• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bir kadın bu (eltim)

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.251
398
merhaba arkadaşlar
yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. Benim en büyük sorunum eltim ve kaynım
nereden başlasam bilmiyorum. eltimi eşimin ailesinde kimse sevmez. Çok soğuk, aşırı derecede cimri ve kendini çok bi halt sanan birirdir. Babasının maddi durumu çok kötü ve eltim bakıyor onlara . Hatta abisi var bi tane oda çalışmıyor onada eltim bakıyor. Bazı konularımda bahsetmiştim kaynım 5 yıldır işsiz. onada bu kadın bakıyor.
Gelelim bizim ilişkimize. Eltim bir günden bir güne beni asla aramadı. (unu yazmamın sebebi ben onla abla kardeş olmak istedim o beni hiç önemseyip deger vermedi)hiç sohbetimizde olmadı. Çünkü elinden tel 1 an olsun düşmez. Kimseyle konusmaz. Ve sürekli oğlunuza ben bakıyorum tavrı içindedir. Benmi abartıyorum bilmiyorum ama kaynım ana avrat rahatca söver oda hiç cevap bile vermez. Alttan alta kaynımı deli eder. Küçük düşürür aşşalar. benim ailemin maddi durumu çok şükür çoook iyi ve bunu asla kaldırmaz. Biz mesela eşimle falan çay içmeye gideriz bunlarda gelir ve inanın yemeyeceği şeyi bile söyler hesap gelincede başını telefona gömer 2tl ile gezer biz varken ve bahsettiğim bu kadının aylık geliri 6-7 bin.
şimdi ablalarım kardeşlerim ben bu kadından inanılmaz rahatsızım eşimede söyledim oda nefret ediyor ama abisinden de kopamıyor. Bizim siyasi görüşlerimiz farklı ve bana hiç saygı duymuyor. sürekli kendi görüşü hakkında iğneleyici şeyler yapıyor. inadıma instagram da falan bişeyler paylaşıyor. bende onu sildim ve eşim bu yüzden biraz kızdı bana ve beni gidip kaynanama ispiyonlamıs. aramızı bozacak diye. ben nereye gitsem arayıp kv mi falan haberdar ediyormus amac neyse anlamadım. He bu arada bu kadın 34 yaşonda ben ise 24 üm:(
NE YAPACAGIMI ŞAŞIRDIM SİZCE YÜZÜNE AÇIK AÇIK YAKAMIZDAN DÜŞÜN DESEM Mİ

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
nereden başlasam bilmiyorum. eltimi eşimin ailesinde kimse sevmez. Çok soğuk, aşırı derecede cimri ve kendini çok bi halt sanan birirdir. Babasının maddi durumu çok kötü ve eltim bakıyor onlara . Hatta abisi var bi tane oda çalışmıyor onada eltim bakıyor. Bazı konularımda bahsetmiştim kaynım 5 yıldır işsiz. onada bu kadın bakıyor.
Gelelim bizim ilişkimize. Eltim bir günden bir güne beni asla aramadı. hiç sohbetimizde olmadı. Çünkü elinden tel 1 an olsun düşmez. Kimseyle konusmaz. kaynanama asla hizmet etmez hizmet bekler. Ve sürekli oğlunuza ben bakıyorum tavrı içindedir. Benmi abartıyorum bilmiyorum ama kaynım ana avrat rahatca söver oda hiç cevap bile vermez. Alttan alta kaynımı deli eder. Küçük düşürür aşşalar. benim ailemin maddi durumu çok şükür çoook iyi ve bunu asla kaldırmaz. Biz mesela eşimle falan çay içmeye gideriz bunlarda gelir ve inanın yemeyeceği şeyi bile söyler hesap gelincede başını telefona gömer 2tl ile gezer biz varken ve bahsettiğim bu kadının aylık geliri 6-7 bin.
şimdi ablalarım kardeşlerim ben bu kadından inanılmaz rahatsızım eşimede söyledim oda nefret ediyor ama abisinden de kopamıyor. Bizim siyasi görüşlerimiz farklı ve bana hiç saygı duymuyor. sürekli kendi görüşü hakkında iğneleyici şeyler yapıyor. inadıma instagram da falan bişeyler paylaşıyor. bende onu sildim ve eşim bu yüzden biraz kızdı bana ve beni gidip kaynanama ispiyonlamıs. aramızı bozacak diye. ben nereye gitsem arayıp kv mi falan haberdar ediyormus amac neyse anlamadım. He bu arada bu kadın 34 yaşonda ben ise 24 üm:(

şimdi üstüme vazife değil ama eltin hayatın sillesini yemiş şimdi kimi yersem kardır gözüyle bakması bence gayet normal bir bozukluk(bak bozukluk dfiyorum ama duruma normal yani)
hem anaya hem babaya hem abiye bide dur kocaya bak kadın hayata bakıcılık yapmaya gelmiş gibi...karakterinin bozulması psikolojisinin bozulması bence çok doğal gibi geldi bu durumda pek görüşmezsen sıkıntı olmaz onunla...3 eve 6000 maaş çok az 10000 alsa yeri yani..kaynında ki karaktersizliğe bakılınca çalışmaması durumuna yani bence el çinde bile aşağılasa yeridir yani kimse kusura bakmasın her türlü hakareti hakkediyor elin kızı ona bakmak için dünyaya gelmedi...anasının kaderi kızın kaderi diye boşuna dememişler evden kurtuldum dewrken kocada çalışmayan biri çıkmış baksanıza ya..üzüldüm eltine:26:

merhaba arkadaşlar
Gelelim bizim ilişkimize. Eltim bir günden bir güne beni asla aramadı. hiç sohbetimizde olmadı. Çünkü elinden tel 1 an olsun düşmez. Kimseyle konusmaz. kaynanama asla hizmet etmez hizmet bekler. Ve sürekli oğlunuza ben bakıyorum tavrı içindedir. Benmi abartıyorum bilmiyorum ama kaynım ana avrat rahatca söver oda hiç cevap bile vermez. Alttan alta kaynımı deli eder. Küçük düşürür aşşalar. benim ailemin maddi durumu çok şükür çoook iyi ve bunu asla kaldırmaz. Biz mesela eşimle falan çay içmeye gideriz bunlarda gelir ve inanın yemeyeceği şeyi bile söyler hesap gelincede başını telefona gömer 2tl ile gezer biz varken ve bahsettiğim bu kadının aylık geliri 6-7 bin.

bu kadar kişiye bakan eltinin psikolojisi bozulmuş ve bi yerden çıkartmaya çalışıyor çok muhatap olmayın hem eşinle gittiğiniz yerden kime ne canım sanki gezme paranızı onlarmı veriyor mesafeli olun yeter eşinizin hatrına

ben yuksek musadenizle size ne demek istiyorum eltiniz kendi ailesine bakiyorsa size ne? kaynananiza hizmet etmiyorsa size ne, kocasi ona kufrediyorsa size ne? yani ben sizi baglayan kismi goremedim. sizi aramiyormus. iyi iste daha ne istiyorsunuz. sizin gözünüzde bu kadar kotu biriyse benden uzak diye sevinmeniz gerekirken beni arasin diye tepinmeniz niye. cebindeki parasi sizi niye ilgilendirdi ki? bi daha bi yere gitmeyin. esinize soyleyin hoslanmiyorum gitmicem diyin. onlari almayacagiz alirsak da ben gitmiyorum diyin. bosverin elin insanini takip niye caninizi sikasiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
şimdi üstüme vazife değil ama eltin hayatın sillesini yemiş şimdi kimi yersem kardır gözüyle bakması bence gayet normal bir bozukluk(bak bozukluk dfiyorum ama duruma normal yani)
hem anaya hem babaya hem abiye bide dur kocaya bak kadın hayata bakıcılık yapmaya gelmiş gibi...karakterinin bozulması psikolojisinin bozulması bence çok doğal gibi geldi bu durumda pek görüşmezsen sıkıntı olmaz onunla...3 eve 6000 maaş çok az 10000 alsa yeri yani..kaynında ki karaktersizliğe bakılınca çalışmaması durumuna yani bence el çinde bile aşağılasa yeridir yani kimse kusura bakmasın her türlü hakareti hakkediyor elin kızı ona bakmak için dünyaya gelmedi...anasının kaderi kızın kaderi diye boşuna dememişler evden kurtuldum dewrken kocada çalışmayan biri çıkmış baksanıza ya..üzüldüm eltine:26:

yok yanlış anladınız babası emekli zamanında çalışmış ama artık çalışmıyor.evet hakketen kafası bozuk ama bu kadar mutsuzsa boşansın...

bu kadar kişiye bakan eltinin psikolojisi bozulmuş ve bi yerden çıkartmaya çalışıyor çok muhatap olmayın hem eşinle gittiğiniz yerden kime ne canım sanki gezme paranızı onlarmı veriyor mesafeli olun yeter eşinizin hatrına

işte kayınpederım benm para harcanmasından çok hoşlanmaz biriktirin diye tutturur. bu bilerek yapıo ki bize kızsınlar bizde onlar gibi sürekli evde oturalım

Siz de onun siyasi görüşüne saygılı değilmişsiniz ki dayanamayıp silmişsiniz.
Bence silmek büyük hata.
Tekrar ekleme talebi yollayıp yanlışlıkla olduğunu yeni farkettiğinizi ilettin.
Ve sevmediğiniz insanla da çok gerekmedikçe görüşmeyin.
Ne kadar olursa olsun eşinizin kardeşinin eşi, herkes mesafeli ve saygılı olabilir.

hem arayip sormuyor diyorsun hemde yakamizdan dussun diyorsun?? nasil oluyor bu?

ben yuksek musadenizle size ne demek istiyorum eltiniz kendi ailesine bakiyorsa size ne? kaynananiza hizmet etmiyorsa size ne, kocasi ona kufrediyorsa size ne? yani ben sizi baglayan kismi goremedim. sizi aramiyormus. iyi iste daha ne istiyorsunuz. sizin gözünüzde bu kadar kotu biriyse benden uzak diye sevinmeniz gerekirken beni arasin diye tepinmeniz niye. cebindeki parasi sizi niye ilgilendirdi ki? bi daha bi yere gitmeyin. esinize soyleyin hoslanmiyorum gitmicem diyin. onlari almayacagiz alirsak da ben gitmiyorum diyin. bosverin elin insanini takip niye caninizi sikasiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok haklısınız banane diyorum bende ama eğer kocasıyla benim yanımda ana avrat sövülüyorsa üstelik bunu benm anemin yanında bile çekinmeden yapıyorsa beni çok ilgilendiri. He bu arada ailesine para yollasın tamam ama 5 yaşnda bir çıcugu var ve sürekli bizden ağzıyla para istiyor kusura bakma ama ilk önce herkes kendi ailesine. Beni aramamasına gelince ilk zamanlarben onu abla bilmek istedim samimyet istedim her insan bir değil bunu anladım ve üzüldüm. orda anlatmak istediğim oyduu. Hizmet olayına gelincede kanıma dokunuyor ve benden de istiyor ben yapmassam kv yapıyor utanma belasına yapıyorum yani. cebindeki para beni hiç bağlamaz ama biz eşimle çok borçlı dönemler atlttık hala daha paramızı tutuyoruz madem doşarı çıkmaya paran yok gelme o zaman!!!

kendını bı halt sanan eltın,anasına,babasına,abisine,5 yıldır calısmayan kocasına bakıyor ve bence daha bı dık durması lazım..

lütfen ona su tavsıyemı ıletın;ıyılık yapan kötuluk bulur..lütfen bıraz,kendısıyle,mutlu olduğu seylerle ılgılensın..zıra hayat cok kısa

Yanlış anlamayın ama sizi niye dertlendirdiyo orasını anlayamadım size bi zararı dokunmadıktan sonra siz de onu görmezden gelin siyasi muhabbetlere girmeyin hatta aynı ortamdayken laf atmayın konuşmayın kendinizi boşuna üzüyosunuz bence. Benim de eltim iki yıldır hiç aramaz ne yapar ne eder bilmem başlarda yakın davrandım baktım umrunda degil şimdi hiç kafAma takmıyorum herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın sonuçta eştiniz olmasa bile siz kayınvalidenize hizmet etmeyecekmiydiniz instagramdan da silmeniz iyi olmuş boşverin gitsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kendını bı halt sanan eltın,anasına,babasına,abisine,5 yıldır calısmayan kocasına bakıyor ve bence daha bı dık durması lazım..

lütfen ona su tavsıyemı ıletın;ıyılık yapan kötuluk bulur..lütfen bıraz,kendısıyle,mutlu olduğu seylerle ılgılensın..zıra hayat cok kısa

Siz de onun siyasi görüşüne saygılı değilmişsiniz ki dayanamayıp silmişsiniz.
Bence silmek büyük hata.
Tekrar ekleme talebi yollayıp yanlışlıkla olduğunu yeni farkettiğinizi ilettin.
Ve sevmediğiniz insanla da çok gerekmedikçe görüşmeyin.
Ne kadar olursa olsun eşinizin kardeşinin eşi, herkes mesafeli ve saygılı olabilir.

nasıl yani
Hanfendi bana durup yüzüme bakıp ülkeyi soydunu bilmem ne dedi
kusura bakmayında bende buna katlanamadım
ve ben onu sildiğimde en çok kaynanam sevindi sürekli kayın pederimi fiştekliyormus.
Asla eklemem hatta whatsaapta dahi engelli

merhaba arkadaşlar

valla eltinize acıdım da, eşine bile o bakıyor, Allah kimseye göstermesin, yani onun psiklojisinin bozuk olması çok normal, bence eltinize kafayı takmayın

Yanlış anlamayın ama sizi niye dertlendirdiyo orasını anlayamadım size bi zararı dokunmadıktan sonra siz de onu görmezden gelin siyasi muhabbetlere girmeyin hatta aynı ortamdayken laf atmayın konuşmayın kendinizi boşuna üzüyosunuz bence. Benim de eltim iki yıldır hiç aramaz ne yapar ne eder bilmem başlarda yakın davrandım baktım umrunda degil şimdi hiç kafAma takmıyorum herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın sonuçta eştiniz olmasa bile siz kayınvalidenize hizmet etmeyecekmiydiniz instagramdan da silmeniz iyi olmuş boşverin gitsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısınız ama işte maalesefki her hafta ben kaynanama gidiyorum bunlara söylemiyoruz ama kaynanamla eltim 5dk camdan bakıp hadi gidelim diyormus kaynıma emin olun sırf beni rahatsız etmek için çabalıyor tv deki kızları eşime gösterip çok güzel dimi falan diyor:(

nasıl yani
Hanfendi bana durup yüzüme bakıp ülkeyi soydunu bilmem ne dedi
kusura bakmayında bende buna katlanamadım
ve ben onu sildiğimde en çok kaynanam sevindi sürekli kayın pederimi fiştekliyormus.
Asla eklemem hatta whatsaapta dahi engelli

wuhuuuu:) eltını korusun allahım senden..

valla eltinize acıdım da, eşine bile o bakıyor, Allah kimseye göstermesin, yani onun psiklojisinin bozuk olması çok normal, bence eltinize kafayı takmayın

hanfendi kaynanam kac kez yalvardı kızım boşa at bu adamı dye oda ben böyle çok mutluyum diyor
ve en önemlisi çok iyi bir konumda eşine istese anında iş bulur ama bulursam beni oğlunuz boşar diyor
inanılmaz tuhaf bişey

eltinde kaynında tuhafmış
ama kadın da o kadar kişiye baktığından psikolojisi bozulmuş olabilir
ya da karakter olarak soğukkanlıdır size zararı yoksa arada sırada görüşürsünüz olur biter
düşünsene evde 5 yıldır çalışmayan adam her türlü yük kadının üstünde

bilemedim yani ben olsam katlanmak bile istemezdim
erkek dediğin boş boş oturmaz bence
az kazanda bile çalışmalı yani

kadın eşine sinirinden size de kötü davranıyo olabilir
hesap konusunda da zaten oğullarına ben bakıyorum hesabı da onlar ödesin gibi tavırlar içinde olabilir bilemedim yani

ben burda en büyük suçu kaynınızda buldum
ama görüşmeyin bence rahatsızsanız ayda yılda bir görüşün şart değil samimi olmanız

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

eltin seni arasın istiyorsun aramadığı için şikayet ediyorsun, sonrada yakamızdan düşsün diyorsun. kadın isterse yedi sülalesine bakar seni hiç mi hiç ilgilendirmez ki kaynına da bakıyormuş şükret bence kvden veya eşinden para isteseler ondan da şikayet edersin. biyere gittiğinizde peki yemeyeceği şeyi yediğini nerden biliyosunuz? belki canı istiyor o da acayip bu kadar rahatsızsanız ödemek istemiyorsanız yediği şeyi beraber biyere gitmezsiniz bu kadar basit. 6-7 bin tl geliri var belki gideri fazladır bunu bilemezsin , eşin abisinden kopamıorsa sen abisinin karısından kopamıyorsun anlamına gelmez.

bence çocuk gibi davranmayı bırak, arama sorma muhatap olma gelirini giderini de bu kadar kafaya takma o zaman huzura erersin.

Back
X