Sizi neden bu kadar alakadar etti ki bu onu anlayamadım? Ben yukarda da belirttim size sordugum sorunun cevabı bunlar degil herkesin düsüncesi kendine diye. Benim yazdıgım seyden de yüz göz olmusum gibi bi sonuc cıkaramazsınız kusura bakmayın da kime ne kadar mesafeli ne kadar soğuk davranıcağımı ne kadar ağır olucağımı sizden öğrenicek degilim. Bunları merak etseydim zaten sorardım. Sizin iciniz de kalmıs herhalde bazı seyler bu yüzden bu kadar ön yargılı davranıyosunuz. Ama emin olun resmiyete döküp yapmacık olarak, insanları kullanarak, soğuk nevale olup herkese itici biri olarak gözükmektense bunu tercih ederim herkesin tercihi de, düsüncesi de kendine. Lütfen daha fazla ileri gitmeyin yasınız büyük kimse saygı cercevesini aşmasın herkesde olduğu yeri bilsin kimsenin hayatım hakkında bilip bilmeden bu kadar saçma konuşmaya hakkı yok. Siz evliyseniz eğer aynı şeyi bu düşünceleri kendi 'gelininiz de' uygularsınız. Umarım yararlı olur tabi.Kaynana, elti bilmem ne muhabbetlerinizden belli ne kadar girdiğiniz. Mevzu kaç senede evlenildiği degil, netice itibariyle ortada bir evlilik yok girdiginiz muhabbetler fazla. 8 senedir gorusuyorlar ona rağmen bu kadar yüzgöz değil o kız, onu demek istedim. Seneyede dügunleri var Allah nasip ederse, böyle sacma sapan hareketlerini ve aileye bu kadar dahil oldugunu gormedim duymadim. Siz daha dunden meraklisiniz hemen kaynana, gelin,elti olmaya azicik agir olun ortada fol yok yumurta yok kiskancliklar eltiler gelinler havada ucuyor. Bu ne ya bende evlilik teklifi aldiktan sonra sadece bi kez tanisma amacli gittim aileler gorustukten sonra.
Size bana sorun demedim insanları yargılamak için yorum yapmayın dedim onun hayatına karışmış daha doğrusu sorduğu soruyu es geçip hayatına yaptığı şeyleri yargılamaya giriyosunuz. Hiç hoş birşey değil bunlar.aile içine ne kadar dahil olduğunu nasıl bilebiliyoshnuz bende onu anlamıyorum ya zaten .Herkesin doğrusu kendine .siz evli bi insansınız o bekar herseyiniz farklı .belliki erkek arkadasi tanistirmis yok mu deseydi çocuğa bu seferde onun için problem çıkardı .kendi halinde hanımefendi bi şekilde davranmış ama çekemeyenler olmuş onun içinde burda yorum istemiş .bu kadar doğruluğu yanlışlığı size kalsin.
Çok sağolun gerçekten ben ne diceğimi bilemedim. İnsanların hayatına hatta hiç tanımadıkları uzaktan yakından bi fikirleri dahi olmayan hayatlara müdahale etmeye ne kadar meraklılar. Ön yargı bu hayatta en kolay sey derlerya delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış diye buda o misal. Yani kendimi bilmesem süphe edicem nerdeyse o derece inandırmıs kendini.Size bana sorun demedim insanları yargılamak için yorum yapmayın dedim onun hayatına karışmış daha doğrusu sorduğu soruyu es geçip hayatına yaptığı şeyleri yargılamaya giriyosunuz. Hiç hoş birşey değil bunlar.aile içine ne kadar dahil olduğunu nasıl bilebiliyoshnuz bende onu anlamıyorum ya zaten .Herkesin doğrusu kendine .siz evli bi insansınız o bekar herseyiniz farklı .belliki erkek arkadasi tanistirmis yok mu deseydi çocuğa bu seferde onun için problem çıkardı .kendi halinde hanımefendi bi şekilde davranmış ama çekemeyenler olmuş onun içinde burda yorum istemiş .bu kadar doğruluğu yanlışlığı size kalsin.
Sizi neden bu kadar alakadar etti ki bu onu anlayamadım? Ben yukarda da belirttim size sordugum sorunun cevabı bunlar degil herkesin düsüncesi kendine diye. Benim yazdıgım seyden de yüz göz olmusum gibi bi sonuc cıkaramazsınız kusura bakmayın da kime ne kadar mesafeli ne kadar soğuk davranıcağımı ne kadar ağır olucağımı sizden öğrenicek degilim. Bunları merak etseydim zaten sorardım. Sizin iciniz de kalmıs herhalde bazı seyler bu yüzden bu kadar ön yargılı davranıyosunuz. Ama emin olun resmiyete döküp yapmacık olarak, insanları kullanarak, soğuk nevale olup herkese itici biri olarak gözükmektense bunu tercih ederim herkesin tercihi de, düsüncesi de kendine. Lütfen daha fazla ileri gitmeyin yasınız büyük kimse saygı cercevesini aşmasın herkesde olduğu yeri bilsin kimsenin hayatım hakkında bilip bilmeden bu kadar saçma konuşmaya hakkı yok. Siz evliyseniz eğer aynı şeyi bu düşünceleri kendi 'gelininiz de' uygularsınız. Umarım yararlı olur tabi.
Sozlerim sizede biyerden tanidık geldi heralde ki bu kadar yordunuz kendinizi.
Kendinizi kanitlamaya calismayin burada, kimseninde avukatligini yapmayin.
Istedigim yorumu istedigim gibi yapmaya devam edecegim cunku bosuna yorum yazarak ikimizide banlatmaya çalışma.
Kime ne kadar mesafeli olaacagini, ne rara riri olacagıni ögrenecek degilsen buraya konu açmasaydın ve o engin bilgilerinle eltini saf dışı bıraksaydın. Beni alakadar etmiyor ben yorum yapar gecerim beğenen alsın begenmeyen almasın.
Çok sağolun gerçekten ben ne diceğimi bilemedim. İnsanların hayatına hatta hiç tanımadıkları uzaktan yakından bi fikirleri dahi olmayan hayatlara müdahale etmeye ne kadar meraklılar. Ön yargı bu hayatta en kolay sey derlerya delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış diye buda o misal. Yani kendimi bilmesem süphe edicem nerdeyse o derece inandırmıs kendini.
Konu tamamen başkasını yargilamakla alakali farkında mısın? Onun hakkında yorumun nePeki bu sizi ilgilendiriyomu ?herkes istediği şeyi yapar tanımadığınız biri hakkında çok fazla fikriniz var .soru sorulmuş burda yazdiklariniz sorunun cevabı değil .cevap vermiycekseniz.kimseyi yargılamak için mesaj atmayın .burda konu arasında mesaj yazarken söylemiş kaynana altı lafı .yada gerçekte de söylese ne olur .nasıl bir iletişimde olduklarını biliyo musunuz ?hayır .lütfen dikkatli yorumlar yapın .yoksa yapmayın .yaşınız büyük galiba .ama konuşma tarzının yaşla ilgisi olmadığını belli etmeyin lütfen .sizin daha olgun cevaplar vermeniz gerekir .yargılamanın degil
Kaynana, elti bilmem ne muhabbetlerinizden belli ne kadar girdiğiniz. Mevzu kaç senede evlenildiği degil, netice itibariyle ortada bir evlilik yok girdiginiz muhabbetler fazla. 8 senedir gorusuyorlar ona rağmen bu kadar yüzgöz değil o kız, onu demek istedim. Seneyede dügunleri var Allah nasip ederse, böyle sacma sapan hareketlerini ve aileye bu kadar dahil oldugunu gormedim duymadim. Siz daha dunden meraklisiniz hemen kaynana, gelin,elti olmaya azicik agir olun ortada fol yok yumurta yok kiskancliklar eltiler gelinler havada ucuyor. Bu ne ya bende evlilik teklifi aldiktan sonra sadece bi kez tanisma amacli gittim aileler gorustukten sonra.
Konu tamamen başkasını yargilamakla alakali farkında mısın? Onun hakkında yorumun ne
Tamam haklısınız ben pes ediyorumDaha ortada soz nisan yokken bu kadar evlerine girmen ailesiyle icli disli olman gereksiz.
Hayır evli değiller. Kendi aralarında yüzük takmıslar sadece 1 seneden beri birlikteler
O zaman ikinizde gelin degilsiniz ki dahaAy evet elti bile degil resmen dıs kapının dıs mandalıdıdının dıdısı misali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?