Aileye baska gelin gelmesini yediremedi kendine. Tamam anlarım eyvallah ama bunlar cok gereksiz seyler. Git kendi kaynanana öyle değil mi amaTavrını koy bir daha ki sefere soğuk ol belli çekememiş seni gözdesi olmak istiyor herkesin.Şahsen yolunacak bir tip.
Seni bir de güzel bulduysa çekeceğin var o yüzden daha da alttan almadan dişleri çıkar sen bunaAileye baska gelin gelmesini yediremedi kendine. Tamam anlarım eyvallah ama bunlar cok gereksiz seyler. Git kendi kaynanana öyle değil mi ama
Aynen öyle. Gerçekten çok gereksiz seylerNe kadar ergence bir kıskançlık bu....
Sinir olmamak gercekten elde değil tabi ki ortamda belli etmem ama sonra acısı erkek arkadasımdan cıkıyorSen olabildiğince rahat ol onu önemseme yaptıklarına sinirlenme gülümse geç bak nasıl sinir olacakböylece herkes onun yaptıklarını görür senin ne kadar olgun davrandığını düşünürler ne demişler en büyük tepki tepkisizliktir
Hiçte sevmem öyle laubali hareketleri ki bide benim erkek arkadasım söz konusu. Daha cok kendini kücük düsürdü farkında değil biricik elticimNisan olana kadar bence bubkizla tekrar bir araya gelmeyin
benim nisanlimin teyzesinin kizi kiskaniyor beni de.. baya baya hemde.. ben görümcem kiskanir zannedip korkmustum cok şükür o öyle davranmadi ama teyze kizi sürekli laubali davraniyor ve biz falan gelinceginde bir sekilde onlarda bitiyorben salliyor muyum hayir bir sey yok gibi davranip geciyorum.
Kadın evli yalnız fazlamı abarttın acabaMerhaba arkadaslar Tünaydın hepinizee :) geçmiş bayramınızı kutlarım öncelikle.
İçinde oldugum durum için bana hak verip, akıl vericeğinizi düşündüm ve koştum geldim size :))
Benim erkek arkadaşım ailenin tek erkeği. Birde küçük kız kardeşi var. Yani elti sorunun görümce sorunum yok diye seviniyodum kız kardeşi daha çok küçük çünkü 8 yaşında. Ta ki teyzesinin biricik geliniyle tanışana kadar.
4 tane teyzesi var erkek arkadaşımın. Hepsiyle aramız çok iyi hepsi çok sıcak kanlılar. Ortanca teyzesinin gelini de benimle aynı yaşta daha önce adını falan duymustum ama hic böyle bi vakayla karşılaşıcağımı tahmin etmemiştim. Aynı zamanda bu kız benim erkek arkadasımın arkadasıymıs öylelikle tanısmıslar teyzesinin oğluyla da zaten. Uzun lafın kısası kız beni görünce triplere girdi. İlk defa karsılastık yemekte. Bana hiç hoşgeldin falan demedi bi havalara girdi herkes benimle ilgilenince baya değişti. Benim yanımda hatta kendi erkek arkadasının yanında benim erkek arkadasıma yakın olmaya calısmalar, kendini daha ön planda tutmaya calısmalar, herseyi cok iyi biliyomus havasına girmeler falan. Benim yanımda sırf inadına gelip erkek arkadasımdan gömlek istedi '' yaa xx ben üstümdekiyle cok daraldııım bana senin gömleklerinden versenee'' dedi aynı bu sekil. Erkek arkadasım da tersledi senin üzerindeki bol yok gömlek falan dedi. Biliyo cünkü benden alıcağı tepkiyi
Sürekli el sakaları, 'bu gece bizimlesin biyere kaybolma' demeler falan. Allahtan erkek arkadasım yüz vermiyo ama onun icin bisey degismedi tabi sırf o ortama benim girmemi yediremediği icin. Herkes de farketmis ben bisey söylemeden. Ahsen kıskandı falan demis teyzeleri sonradan. Adı da Ahsen bu arada. Ben nasıl davranmalıyım bidaha ki bir araya gelisimiz de sizce ? Cünkü ister istemez giricez aynı ortama ama bu böyle devam ederse ben kötü gelin olurum sırf bunun yüzünden
Kuzenleri, yeğenleri kendi kardesi yapmadı bana bunu. Bu kendini nimetten sanıp atladı direkBu hareketleri yaparken suratina karsi bir kahkaha patlat
Manyak mi ne, dis kapinin mandali yani bir de, teyze gelinine ne oluyormus!
Cok komik gercekten
Hayır evli değiller. Kendi aralarında yüzük takmıslar sadece 1 seneden beri birliktelerKadın evli yalnız fazlamı abarttın acaba
Ama sonucta bu hareketleri yapacak cesareti nisanlindan buluyor.Sinir olmamak gercekten elde değil tabi ki ortamda belli etmem ama sonra acısı erkek arkadasımdan cıkıyoronun da bi suçu yok gerçi ama kızın hareketleri gerçekten sinir bozucu.
Hiçte sevmem öyle laubali hareketleri ki bide benim ekadasım söz konusu. Daha kendini kücük düsürdü farkında değil biricik elticim
Olay değişir o zaman ilgi sana kayınca dikkat çekmeye çalışmış.Hayır evli değiller. Kendi aralarında yüzük takmıslar sadece 1 seneden beri birlikteler
Benim gördüğüme göre erkek arkadasım mesafeliydi hakkını yiyemem. O konusurken yüzüne bile bakmıyor ama kız hala devam ediyor. Daha önce de anlatmıstı bana sinir oldugunu kızın herseye atladıgını falan ama ben böyle bisey tahmin etmedigim icin ön yargılı yaklasma kız sizi kendine yakın bulmustur falan diyip gecmistim. Bu vatandas baya yakın bulmusAma sonucta bu hareketleri yapacak cesareti nisanlindan buluyor.
Ben teyzemin damadindan gomlek istesem adam cus der bana.
Nisanlin yuz veriyor ki o da bu sekilde davranabiliyor. Soyle o da mesafesini korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?