Nasıl bir evlilik

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Bıktım artık eşimden kıskançlıklarından. Akşam yemeği yencek, ben bu ara biraz kilo aldım ben salata yiycem dedim. Hayırdır novelll hanım saçını yaptırdım şimdi de kilo mu verilcek gibi konuşmaya başladı. Evet dedim ilk kez değil ya saçımı rutin boyatıyorum zaten kilo da beni tanıdığından beri ara ara rejime girerim, ne bu imalı laflar dedim başladık tartışmaya. Hastalık derecesinde kıskanç apartman görevlisine dahi benim ilgim olduğunu düşünüyor. İşyerimde odamda çalıştığım iş arkadaşlarıma kadar. Bıktım artık evliyim, anneyim. Bişeyler yerine konmak artık beni sinir hastası ediyor. Bağırdım çağırdım salağım ki senle evlendim, utanmıyosun eşini soktuğun sıfata bak ozaman sende p.... misin dedim. Ben napıyım ne edeyim arkadaşlar tedavi olsun demeyin olmaz

Birbirinize hitap ettiginiz laflar kavga da söylenmez.
Onun için kendiniz için yaşadıgınızı söyleseniz olmaz mı
Saç boyatmak kilo vermek nadir insanların tarzı degil bunu da ögretin
Kendi kendini o hitaba sokuyo, bana dolaylı yoldan öyle demeye kalkarsa kendide o pozisyona giriyo, nasıl konuşcağımı şaşırdım artık ben bu adamla.

İnsanın gururuna öyle dokunuyor ki namusuna laf edilmesi. Hemde eşin çocuğunun babası
işte düşünün. kocanız,çocuğunuzun babası,aileniz olan insan kalkmış namusunuza laf ediyor. sizce affedilebilir bir şey mi? bence eşiniz paranoyak ve daha da ilerlerse size ve çocuğunuza zarar verecek davranışlar bile sergileyebilir.
bir (1) tane hayatınız var. sizce bu adam hayatınızı mahvetmenize değecek biri mi?
hem kendinizi hem de çocuğunuzu kurtarın bence bu adamdan...

işte düşünün. kocanız,çocuğunuzun babası,aileniz olan insan kalkmış namusunuza laf ediyor. sizce affedilebilir bir şey mi? bence eşiniz paranoyak ve daha da ilerlerse size ve çocuğunuza zarar verecek davranışlar bile sergileyebilir.
bir (1) tane hayatınız var. sizce bu adam hayatınızı mahvetmenize değecek biri mi?
hem kendinizi hem de çocuğunuzu kurtarın bence bu adamdan...
Sonumuz boşanma zaten 1 gün.iyiysek 6 gün kötü

IlginiI sevginizi belli ediyor musunuz belki emin olamiyordur haaa birde sizi ustunlugunuzu mu hissediyor diş gorunuş fln olarak acaba egosunu mu yükseltseniz fln. Ben boşan diyenleri anlamiorum son care olmali ama ciddi istisnalar hariç

Back
X