- Konu Sahibi agresifkiz
-
MerhabaÖncelikle beni yargılamazsanız sevinirim sadece biraz morale ihtiyacım var. İnternetten biriyle tanıştık iki ay oldu tanıştığımızda ben diyet yapmaya başlamıştım işlerin böyle gelişeceğini düşünmemiştim. Güvenip kimseyle görüşmem derdim internetten tanıştığım. Öylesine sohbet ediyordum sadece. Ama işler değişti ve görüşme kararı aldık iki ay sonra. Farklı şehirlerdeyiz işlerimizi o zamana ayarlayabildik. Şöyle ki tanıştığımızda olan fotoğraflarım benim eski Hallerimdi kilo almadan önce ki. Ve ben ciddi düşünmediğim için söyleme gereği duymadım bir şey. Şu an tutuştum tabi. Önceleri kendim için kilo vermek isterken şimdi buluşma günü heyecanı sardı beni. Ama motivasyonum düşüyor ya beni beğenmezse diye. Vermem gereken 30 kilo vardı bu arada. Ben 2 ayda diyetisyenle sporla 14 kilo verdim. Şu an vermem gereken 16 kilom kaldı. Durmadan devam ediyorum deli gibi spor yapıyorum. Ama panik olmaya da başladım 2 ayda istediğim kiloya inemezsem diye. Bir yanım sana yakışmıyor başkası için böyle şeyler yapmak görüşme gerçeği söyle vedalaş diyor. Bir yanım etkilendiğimin farkında kaçma bir kere de sorun gördüğünde üstüne git diyor ne olacaksa olsun beğenmezse kendi bilir diyor. 2 ayda kaç kilo veririm nasıl görünürüm stres yapıyorum. Yaptığım saçma mı sizce hiç bulaşmasam mı bu işe?
Söyleyin, zaten diyettesiniz ve veriyosunuz. Sizi beğenmezse nolacak ki ne olabilir yan. Ayrıca süper fit bi şekilde görüşünce, mükemmel bi ilişkiniz olacak mı zannediyosunuz. Sizdeki sorun kilo değil, özgüven.Öncelikle beni yargılamazsanız sevinirim sadece biraz morale ihtiyacım var. İnternetten biriyle tanıştık iki ay oldu tanıştığımızda ben diyet yapmaya başlamıştım işlerin böyle gelişeceğini düşünmemiştim. Güvenip kimseyle görüşmem derdim internetten tanıştığım. Öylesine sohbet ediyordum sadece. Ama işler değişti ve görüşme kararı aldık iki ay sonra. Farklı şehirlerdeyiz işlerimizi o zamana ayarlayabildik. Şöyle ki tanıştığımızda olan fotoğraflarım benim eski Hallerimdi kilo almadan önce ki. Ve ben ciddi düşünmediğim için söyleme gereği duymadım bir şey. Şu an tutuştum tabi. Önceleri kendim için kilo vermek isterken şimdi buluşma günü heyecanı sardı beni. Ama motivasyonum düşüyor ya beni beğenmezse diye. Vermem gereken 30 kilo vardı bu arada. Ben 2 ayda diyetisyenle sporla 14 kilo verdim. Şu an vermem gereken 16 kilom kaldı. Durmadan devam ediyorum deli gibi spor yapıyorum. Ama panik olmaya da başladım 2 ayda istediğim kiloya inemezsem diye. Bir yanım sana yakışmıyor başkası için böyle şeyler yapmak görüşme gerçeği söyle vedalaş diyor. Bir yanım etkilendiğimin farkında kaçma bir kere de sorun gördüğünde üstüne git diyor ne olacaksa olsun beğenmezse kendi bilir diyor. 2 ayda kaç kilo veririm nasıl görünürüm stres yapıyorum. Yaptığım saçma mı sizce hiç bulaşmasam mı bu işe?
Aynen adamın 20_30 bin geliri vardı üstelik.. Bazı insanların hayal dünyası çok renkliBir ay önce biten bir iliskin var bu kişiyle iki aydır görüşüyorsun
Yanı eski sevgilini aldatmış oluyorsun
Değişik
Hadi zayıfladın yine kilo alırsan ne olucak seni kilon yüzünden beğenmeyecek kişiyle olma zaten
Yada sen onu beğenmedin nedir bu kendini begendirme çaban
Zaten başta niyetim bu değildi şimdi de işler değişince hatta bu ikilemde kaldım vazgeçsem mi hiç görüşmesem ni diye düşünüyorum. Yoksa ben yine aynen devam edeceğim kilo vermeye bu halimi çok sevdim daha da iyi olmak istiyorumöncelikle daha gerçek hayatta görmediğin bi herif için fedakarlık yapma. bu çok yanlış.
ikinci yanlış ise şimdiki halini ona göstermemiş olman bence. böyle bir film sahnesi vardı, adamla kadın internet üzerinden sadece fotoğraflarını görüp etkileniyorlar. gerçi onların niyeti ciddi bişey değil sadece takılmak ama olsun. kadın adamı evine davet ediyor kahvaltıya, adam da gidiyor. kıza da fotoğraflarına hiç benzemiyorsun diyor. o fotoğraflar eskiydi, biraz kilo aldım falan diyor hanım kızımız da. verirsin verirsin, bişey olmaz spor yapıyor musun? diye soruyor adam. kadın da şey diyor, bi salona üye oldum ama pek beğenmedim salonu, düzenli gidemedim diyor. neyse sonra salon nerde bilmem ne muhabbetinden sonra adam, muhtemelen karşısındaki kişiyi beğenmediği, aslında beğenmekten ziyade fotoğraflarla gerçekteki bayağı farklı olduğu için işi bahane edip gitmek istiyor, daha müsait bi zamanda uzun uzun görüşüp konuşuruz memnun oldum falan diyor ve kaçar gibi uzaklaşıyor.
ne olursa olsun sanal ortamdan konuştuğunuz insandan güncel halinizi saklaman çok yanlış. mesele beğenip beğenmemek de değil, yanıltmak bu resmen. şöyle düşün, sen misal onun kaslı maslı fotoğraflarından etkilendin ama buluştuğunuzda karşınıza göbekli, kaslı halinden pek eser barındırmayan biri geldi. sen de hayal kırıklığına uğrarsın.
15 kilo vermem gerekiyor ama zaten 2 ayda verilmez onun stresini yaşıyorum verilmeyeceğini bende biliyorum. Görüntülü konuştuk ama ben boyluluyum kilomu çok belli etmem yanş yüzümden çok anlaşılmaz haliyle kilolu durmuyorum bölgesel biraz. 2 ay sebebi de işlerimiz yoğun ayarlayamadık izin ayarladık o zamana. Of bilmiyorum aslında her şeyi olduğu gibi kabul eden biri beni yargılamaz hatta o da takdir eder mükemmel algısı yok hatta aksine öyle şeylere karşı ama ne bileyim sanırım yediremiyorum kandırdım seni demeyibence bu sekilde gorusun,
2 ayda 15 kilo verirseniz eger o kilolari geri alirsiniz, bilim boyle diyor
ayrica garip geldi, hic mi goruntulu gorusmuyorsunuz, neden 2 ay bekliyorsunuz?
gorusun, bence kilo verdiginize de sahit olsun, benim esim cok pozitif yorumlar yapiyor valla, kilolu halime de asla laf etmezdi ama bu kilo verme surecindeki disiplinimi cok takdir ediyor, estetik olarak begenmesinin disinda boyle de faydalari var :)
15 kilo vermem gerekiyor ama zaten 2 ayda verilmez onun stresini yaşıyorum verilmeyeceğini bende biliyorum. Görüntülü konuştuk ama ben boyluluyum kilomu çok belli etmem yanş yüzümden çok anlaşılmaz haliyle kilolu durmuyorum bölgesel biraz. 2 ay sebebi de işlerimiz yoğun ayarlayamadık izin ayarladık o zamana. Of bilmiyorum aslında her şeyi olduğu gibi kabul eden biri beni yargılamaz hatta o da takdir eder mükemmel algısı yok hatta aksine öyle şeylere karşı ama ne bileyim sanırım yediremiyorum kandırdım seni demeyikilo vermeye devam etmek daha kolay geliyor resmen :)
sen verebildiğin kadar ver ve görüşmeni yap. elin adamı için değil kendin için. belki de sen onu beğenmeyeceksin.Zaten başta niyetim bu değildi şimdi de işler değişince hatta bu ikilemde kaldım vazgeçsem mi hiç görüşmesem ni diye düşünüyorum. Yoksa ben yine aynen devam edeceğim kilo vermeye bu halimi çok sevdim daha da iyi olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?