz mi peki
Günaydın
şuan evli değilim ama ilerde ne olur bilemeyeceğim. Benim eski es elle tutulur bişey söylese çözüm bulmaya çalışırdım siz de biraz daha elle tutulur şeyler var.
Kafanız net olması için atıyorum ağzın mi kokuyor dedi çok yakin aileden birilerine sorabilirsin yada kıl tüye çözüm bulup öyle deneyebilirsin bahane mi yoksa gerçekten haklılık payı var mı?
Çünkü ben bahanelerinin hepsini gerçekleştirdim ve davada elle tutulur iftira hariç hicbir delili yok tazminati alıp boşayıp hayatına devam edeceğim.
Şuan bile ondan uzakta harika gidiyor hayatım.
Kendinizin kıymetini bilin nedense okumuş kesim olan öğretmenler evliliği çok büyütüyor cevremde de görüyorum kadın mutsuzluktan geberiyor yine de boşanmıyor sen kendini onun yanında mutlu değerli hissetmedikten sonra evli olmanın manası ne.
İlişki yine yaşanır evli yine olunur istedikten sonra ama buna emek verip ilerde yine tekme yedikten sonra ben ne yaptım dersin.
İnsanin kendine yaptığı kötülüğü bütün dünya biraraya gelse yapamazmış.
Lütfen adamı sevmiyorsanız evli kalmayın
Mutsuz, sevgisiz ilgiyi başka yerler de arayan nesiller yetismesin, siz öğretmensiniz ve hayatinizla ilgili en güzel ve en doğru kararı siz bizden daha iyi bilirsiniz. Kendinizi çok sevin sonrası gerçekten geliyor.

Nişanlıyken,eşinizin ağız kokunuz olduğu için sizi uyardığı ile ilgili konu açmışsınız.
Bu gerçekten evlilikte büyük sorun tedavi olmadınız yada tedaviniz yeterli olmamış olabilir.
Bende eşimin ağzı çok kötü koksa onu öpemem,sonrasıda zaten cinsellik diye birşey olmaz.
Eşinizde bu nedenle saldırganlaşmış ve üslupsuzlaşmış olabilir.
Oda sanırım bu işten nasıl kurtulacağını bilmiyor.

Evlenmeden once actgnz konuda esinizin ilerde bosanma dusuncesinde oldugunu soylemissiniz. Paravan evlilik yapmis olabilir. Cevreye erkek oldugunu kanitlayip sonra bosanmayi dusunuyor olablr.

Aynisi basima geldi. 2 ayda bosandm ben. Onun da basi agriyodu. Surekli reddediliyordum. Sonradan anladim.

Adli tipta bir sorunu cikmadi fiziksel olarak. Ama bence kadinlardan hoslanmiyordu.

Aynisi esinizde de olablr.

Akrabamda bu sebeple ayrıldı adam ilişkiye girmek istemiyor diye psikolojik sorunları var diye şuan yeni biriyle evli bir kızı oldu 2. ye hamile hakkında hayırlısı olsun zaman verin doktora gidin bence olmuyorsada yapacak bişey yok

Cinsellik yoksa neden evlenmiş eşiniz acaba ? Zoraki mi evlendiniz yoksa toplum baskısı mi ? Seven insan ister ya acaba başkası falan olabilir mi iyi takip edin derim

Şu anlattıklarının hiç biri bahane değil. Bence boşanma bir kenara nikah iptali bile olabilir çünkü anladığım kadarıyla altı ayda hiç birleşme olmamış ve hatta tazminat için bile başvurabilirsin. Ha düzelir diye bekleyeceksen ben sana söyleyeyim düzelmez. En fazla numaradan kendini zorlaya zorlaya ayda yılda bir senin arzumla yanaşır o kadar. Hayatini mahvetme.

neyiseda neyiseda eşinle ciddi ciddi konuştun mu problem ne? Be bu durumdan ciddi rahatsız ım dedin mi ? Kafayı yersin böyle giderse , eşinle konuşmaya çalış , delirtir bu durum bir kadını , en isteksiz kadın bile tahammül edemez bu duruma , konuş hasta ise tedavi olsun , sende rahatsız olduğu şeyler varsa düzelt , yok ben buyum diyorsa da ona göre kararını ver canım, durumun ciddi , böyle devam etmemeli hayatın

Back
X