- Konu Sahibi agresifkiz
-
Ay yeni halinizin fotoğrafını gönderin. Aç kalmaktan daha kolay bir çözüm. Aha ben buyum, vardı yedik arkadaşım deyin. Daha hiç görmediğiniz bir adam için değer mi hızlandırılmış diyete.
Öncelikle beni yargılamazsanız sevinirim sadece biraz morale ihtiyacım var. İnternetten biriyle tanıştık iki ay oldu tanıştığımızda ben diyet yapmaya başlamıştım işlerin böyle gelişeceğini düşünmemiştim. Güvenip kimseyle görüşmem derdim internetten tanıştığım. Öylesine sohbet ediyordum sadece. Ama işler değişti ve görüşme kararı aldık iki ay sonra. Farklı şehirlerdeyiz işlerimizi o zamana ayarlayabildik. Şöyle ki tanıştığımızda olan fotoğraflarım benim eski Hallerimdi kilo almadan önce ki. Ve ben ciddi düşünmediğim için söyleme gereği duymadım bir şey. Şu an tutuştum tabi. Önceleri kendim için kilo vermek isterken şimdi buluşma günü heyecanı sardı beni. Ama motivasyonum düşüyor ya beni beğenmezse diye. Vermem gereken 30 kilo vardı bu arada. Ben 2 ayda diyetisyenle sporla 14 kilo verdim. Şu an vermem gereken 16 kilom kaldı. Durmadan devam ediyorum deli gibi spor yapıyorum. Ama panik olmaya da başladım 2 ayda istediğim kiloya inemezsem diye. Bir yanım sana yakışmıyor başkası için böyle şeyler yapmak görüşme gerçeği söyle vedalaş diyor. Bir yanım etkilendiğimin farkında kaçma bir kere de sorun gördüğünde üstüne git diyor ne olacaksa olsun beğenmezse kendi bilir diyor. 2 ayda kaç kilo veririm nasıl görünürüm stres yapıyorum. Yaptığım saçma mı sizce hiç bulaşmasam mı bu işe?
Biraz ağzını aradım aşırısını sevmediğini söylemişti he ben görüşene kadar aşırı kilolu bir durumda olmam balık etli kesin olurum ama çünkü istediğim kiloya 2 ayda inmem sanırım imkansızSize şu kadarını söyleyeyim, eğer kilo almaya müsaitseniz ve ciddi düşünüyorsanız mutlaka kiloyla ilgili konuları konuşun. Kiloya takıntılı biri çıkarsa sonradan çook pişman olursunuz.(Yaşandı). Ben sizin yerinizde olsam (tabi şimdiki aklımla) kilolu halimle görüşürdüm. Gerçekten sevecek ve beğenecekse zaten beğenir. Sonrasında yine zayıflardım ama en azından hatalı bir seçim yapmazdım
Zaten dediğim gibi kendim için başladım ki ciddi anlamda rahatsızdım kendimden o yüzden çok memnunum şu an yaptığımdan fazla kilo resmen ızdırap. Sadece buluştuğumuzda beni beğensin istiyorum.Belki buluşunca etkilenmeyeceksiniz bile? Sanaldan biri için kendinizden fedakarlık etmeyin sporu diyeti yapacaksanız da kendi sağlığınız için yapın.
Ki ben boylu biriyim şu an olduğum kiloyu da belli etmiyorum. Aynen öyle beğenmeyen kendi bilir. Ben sadece onu kandırmış gibi hissediyorum hayal kırıklığına uğrasın istemem. Bazen gerçeği söyle böyle böyle ne canını sıkıyorsun diyorum ama kaybetmek de istemiyoeum.Söylediğiniz kiloda olup buluşmaya kadar da kilo almış olabilirdiniz. 16 kilonun öyle önceden uyarı yapılacak kadar fazla olduğunu sanmıyorum. Diyetinize devam edin tabii de bu strese gerek yok boşverin beğenmeyin küçük oğluna almasın
Kilo vermek malesef tamam verdim bundan sonra zayıfım diyeceğiniz bir şey değil. Yani 2 ayda 16 gitmese de 10 gider azmederseniz, ama sonrasında bunun koruması var, ilerde gebeliği emzirmesi var. Yani bir sınırdan fazla kilosu olanlar malesef biraz fazla dikkat etmek zorunda kalabiliyor almaya müsait olduğu için. Ayrıca zayıflama motivasyonu her zaman aynı düzeyde de kalmaz. Bunun bir sözü de olmaz. Sakın şimdiki motivasyonlu halinizle ilerisi için sözler de vermeyin, konuşmayında.Tabiki kendiniz ve sağlığınız için zayıflayın ama iş, eş seçimine geldiğinde mutlaka ama mutlaka sizi her halinizle beğenen veya yargılamadan ilerde de destek verebilecek birini bulun. Acı bir tavsiyedirBiraz ağzını aradım aşırısını sevmediğini söylemişti he ben görüşene kadar aşırı kilolu bir durumda olmam balık etli kesin olurum ama çünkü istediğim kiloya 2 ayda inmem sanırım imkansızo yüzden aslında dediğinizi anlamış olacağız biraz sorun olacak mı olmayacak mı ve evet dediğiniz doğru aslında. Benim stresimin sebebi onu kandırmış hissediyorum kendimi. O yüzden en azından balık etli kıvamına geleyim. Yedim 3-5 kilo aldım derim istemezse kendi bilir.
Yalnız kilo verseniz de beğenmeyebilir. Çok beğenedebilir, böyle de kabul edebilir. Aranızdaki iletişime bağlı. Biriyle yüzyüze uzunca vakitler geçirmedikçe tanıyamazsınız. Aman dikkatli olun, kilo konusunda demiyorum. İnternetten tanışıp şantaja uğrayan öldürülen de var, evlenip mutlu olan da. Dikkatli olun.Öncelikle beni yargılamazsanız sevinirim sadece biraz morale ihtiyacım var. İnternetten biriyle tanıştık iki ay oldu tanıştığımızda ben diyet yapmaya başlamıştım işlerin böyle gelişeceğini düşünmemiştim. Güvenip kimseyle görüşmem derdim internetten tanıştığım. Öylesine sohbet ediyordum sadece. Ama işler değişti ve görüşme kararı aldık iki ay sonra. Farklı şehirlerdeyiz işlerimizi o zamana ayarlayabildik. Şöyle ki tanıştığımızda olan fotoğraflarım benim eski Hallerimdi kilo almadan önce ki. Ve ben ciddi düşünmediğim için söyleme gereği duymadım bir şey. Şu an tutuştum tabi. Önceleri kendim için kilo vermek isterken şimdi buluşma günü heyecanı sardı beni. Ama motivasyonum düşüyor ya beni beğenmezse diye. Vermem gereken 30 kilo vardı bu arada. Ben 2 ayda diyetisyenle sporla 14 kilo verdim. Şu an vermem gereken 16 kilom kaldı. Durmadan devam ediyorum deli gibi spor yapıyorum. Ama panik olmaya da başladım 2 ayda istediğim kiloya inemezsem diye. Bir yanım sana yakışmıyor başkası için böyle şeyler yapmak görüşme gerçeği söyle vedalaş diyor. Bir yanım etkilendiğimin farkında kaçma bir kere de sorun gördüğünde üstüne git diyor ne olacaksa olsun beğenmezse kendi bilir diyor. 2 ayda kaç kilo veririm nasıl görünürüm stres yapıyorum. Yaptığım saçma mı sizce hiç bulaşmasam mı bu işe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?