Nasıl bir evlilik teklifi aldınız

bizde de doğumgünümde nişanlım beni yemeğe götüreceğini söylemişti ama bunun çırağan olduğunu bilemezdim
ordaki çalışanlar biliyormuş tabi hizmet süper hatta menüyü önüme koydular açtım baktım ki sol kısmında iyiki doğdun iyiki benimlesin yazıyor =) o menüyü hala saklıyorum sonrası güzel bi yemekti gece 12 gibi garson geldi bugünki şanslı çiftimiz sizsiniz bi yat turumuz var boğazda dedi aşağı bahçeye indik bi yat yanaştı ve bizi aldı sürekli fotolar çekiliyo kameraya alınıyor ben utandım birazcık :) yatta da çok güzel bi masa hazırlanmıştı sonra pastam geldi iyiki doğdun deli böcük yazıyo
bu arada cidden deli böcük yazıyo adım değil sonra bi de ön tarafta boğaz köprüsüne karşı fotolarınızı çekelim diyip çağırdılar sonrası mükemmeldi boğaz köprüsünde kocaman yazılar geçiyo en son benimle evlenir misinle biten tabi sevgilim de önümde diz çöktü filan ben heyecandan şoka girdim sarıldım ona ağladım kolay ağlayan biri de değilim ama

benim için unutulmayacak bi gündü

Off yaaaaa bayıldımmmm :)

bizim ne bi çıkma teklifimiz oldu ne de evlilik teklifimiz, evleneceğimizi hep biliyoduk zaten, 9 sene çıktık, bigün hadi yüzük alalım dedi, yüzüğü beğendim ve elime taktım daha söz nişan vs yokken ailelere biz evleniyoruz demeden parmağımdaydı yüzük, 1 senelik evli 10 yıllık sevgiliyiz

ay maş. hepinize/hepimize. aslında ilk bakınca neden derdim var da diye düşündüm.. sonrada ay iyiki var bu konu dedim. canımın sıkıntısı gidiverdi...

özendim bende anlatayım...

eşim beni ders çıkışı alırdı. derslerim cuma cumartesi olduğu için daha rahat vakit geçirirdik. hem kampüste çok kimse olmazdı. eşim ille dışarıda heykelin arkasına gidelim diye tutturdu. dışarısı nasıl soğuk nasıl soğuk, buz gibi. teklifin geleceğini anladım.. sonra çok güzel bir konuşma yaparak, yüzüğü çıkartıp verdi. tabi ben burnumu çeke çeke aldım yüzüğü, sarıldım. sonra içeri kaçtık...

Benim ki bana böyle özel bir evlenme teklifi yapmadı. Eminim yapmadığına da pişmandır zira nerede konusu geçse hangi filmde biri evlenme teklif etse başına kakarım bir evlenme teklifi bile yapmadın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…