- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
bence tek kelımeyle super bı evlılık teklıfı almıssınz
ınsallah evlılığınızde aynen oyle devam eder
cnm cok guldum yanlis anlama super olmus teklifi sadece kendi halime guldum esim ilk cikmaya basladivimiz gun beni eve brakirken ya evlensek nasil olur iyi olur dimi ddi biz dokuz ay sonra nosanlandik ondan bir sene sonrada evlendik...
çok güzel teklif ama eşofman kısmına halla anlam veremedim
bende bu konu neden bir derdim var başlığına açılmış onu anlamadım :))))))
Ben kuafördeydim,işim bitti eşimin beni almasını bekliyorum..geldi bindim arbaya,dışarda yiyecektik ,yolda "offf çok sıkıştım"dedibi benzinlikte yada gittiğimiz yerde halledersin dedim.."olmazzzzzz evde yapıcam "dedi oki dedim,döndük eve geldik "sen dur arabada ben girip çıkayıp "dedi,yine oki dedim bekliyorum..msj geldi telime"aşkımmmm gelsene,pantolonumu değiştircem ama karar veremiyorum"neyse arabadan indim kapıyı çaldım kiiiiiiiiiiiiiiiiii girişten başlayıp salona kadar mumlarrrrrrrrrdan yol yapmışşş yolun sonunda puf var,pufun üzerine oyuncak bi köpek koymuş,ve köpeğin patileri bi kutu tutuyor ekranada resimlerimizin döndüğü bi barkovizyon gösterisi,fonda en sevdiğim şarkı"songs ohia,tigress"parçası kutuyu eline aldı ve diz çöktü ne ağlamak bende "benimle evlenirmisin bebeğim?" Evetttttt ve mutlu son
Ben kuafördeydim,işim bitti eşimin beni almasını bekliyorum..geldi bindim arbaya,dışarda yiyecektik ,yolda "offf çok sıkıştım"dedibi benzinlikte yada gittiğimiz yerde halledersin dedim.."olmazzzzzz evde yapıcam "dedi oki dedim,döndük eve geldik "sen dur arabada ben girip çıkayıp "dedi,yine oki dedim bekliyorum..msj geldi telime"aşkımmmm gelsene,pantolonumu değiştircem ama karar veremiyorum"neyse arabadan indim kapıyı çaldım kiiiiiiiiiiiiiiiiii girişten başlayıp salona kadar mumlarrrrrrrrrdan yol yapmışşş yolun sonunda puf var,pufun üzerine oyuncak bi köpek koymuş,ve köpeğin patileri bi kutu tutuyor ekranada resimlerimizin döndüğü bi barkovizyon gösterisi,fonda en sevdiğim şarkı"songs ohia,tigress"parçası kutuyu eline aldı ve diz çöktü ne ağlamak bende "benimle evlenirmisin bebeğim?" Evetttttt ve mutlu son
Önce ben başlayım... Daha önce de belirttiğim gibi eşimle tanıştıktan çok kısa bir süre sonra ( 1 ay 18 gün sonra nikah masasındaydık :) ) evlendik. Ama beni ikna etmekte gerçekten çok başarılıydı
Ben öğretmenim ve biz ayrı şehirlerdeydik. Bir gün okul çıkışına geldi ve akşam yemeği için yer ayırttığını söyledi. İçimden '' acaba mı !'' diye geçmedi değil ama yemek öncesi beni apar topar alışverişe götürüp baştan aşşağı eşofmanla kuşatınca umutlarım söndü tabi.. Adam ayakkabımdan çorabıma kadar her şeyi aldı yani özel bir yemek olsa zaten şıkır şıkır giyinmişim ,topuklu ayakkabılarım elbisem makyajım her şeyim yerinde niye beni parkta oturcakmışız gibi giydirsin kiBen moral sıfır eşofmanlarımla dolaşırken '' Ne güzel rahat ettin işte '' demez mi
Neyse otelde yer ayırtmış hem de baya lüks bir otelden... Ben ikinci şoktayım oteldeki yemekte eşofmanlayım ! Yok dedim bu adam tuhaf ... Neyse masayı görünce keyfim biraz yerine geldi son derece güzel süslenmiş kalplerle güllerle dolu bir masaBir masaya bakıyorum bir eşofmanlarımla ... Yok diyorum , ihtimal yok ... Garsonlar etrafımızda fır dönüyor çok özel bir su gösterimiz var mutlaka izleyin kaçırmayın diyorlar ... Yemekten sonra su gösterisi için dışarı çıktık özel hazırlanmış 3 masa daha ... '' Balayı çiftlerimiz için bu masaya '' diyip yönlendirdiler benim ilk tepkim '' Biz balayı çifti diiliz ki ! '' Dedik heralde bir karışıklık oldu neyse tadını çıkaralım
Su gösterisini izledik ve gösterinin sonunda gökyüzünde kocamannn '' Benimle evlenir misin '' yazıyor ! Eşim önümde diz çöktü elinde tek taş ! Ben şoktayım elimi bile uzatmıyorum adama'' evet evet evet '' diye bağırdıktan sonra yüzük takıldı otel çalışanları yanımıza geldi pastalar alkışlar fotoğraflar
Meğer her şey planlıymış o 3 masa da sadece bizim için hazırlanmış sırf ben anlamayım diye
Tabi sürpriz bu kadarla da kalmadı eşim bir video hazırlamış benim için , fonda kendi yazdığı şiiri dinlerken bütün arkadaşları da sırayla '' x y seni çok seviyor '' diyor
Böyle kusursuz bir evlenme teklifi almıştım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?