- 20 Eylül 2017
- 950
- 1.360
- 63
Haklisin sanırım ben de hep şüphelendim dava sürecinde iyice emin oldum keske benden önce hic sevgilin olmasaydı falan dedi hele o boşanma kagidina bir erkeğe yakışmayacak her şeyi yazmıştı. Diyorum keşke bu kadar saf olmasa idim de evli iken suphelerimin üstüne gitse idim kesin cabuk biterdi bu iş.
Bu arada hani su kadınlık yapamıyor musun diyenler var ya konu sahibesine gecelik vs. muhabbeti.
Kadınlık sadece gecelik değildir bayanlar ya benim annem hic gecelik giymez fiziği de asla on numara olmadı ama babam ona 30 yildir aşık. Bu aradaki cekim ve işve cilve meselesi bence.
Bu arada hani su kadınlık yapamıyor musun diyenler var ya konu sahibesine gecelik vs. muhabbeti.
Kadınlık sadece gecelik değildir bayanlar ya benim annem hic gecelik giymez fiziği de asla on numara olmadı ama babam ona 30 yildir aşık. Bu aradaki cekim ve işve cilve meselesi bence.
yani emin olmak demeyeyim de, zaten adli tıpta kanıtlayamadım. ama hangi erkek karısıyla baş başa kalmaktan kaçar, yanına her şekilde yanaşan karısını reddeder? dokunmaya uğraşmaz? benden önce de hiçbir şey yaşamamıştı.