- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
Biz 6,5 yıl flört ettik ve sonra söz oldu, nişan oldu, resmi nikah oldu, dini nikah oldu düğün hazırlıkları tamamlandı, düğüne 5 gün kala akşam saat 23:00 oturuyoruz eşimle tutturdu yemeğe çıkalım diye ama ne alaka o saatte yemek.Neyse tamam gidelim dedim çok hoş bir balık restoranına gittik, tabi o saatte bizden başka kimse yok garsonlar falan full koşturuyor.Siparişlerimizi verdik eşim sonrasında çok romantik bir konuşma yaptı tüm geçen yıllarımızın güzelliğinden , aşkımızdan vs bahsetti ve cebinden pırlanta yüzük çıkarttı ve evlilik teklifini yaptı.Çok güzeldi ama hala çözemedim neden teklif sona kaldı.Bir yandanda düşünüyorumda o kadar istekliymişim ki eşimle evlenmeye teklife çokta gerek duymamışım.Bu arada iyiki evlenmişiz yaaa:.))))
eşortman konusunu anlamıcak bişey yok arkadaşlar.. havaya girmesin, bu kesin bana evlilik teklifi edecek die düşünmesinin önüne geçmek için ortama tamamen zıt bi kıyafet düşünmüş işte :) amacına da ulaşmış hani.. benim eşim aşkım bi çocuğumuz olsun ama sana benzesin dedi.. bende şaşkın şaşkın baktım yüzüne.. o iş için evlenmek gerekiodu di mi.. evlenelim o zaman dedigüya teklif etti peeeh odun işte
ohaa teklife bakharikasınız cnm, Allah mutluluğunuzu daim etsin...
Benim sevgilim sehir disindaydi.bi gun bana yolda oldugunu beni cok ozledigini istanbula gelmek istedigini soyledi.hep gelir normalde sevindim ama acabami dedim.
Neyse hevesle sabahi bekledim.sonra aradim bana buyukadadayim sende gel burda bulusalim dedi.normalde asla yapmaz boyle bisey hep evimin yakinlarinda bulusurduk.bi yerlere giderdik.neyde buyuk adada saat kulesinin ordayim dedi.bende sinirlendim.telefonda bari zahmet edip iskeleye gelseydin dedim.sinirli sinirlu kulenin oraya yuruyorum.sonra geldim bi baktim erkek arkadasimin istanbulda bikac arkadasi.gitar calmaya basladilar.birden herkesin icinde diz coktu tek tasi cikardi.elim ayagim titredi.ardindan konfetiler patladu...herkes etrafimizda alkis kiyamet...evet dedim boynuna sarildim.agladim sevincten.sonra orda bulunan turistler tek tek resim cektiler bizimle.jabonlar videoya cektiler.unlu gibiydik.hayatimin en guzel dakkalariniyasadim o an.sonta yemege gotrdu beni.hersey harikaydi.birde ikimuzin resimlerinden olusan bi siir kitabi yapmus.tamami kendi siirlernden olusuyor:))kismetse ekimdedugunumuz var...rabbim herkese yasatsin severek sevilerek evlenme heyecanini
Bende cok guzel bi teklid aldim dugune diye ciktik yolda bulamadim vs
Istanbul bogazinda havai fisekler esliginde hayal gibiydi tamam dedim kabul ediyorummm
Yolu bulamamis numarasi yapti yedim buarada bana o gun guzel giyin bu ara hic ozenmiyorsun dedi
Bi kizdim okuz dedim ben hep giyinirim da ne istiyo diye araligin ortasinda giydim minicik bi elbise dona titreye teklifi aldim ayol
Buarada ben hic aglayamadim boyleee donmusumm video ve fotolar var 7 aylikken teklifi aldim 11 ay sonra evlendik
Zaten o etmese ben edecektim teklifi :)
Önce ben başlayım... Daha önce de belirttiğim gibi eşimle tanıştıktan çok kısa bir süre sonra ( 1 ay 18 gün sonra nikah masasındaydık :) ) evlendik. Ama beni ikna etmekte gerçekten çok başarılıydı
Ben öğretmenim ve biz ayrı şehirlerdeydik. Bir gün okul çıkışına geldi ve akşam yemeği için yer ayırttığını söyledi. İçimden '' acaba mı !'' diye geçmedi değil ama yemek öncesi beni apar topar alışverişe götürüp baştan aşşağı eşofmanla kuşatınca umutlarım söndü tabi.. Adam ayakkabımdan çorabıma kadar her şeyi aldı yani özel bir yemek olsa zaten şıkır şıkır giyinmişim ,topuklu ayakkabılarım elbisem makyajım her şeyim yerinde niye beni parkta oturcakmışız gibi giydirsin kiBen moral sıfır eşofmanlarımla dolaşırken '' Ne güzel rahat ettin işte '' demez mi
Neyse otelde yer ayırtmış hem de baya lüks bir otelden... Ben ikinci şoktayım oteldeki yemekte eşofmanlayım ! Yok dedim bu adam tuhaf ... Neyse masayı görünce keyfim biraz yerine geldi son derece güzel süslenmiş kalplerle güllerle dolu bir masaBir masaya bakıyorum bir eşofmanlarımla ... Yok diyorum , ihtimal yok ... Garsonlar etrafımızda fır dönüyor çok özel bir su gösterimiz var mutlaka izleyin kaçırmayın diyorlar ... Yemekten sonra su gösterisi için dışarı çıktık özel hazırlanmış 3 masa daha ... '' Balayı çiftlerimiz için bu masaya '' diyip yönlendirdiler benim ilk tepkim '' Biz balayı çifti diiliz ki ! '' Dedik heralde bir karışıklık oldu neyse tadını çıkaralım
Su gösterisini izledik ve gösterinin sonunda gökyüzünde kocamannn '' Benimle evlenir misin '' yazıyor ! Eşim önümde diz çöktü elinde tek taş ! Ben şoktayım elimi bile uzatmıyorum adama'' evet evet evet '' diye bağırdıktan sonra yüzük takıldı otel çalışanları yanımıza geldi pastalar alkışlar fotoğraflar
Meğer her şey planlıymış o 3 masa da sadece bizim için hazırlanmış sırf ben anlamayım diye
Tabi sürpriz bu kadarla da kalmadı eşim bir video hazırlamış benim için , fonda kendi yazdığı şiiri dinlerken bütün arkadaşları da sırayla '' x y seni çok seviyor '' diyor
Böyle kusursuz bir evlenme teklifi almıştım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?