Nasıl bir evlilik teklifi aldınız

Eşimle internette konuşuyorduk. Ben ayrılmak istedim bi sebebi de yoktu sadece kendimi ona layık hissetmiyordum ve sevgili olalı daha 20 gün falan olmuştu. Ben ayrılalım derken o da benimle evlenir misin dedi nette ve şuan evliyiz. Bebiş bekliyoruz.
Yani çok özel bi teklif almadım.

İlişkimizden 5 ay sonra evlendik. Flörtü evlilikte yaşıyoruz.

Son düzenleme:
Biz 6,5 yıl flört ettik ve sonra söz oldu, nişan oldu, resmi nikah oldu, dini nikah oldu düğün hazırlıkları tamamlandı, düğüne 5 gün kala akşam saat 23:00 oturuyoruz eşimle tutturdu yemeğe çıkalım diye ama ne alaka o saatte yemek.Neyse tamam gidelim dedim çok hoş bir balık restoranına gittik, tabi o saatte bizden başka kimse yok garsonlar falan full koşturuyor.Siparişlerimizi verdik eşim sonrasında çok romantik bir konuşma yaptı tüm geçen yıllarımızın güzelliğinden , aşkımızdan vs bahsetti ve cebinden pırlanta yüzük çıkarttı ve evlilik teklifini yaptı.Çok güzeldi ama hala çözemedim neden teklif sona kaldı.Bir yandanda düşünüyorumda o kadar istekliymişim ki eşimle evlenmeye teklife çokta gerek duymamışım.Bu arada iyiki evlenmişiz yaaa:.))))

:))) güzelmiş, benim nişanlımda şakasına evlenirken teklif ediceğm diyor bakalım ne olcak sizin hikayeye benzicek galiba sonumuz =)

nişanlım evlenince oturacağımız evimizin yatak odasına mumlarla benimle evlenir misin yazdırmış biz mutfakta yemek yerken arkadaşı mumları yakıyormuş sonra benden bahane ile birşeyler istedi yatak odasına gittiğimde gördüğüm şuydu BENİMLE EVLENİMİSİN adam mumları yakarken pişti sanırım aceleye getirmiş harfleri yutmuş dokuz senenin sonunda süpriz bir cevabım yoktu tabi evetten başka:)

Bende cok guzel bi teklid aldim dugune diye ciktik yolda bulamadim vs
Istanbul bogazinda havai fisekler esliginde hayal gibiydi tamam dedim kabul ediyorummm

Yolu bulamamis numarasi yapti yedim buarada bana o gun guzel giyin bu ara hic ozenmiyorsun dedi
Bi kizdim okuz dedim ben hep giyinirim da ne istiyo diye araligin ortasinda giydim minicik bi elbise dona titreye teklifi aldim ayol
Buarada ben hic aglayamadim boyleee donmusumm video ve fotolar var 7 aylikken teklifi aldim 11 ay sonra evlendik
Zaten o etmese ben edecektim teklifi :)

biz 2 yıl çıktık ben o dönem otelde çalışıyordum resepsiyonda o gün gece çalışmam lazımdı arkadaşlarımı aramış söylemiş benimde haberim yok neyse arkadaşlarım beni zorla işten gönderdiler beni çalıştıgım otelden aldı her zaman gittigimiz cafeye gittik baktım her yerde ışık var orada yok ve full olan yer bomboş hayırdır dedim sahibine sigortalar attı müşteriler gitti dedi bende biz de gecmeyelim dedim olmaz gelin dedi neyse 2 kata cıktık bir baktım her yer kırmızı gül ve mum inanamadım sonrada sahibi bana menüyü uzattı bir baktım aşkımızı anlatan bir şiir sonra eşim hemen yüzük çıkartı çok ağlamıştık inanamaştım....

Havaya girmesin lafına çok güldüm çünkü gerçekten feci havaya girerdim iyi yapmış o yüzden

Size de nazar değmesin

Benim sevgilim sehir disindaydi.bi gun bana yolda oldugunu beni cok ozledigini istanbula gelmek istedigini soyledi.hep gelir normalde sevindim ama acabami dedim.
Neyse hevesle sabahi bekledim.sonra aradim bana buyukadadayim sende gel burda bulusalim dedi.normalde asla yapmaz boyle bisey hep evimin yakinlarinda bulusurduk.bi yerlere giderdik.neyde buyuk adada saat kulesinin ordayim dedi.bende sinirlendim.telefonda bari zahmet edip iskeleye gelseydin dedim.sinirli sinirlu kulenin oraya yuruyorum.sonra geldim bi baktim erkek arkadasimin istanbulda bikac arkadasi.gitar calmaya basladilar.birden herkesin icinde diz coktu tek tasi cikardi.elim ayagim titredi.ardindan konfetiler patladu...herkes etrafimizda alkis kiyamet...evet dedim boynuna sarildim.agladim sevincten.sonra orda bulunan turistler tek tek resim cektiler bizimle.jabonlar videoya cektiler.unlu gibiydik.hayatimin en guzel dakkalariniyasadim o an.sonta yemege gotrdu beni.hersey harikaydi.birde ikimuzin resimlerinden olusan bi siir kitabi yapmus.tamami kendi siirlernden olusuyor:))kismetse ekimdedugunumuz var...rabbim herkese yasatsin severek sevilerek evlenme heyecanini

Çok romantik

Allah mutluluklarınızı bozmasın daim etsın inşallah'ta
Sanırım ben de problem var bana cok gereksız ve hıc romantık gelmedı anlatılanlar.

Çöp kovasında evlenme teklif eden arkadaş dısında ..

Bende cok guzel bi teklid aldim dugune diye ciktik yolda bulamadim vs
Istanbul bogazinda havai fisekler esliginde hayal gibiydi tamam dedim kabul ediyorummm

kız cute boğaz köprüsünde havai fişeklerle mi teklif aldın anacım
maaşallah ne rpmantik yaaaaaaaaaaaa

Ben evlenme teklifi alacağımı biliyordum Ama çaktırmadım. Bana yapacağı her sürprizi her nasılsa önceden hissediyorum bozulmasın diye çaktırmıyorum zaten.

Güya yakın arkadaşımı kafalamış nasıl bi evlenmek teklifi almak istediğimi öğrenecek, arkadaşım soruyo ben anlamıcam sandılar herhalde aman dedim beklemediğim bi anda benimle evlensene demesi yeterli süslü püslü bi teklifi napacam. Bi gün yine o yakın arkadaşımla buluşucaz ben biraz geciktim ineceğimiz yerde bi kuyumcu vardı, çok üşüdüm kuyumcuya girdim sen de gel arkadaşımı bekliyorum yüzük bakıcaz dedim kuyumcuya ayıp olmasın dedi girdik kuyumcuya tektaşlara baktık filan bitanesi için şu güzelmiş dedim çıktık.

Doğum günümde yine o arkadaşım sevgilim ve ben dışarı çıktık bi mekana gittik oturuyoruz pastam geldi üfledik filan arkadaşım hediyemi verdi sevgilimde tık yok. diyo ki ben sana bişey alamadım, almazsan alma dedim. -içimden seni çakal ben bilmiyorum sanki yüzük aldığını diyorum-

sonra çıktık, mekan kızkulesinin karşısındaydı çıkınca orada durduk biraz, bana sarıldı sonra aradan yüzük çıktı şaşırmış gibi yaptım benimle evlenir misin dedi kafamı salladım. O anda boynundan askeri künyesini çıkardı, iki tane oluyo ya hani. bunun birini dedi asker şehit olduğunda dişlerinin arasına sıkıştırıp öyle gömerler diğerini de eşine verirler. bunun biri senin, sen benim namusumsun.

O günün benim için en önemli anı işte bu kısımdı, o künye aldığım yüzükten çok daha değerli. Aşığım, o benim gönül taburumun komutanı.

Edit: Yüzük o kuyumcudaki beğendiğim yüzüktü. :)

Son düzenleme:
benim nişanlım pek bir çaba sarfetmeden etmişti teklifini
özenmemiş öyle mumlar güller vs
birde balık burcu derler romantik derler ama tık yok

bir hafta sonu işte lunaparka gidelim dedi tamam dedim
bu dönen zincirlerin tepesinde dediki benimle evlenir misin?
ben şok oldum bişi diyemedim...
cevap vermedim 1 hafta sonra falandı evet dedim
yüzük almamış safım bilmiyorum bu tür şeyleri demişti
hiç güya kız arkadaşı olmamışta bilmiyormuşta vs vs
neyse yüzük olayınıda gidleim sen seç al dedi ben alırım beğenmessin falan dedş
ama tektaş pırlanta ne adam bilmişyor
ben öğrettim ama 1 hafta yüzük aradıktan sonra kız kulesinde tekrar 2.teklifimi aldım
oda benim zorumla oldu ama neyse
insanların içinde bu tür şeyleri seven birisi değil çekingen biraz
kız kulesindede benim zorumla 2.teklifi etti ama diyorki ben ettim ya
ama çok güzeldi 1 ay sonra düğünümüz var
ama hiç roantik değil ona sorsan dünyanın en romantik erkeği
ben mi göremiyorum acaba

çok düşünceli ve çok güzel bir teklif olmuş sonsuza dek öyle gider dileğim..
Biz İzmirliyiz Eşim de İzmir'in simgesi olan asansörde yer ayırtmış normal masalardan daha uzakta ve yalnız olan bi yerde masa hazırlatmış üzerinde kırmızı gül yaprakları vazoda güller bir de içinde 1 tane balık olan fanus vardı masanın üzerinde ben anlıyorum teklif edeceğini ama heyecandan elim ayağım tutulmuştu yemek yiyemedim garsona soruyorum fanus niye var konsepte göre değişiyor sizin konseptinize uygun fanustu filan diye geçiştiriyor fanusun içinde deniz kabuğu içindede yüzük vardı sonra gördüm yüzüğü çıkardı evlenme teklifi etti ama çok değişik bir duygu normal bir heyecan değilmiş garsonla günler önceden anlaşmış öyle küçük bi süpriz yapmıştı bana çok da mutlu olmuştum

Eşimle o zamanlar 6 yıldır beraberdik ve artık yavaş yavaş evlılık yoluna gırıyorduk ne zaman evlenelim ne yapalım dugun mugun v.s. konuşuyoruz. Neyse o ara anıden dedem vefat ettı ben apar topar memlekete bıraz zaman gectı e tabı ıs guc falan dderken ben bır ay sonra gero dondum. Sabah otobüsten ıınıcem beraber kahvaltı yapıcaz ve ıkımzde ıse gıdıcez. Aksama da basbasa bır yemek yıyelım dedık. Ben aksam kı yemek ıcın açıkçası bır telıf bekliyordum Neyse sonra kahvaltı yaparken bu arada otogarda berbat bır restauranttayız yuz goz sıs. Taak dıye yuzugu çıkardı benımle evlenir mısın dedı? Bı anlık saskınlıktan sonra gülmeye başladık ıkımızde ben böyle teklıf edersen evlenmem dedım. Bu arada yıllardır cok arzu ettıgım safır uzerıne pırlantalı bır yuzugun benım hayal edebılecegımden de buyugunu almıştı. Neyse sonra kandırdı benı taktım yuzugu. Is yerıne bı gıttım benden once cıcekler varmış. Bır demek papatya. Uzerınde de "her günün senin gibi güzel olsun papatyam... Bir ömür en sevdiğim olur musun yazıyor?" yazıyor. Aksama da ıste bızım basbasa yemek dedıgıımız bıldıgın soz kutlaması oldu. Degısıktı basıttı uzun uzadıya dusunulmemıstı ama guzeldı. Sonradan neden aksamı beklemedın romantık bı yemekte vermedın deyınce de "Sabremedım saskın yuzunu ve yuzugu goruncekı halını gormke ıstedım, yemek versem sen de bekliyor olacaktın ben surprız olsun ıstedım" dedı.

bizimki de çok romantikti gerçekten

2 yıllık birlikteliğimizin sonunda(evlilik lafı en baştan beri vardı da teklif falan yoktu) bir gün benim canıma yetti

'ne zaman evleneceğiz biz ya isteyen çok anam babam bunaltıyor bu herkese olmaz diyor başımıza kalacak diye' dedim(öyleydi

gerçekten:)

eşim de o zaman müsait bir günde istemeye gelelim dedi,tamam dedim.

sonra evlendik

ilk evlilik yıl dönümümüzde yemeğe falan çıkmıştık da ikincisinde bebek vardı artık,uyuduğu için bir yere gidemedik.

mahalledeki pideciden kıymalı pide söyleyip balkonda yediydik,hey gidi günler

maşallah hala aynı romantikliği koruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…