• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bir kadın bu (eltim)

asla...
belkide cidden ben kafama cok takmısımdır
asla yeni bişeyler dikmedim zaten yazımıda doğru dizgün yazamamısım.
hem ben yoruma açık olmasam hayatta buraya yazmam
ben akıl danışmak için yazdım yoksa emin ol benim bu üzüntümden onun haberi bile yoktur..

bunu hep derim yazacaksanız her şeyi yazacaksınız biz ilk anektoda göre yorumları yerleştiriyoruz sonra suçlu çıkıyoruz..yazını düzenlersen daha da gelecek sözleri engellemiş olursun o zaman ne diyim bir de şu kayın olayına cevap verirsen evin işlerini kim yapıyo valla meraklandım..:1::1::1::1:

bence sen eltin dik duruyor kimsenin yanında ezilmiyor diye çekemiyosun, sen her hafta kaynana gidiyosun ama gitmiyo diye bozuluyosun, sen hizmet ediyosun o etmiyo diye bozuluyosun, eşine kız gösterdiğinde eşin de beğenir belki diye bozuluyosun. sevmiyorsan, görüşmek istemiyorsan niye içine bu kadar dert ettin :)

benim eltim de bana göre gıcık bi insan görüşmüyorum bitiyor gidiyor yani. yok kaynanama hizmet etmiyor, yok bilmem ne diye onu düşünerek delirmiyorum.

hanfendi biz zaten gizli gizli gidiyoruz. ben kaynanamı sevmesem zaten gitmem onlarada. evet hayata karşı dimdik ve ben acayip taktir ediyorum ben olsam dayanamazdım ama ben ona hiç bişey yapmadan bana karşo cephe aldı..

arkadaş gerekli atraksiyonu alamayınca eltiye yeni huylar dikmeye başladı yoksa bana mı öyle geliyor miliciğim :1::1::1::1:

elti cennetlik oldu bızımkının sayesınde..

kadın osursa,benı boğmaya çalışıyordu,kaynanam benden önce boğulur gıbı oldu dıcek..

Haklısınız ama işte maalesefki her hafta ben kaynanama gidiyorum bunlara söylemiyoruz ama kaynanamla eltim 5dk camdan bakıp hadi gidelim diyormus kaynıma emin olun sırf beni rahatsız etmek için çabalıyor tv deki kızları eşime gösterip çok güzel dimi falan diyor:(

sanırım siz özellikle bu tavırdan sonra sinir olmaya başladınız
böyle davranmakla da cidden ayıp etmiş bence

merhaba arkadaşlar
yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. Benim en büyük sorunum eltim ve kaynım
nereden başlasam bilmiyorum. eltimi eşimin ailesinde kimse sevmez. Çok soğuk, aşırı derecede cimri ve kendini çok bi halt sanan birirdir. Babasının maddi durumu çok kötü ve eltim bakıyor onlara . Hatta abisi var bi tane oda çalışmıyor onada eltim bakıyor. Bazı konularımda bahsetmiştim kaynım 5 yıldır işsiz. onada bu kadın bakıyor.
Gelelim bizim ilişkimize. Eltim bir günden bir güne beni asla aramadı. hiç sohbetimizde olmadı. Çünkü elinden tel 1 an olsun düşmez. Kimseyle konusmaz. kaynanama asla hizmet etmez hizmet bekler. Ve sürekli oğlunuza ben bakıyorum tavrı içindedir. Benmi abartıyorum bilmiyorum ama kaynım ana avrat rahatca söver oda hiç cevap bile vermez. Alttan alta kaynımı deli eder. Küçük düşürür aşşalar. benim ailemin maddi durumu çok şükür çoook iyi ve bunu asla kaldırmaz. Biz mesela eşimle falan çay içmeye gideriz bunlarda gelir ve inanın yemeyeceği şeyi bile söyler hesap gelincede başını telefona gömer 2tl ile gezer biz varken ve bahsettiğim bu kadının aylık geliri 6-7 bin.
şimdi ablalarım kardeşlerim ben bu kadından inanılmaz rahatsızım eşimede söyledim oda nefret ediyor ama abisinden de kopamıyor. Bizim siyasi görüşlerimiz farklı ve bana hiç saygı duymuyor. sürekli kendi görüşü hakkında iğneleyici şeyler yapıyor. inadıma instagram da falan bişeyler paylaşıyor. bende onu sildim ve eşim bu yüzden biraz kızdı bana ve beni gidip kaynanama ispiyonlamıs. aramızı bozacak diye. ben nereye gitsem arayıp kv mi falan haberdar ediyormus amac neyse anlamadım. He bu arada bu kadın 34 yaşonda ben ise 24 üm:(
NE YAPACAGIMI ŞAŞIRDIM SİZCE YÜZÜNE AÇIK AÇIK YAKAMIZDAN DÜŞÜN DESEM Mİ

Sizi tek ilgilendiren birlikteyken hesabı size ödetmesi o kadar. Onun da çaresi var. Çıkmamaya çalışın bir yere birlikte. Onun dışındaki hiç bir şey ne sizi ne bizi ilgilendirmez. Kırmızı yerde kaynınız mı küfrediyor eltiniz mi anlamadım. Ama küfrediyorsa da ve küfürden de son derece rahatsızsanız aynı ortama girmemeye çalışın. Size küfretmiyor ya.

Siyasi görüş yüzünden akraba silenleri anlamıyorum. twitterda ya da instagamda yoktur belki ama annemi de facebooktan silmişti biri. Ya bildirimlerini görmek istemiyorum de olsun bitsin. Biz kendisine öyle yapmıştık siyasi şeyler paylaşltığı dönem. Silmek ağır kaçıyor bence.

çok haklısınız banane diyorum bende ama eğer kocasıyla benim yanımda ana avrat sövülüyorsa üstelik bunu benm anemin yanında bile çekinmeden yapıyorsa beni çok ilgilendiri. He bu arada ailesine para yollasın tamam ama 5 yaşnda bir çıcugu var ve sürekli bizden ağzıyla para istiyor kusura bakma ama ilk önce herkes kendi ailesine. Beni aramamasına gelince ilk zamanlarben onu abla bilmek istedim samimyet istedim her insan bir değil bunu anladım ve üzüldüm. orda anlatmak istediğim oyduu. Hizmet olayına gelincede kanıma dokunuyor ve benden de istiyor ben yapmassam kv yapıyor utanma belasına yapıyorum yani. cebindeki para beni hiç bağlamaz ama biz eşimle çok borçlı dönemler atlttık hala daha paramızı tutuyoruz madem doşarı çıkmaya paran yok gelme o zaman!!!

Kadin cok zor durumda belli ki herkes tarafından somurulmekten kimseye canim.cicim.diyecek hali kalmamis bende ne koparirsam o kar diye düşünüyor....

Bence su anlattiklariniz sizin için neden sorun olsun anlamadım? Gezmeye gitmeyin işimiz var diyin parada vermeyin bizde de yok diyin tamamdir gerisi size dokunan şeyler degil..

Yardim etme konusunda da benden yasli bir bayan bana hizmet ederken ben oturamam eltim niye oturuyor ya diye de sinir küpü olmam. O onun ayibi der gecerim.

Bence siz kadina karsi kendinizi dolduruyorsunuz.. Rahat birakin eltinizi kurtulursunuz böylece

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Bence hic bulasmayin kotu olan siz olursunuz.kabak size patlar. Herseyin sorumlusu kayniniz.birakin onlar kendi aralarinda halletsinler. Siz de mesafeli olun yeter. Esinizle de araniz bozulabilir bu durumdan demedi demeyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok canm kadın tuttular hergün geliyor. kaynım arada bir yemek yapar oda sadece et yani.

ya valla bak hem kadın hiç yoktan günlük 80-100 alıyolar..anne baba kardeş koca çocuk eltin bir de kendisi ha birde hizmetçi 7 boğaz valla ne yapsa yeridir artık koca ar damarı olmuş çatlamış kadının kocasını aşağılayıp o tarafa cephe alması acayip normal..bence sen vazgeç bu konudan nötr kal..yoksa herkes aynı şeyi düşünecek ..senin kıskançlığın denilecek...ciddiyim bence konuyu kapattır vazgeçtim de:1:

hanfendi biz zaten gizli gizli gidiyoruz. ben kaynanamı sevmesem zaten gitmem onlarada. evet hayata karşı dimdik ve ben acayip taktir ediyorum ben olsam dayanamazdım ama ben ona hiç bişey yapmadan bana karşo cephe aldı..

benim gördüğüm kadarıyla karşılıklı bişey var sizde, ki kendisinden bu kadar rahatsız olup da senin belli etmemen mümkün değil. çok iyi oyuncu değilse herkes sevip sevmediği insanı belli eder, mimik duygu hareket vs vs. o da belki senden soğukluk görmüştür, hizmet etmiyo diye bozulmana sinir olmuştur.

Bence hic bulasmayin kotu olan siz olursunuz.kabak size patlar. Herseyin sorumlusu kayniniz.birakin onlar kendi aralarinda halletsinler. Siz de mesafeli olun yeter. Esinizle de araniz bozulabilir bu durumdan demedi demeyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bozuluyor zaten:(
ben bişey dedimmi kızıyor sakın ha konuşma biz bir aileyiz diye

merhaba arkadaşlar
yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. Benim en büyük sorunum eltim ve kaynım
nereden başlasam bilmiyorum. eltimi eşimin ailesinde kimse sevmez. Çok soğuk, aşırı derecede cimri ve kendini çok bi halt sanan birirdir. Babasının maddi durumu çok kötü ve eltim bakıyor onlara . Hatta abisi var bi tane oda çalışmıyor onada eltim bakıyor. Bazı konularımda bahsetmiştim kaynım 5 yıldır işsiz. onada bu kadın bakıyor.
Gelelim bizim ilişkimize. Eltim bir günden bir güne beni asla aramadı. (unu yazmamın sebebi ben onla abla kardeş olmak istedim o beni hiç önemseyip deger vermedi)hiç sohbetimizde olmadı. Çünkü elinden tel 1 an olsun düşmez. Kimseyle konusmaz. Ve sürekli oğlunuza ben bakıyorum tavrı içindedir. Benmi abartıyorum bilmiyorum ama kaynım ana avrat rahatca söver oda hiç cevap bile vermez. Alttan alta kaynımı deli eder. Küçük düşürür aşşalar. benim ailemin maddi durumu çok şükür çoook iyi ve bunu asla kaldırmaz. Biz mesela eşimle falan çay içmeye gideriz bunlarda gelir ve inanın yemeyeceği şeyi bile söyler hesap gelincede başını telefona gömer 2tl ile gezer biz varken ve bahsettiğim bu kadının aylık geliri 6-7 bin.
şimdi ablalarım kardeşlerim ben bu kadından inanılmaz rahatsızım eşimede söyledim oda nefret ediyor ama abisinden de kopamıyor. Bizim siyasi görüşlerimiz farklı ve bana hiç saygı duymuyor. sürekli kendi görüşü hakkında iğneleyici şeyler yapıyor. inadıma instagram da falan bişeyler paylaşıyor. bende onu sildim ve eşim bu yüzden biraz kızdı bana ve beni gidip kaynanama ispiyonlamıs. aramızı bozacak diye. ben nereye gitsem arayıp kv mi falan haberdar ediyormus amac neyse anlamadım. He bu arada bu kadın 34 yaşonda ben ise 24 üm:(
NE YAPACAGIMI ŞAŞIRDIM SİZCE YÜZÜNE AÇIK AÇIK YAKAMIZDAN DÜŞÜN DESEM Mİ

Eltine acıdım...
Kimseye yaranamamış yazık...
Baş üstünde taşımaları gerekirken değer vermiyorlar...
Siz de arada kaynamışsınız pek suçunuz yok ama
Bence bir de siz onunla uğraşmayın boşverin mesafeli bir ilişkiniz olsun...

ya valla bak hem kadın hiç yoktan günlük 80-100 alıyolar..anne baba kardeş koca çocuk eltin bir de kendisi ha birde hizmetçi 7 boğaz valla ne yapsa yeridir artık koca ar damarı olmuş çatlamış kadının kocasını aşağılayıp o tarafa cephe alması acayip normal..bence sen vazgeç bu konudan nötr kal..yoksa herkes aynı şeyi düşünecek ..senin kıskançlığın denilecek...ciddiyim bence konuyu kapattır vazgeçtim de:1:

yok kapattırmam:)
ben onu niçin kıskanayım ki benim durumumda çok şükür iyi
tabi ben onun kadar soğukkanlı değilim orası ayrı..

Eltine acıdım...
Kimseye yaranamamış yazık...
Baş üstünde taşımaları gerekirken değer vermiyorlar...
Siz de arada kaynamışsınız pek suçunuz yok ama
Bence bir de siz onunla uğraşmayın boşverin mesafeli bir ilişkiniz olsun...

peki size bir soru ben mesafeyi nasıl koyacağım
yani zaten konusmuyoruz ama her gittiğimizde gelip beni sinir ediyor

Tanımlayacak kelimeyi bile doğru düzgün yazamayan birinin eltiyi "AŞAĞILAMA(K)YA" çalışması ne kadar enteresan.

Rahat bırakın kadını, kendi derdi kendine yetiyordur zaten.

Kayıtsız kalın nötr olun az öz konuşun sohbet muhabbet etmeyin pek...hiçbir şey anlatmayın kendinizle ilgili.
Yoksa muhakkak bir araya geleceksiniz o kaçınılmaz zaten
Eşinizle de bu konu için sorun yaşamayın geçimsiz elti durumuna düşersiniz.
Asıl suçlular eşinizin ailesi, kaynınız, insan utanır ya şu durumdan...

Sizin kayınvalidenize gitmeniz yerine kayınvalidenizin size gelme şansı var mı? Eşine ben orda geriliyorum onlar bizde misafir olsun diyin.

İnsanlar fıtratı gereği soğukkanlı olabilir,bunun size bir zararı yok sizde az görüşürsünüz olur biter.kendi ailesine eşine vs bakması sizi ilgilendirmez,küfür konusuna gelince yine sevmiyorsanız açıkca bizim yanımızda dikkatli konuşun dersiniz.bir yere gittiğinizde her zaman peşinize mi takılıyorlar ?arada bir mi geliyorlar?sürekliyse haber vermek zorunda değilsiniz,arada bir ise ve eşiniz çağırıyorsa hesap ödemesi sizin değil eşinizin sıkıntısıdır..ne denmeli yenge sende ortak ol mu dicek adam? abisi adam olsun da işe girsin..istese iş bulur diye bişey yok bulmak zorunda mı? adamın zoruna gidiyor olsa asgari ücrette olsa olsun kendim kazanıyorum der girer bir işe eşine de laf vermiş olmaz ama bu da onun bileceği iş. kaynananız çocukmu lafının etkisinde kalsın da size kızsın? ki öyle bile olsa sizin çay içmeye çıkmanıza kızan kayınbaba-kaynanaya cevap verecek olan eşiniz,yine sizlik birşey yok.. tv de bayanları eşinize gösterip güzel mi diyormuş, ben olsam abla çok beğendinse kuma alalım sana :37:der şakayla lafımı sokarım,baktım olmuyor kendine gel diye köşeye çekerim.Sosyal ağlardan silmişsiniz iyi de etmişsiniz paylaşımlarınızı da kapatın,herkes göremesin.. şuraya gitti buraya gittik diye herkese açık paylaşımlar yaparsanız kadın görür tabiki..

Siyasi görüşlerimiz farklı demişsin.
Eltin bir söylüyor sen sinirleniyorsun.
Eltin iki söylüyor instagramdan silip, watsappdan engelliyorsun.
Savunamadığın görüş görüş değildir.
Eltini düşünmeye harcadığın zamanı, körü körüne bağlandığın görüşlerinin doğruluğunu destekleyici şeyler okuyarak değerlendirebilirsin.
O zaman verebilecek bi cevabın olur, sinir olmazsın.
Dışarıdan bakılınca eltinin kendi kariyerle, sen ailenin durumuyla öğünüyorsun. Eltin 3 aileye bakıyor, sen kaynanana hizmet etme adı altında eltine karşı doldurmakla uğraşıyorsun. Enerjinizi daha faydalı işlere harcayın.

Back
X