- 23 Aralık 2011
- 393
- 471
- 103
Oh oh burdan aldıgım gazla kızı gördügüm yerde linç edebilirim
Çok iyi görünebilirim ama tersim pistir haberi yokhiç altta kalmayacaksın böylelerine. bunlar insana iyi davranıp iyi olmaya çalışır gibi de yaparlar ama fesatlık insanın ruhuna işler. sen hep tetikte ol komando
Merhaba arkadaslar Tünaydın hepinizee :) geçmiş bayramınızı kutlarım öncelikle.
İçinde oldugum durum için bana hak verip, akıl vericeğinizi düşündüm ve koştum geldim size :))
Benim erkek arkadaşım ailenin tek erkeği. Birde küçük kız kardeşi var. Yani elti sorunun görümce sorunum yok diye seviniyodum kız kardeşi daha çok küçük çünkü 8 yaşında. Ta ki teyzesinin biricik geliniyle tanışana kadar.
4 tane teyzesi var erkek arkadaşımın. Hepsiyle aramız çok iyi hepsi çok sıcak kanlılar. Ortanca teyzesinin gelini de benimle aynı yaşta daha önce adını falan duymustum ama hic böyle bi vakayla karşılaşıcağımı tahmin etmemiştim. Aynı zamanda bu kız benim erkek arkadasımın arkadasıymıs öylelikle tanısmıslar teyzesinin oğluyla da zaten. Uzun lafın kısası kız beni görünce triplere girdi. İlk defa karsılastık yemekte. Bana hiç hoşgeldin falan demedi bi havalara girdi herkes benimle ilgilenince baya değişti. Benim yanımda hatta kendi erkek arkadasının yanında benim erkek arkadasıma yakın olmaya calısmalar, kendini daha ön planda tutmaya calısmalar, herseyi cok iyi biliyomus havasına girmeler falan. Benim yanımda sırf inadına gelip erkek arkadasımdan gömlek istedi '' yaa xx ben üstümdekiyle cok daraldııım bana senin gömleklerinden versenee'' dedi aynı bu sekil. Erkek arkadasım da tersledi senin üzerindeki bol yok gömlek falan dedi. Biliyo cünkü benden alıcağı tepkiyi
Sürekli el sakaları, 'bu gece bizimlesin biyere kaybolma' demeler falan. Allahtan erkek arkadasım yüz vermiyo ama onun icin bisey degismedi tabi sırf o ortama benim girmemi yediremediği icin. Herkes de farketmis ben bisey söylemeden. Ahsen kıskandı falan demis teyzeleri sonradan. Adı da Ahsen bu arada. Ben nasıl davranmalıyım bidaha ki bir araya gelisimiz de sizce ? Cünkü ister istemez giricez aynı ortama ama bu böyle devam ederse ben kötü gelin olurum sırf bunun yüzünden
Ben de fol yok yumurta yok'cular ne zaman gelecek diyordum ki hosgeldinİkiniz de evli değilsiniz ki daha, ne gelini ne eltisi? Bu işler bu kadar kolaylaştı mı ya
Niye bu kadar içli dışlısınız, daha ortada bişey yokken. Sevgilinin ailesi de tuhaf, böyle hemen içlerine niye sokuyorlar bu kızları? Ben böyle şeyleri sevmiyorum şahsen.
Acısını erkek arkadaşından çıkarma canım.Sinir olmamak gercekten elde değil tabi ki ortamda belli etmem ama sonra acısı erkek arkadasımdan cıkıyoronun da bi suçu yok gerçi ama kızın hareketleri gerçekten sinir bozucu.
Lutfen kadinlari bu kadar asagilamayin artik. "Ay bunu ciddiyet olarak gorme" kalibi baydi beni. 100 sene oncede kalmadi mi bu taktiklerSiz kendinizi onunla denk görmeyin şimdilik, o ailenin gelini siz hiçbirşeyisiniz şu anda.
Resmi anlamda arada hiçbir hukuk yokken o evde bulunmanız teyzesinin gelinlerine kadar muhatap olmanız fazla, aslında, şimdi normal gelse de ilerde geri dönüşü olacak bunların. Bekarkeni geçtim evliyken bile bu kadar yüz göz olunması doğru değil.
Ayrıca erkek arkadaşınızın sizi ailesi ile tanıştırdı diye evleneceksiniz diye bir şey yok, bunu ciddiyet olarak almayın, erkekler bizim gibi değil, ailesinin karşısına 10 tane kız da çıkarır ailesi de ille ciddi olarak bakmaz.
ve arkasın dediği gibi sakın onun yanında sevgilinle tartışma hani derler ya diyelim ki oldu kötüsünüz kan kussanda kızılcık şerbeti içtim de... Öyle saçma insanları sevindirmeAcısını erkek arkadaşından çıkarma canım.
Benim öğrendiğim şey şu oldu; sizi kiskanan 3. Şahıslar yüzünden sevgilinle aranı asla bozma. Çocuğu bunaltma.
Ahsenin yanında da daha mutlu ve pozitif görün, sevgiline gözlerinin içi gülerek bak. O kız da delirsin.
Sevgilinin suçu yok, sakın onunla tadınızı bozma.
Gömlek konusunda haklısın. Iyi ki vermemiş. Ben de istemezdim.
ama canım iki arkadasta evli değil zaten diğer kıskanan arkadaşta öocugun kuzeninin sevgilisi sadeceLutfen kadinlari bu kadar asagilamayin artik. "Ay bunu ciddiyet olarak gorme" kalibi baydi beni. 100 sene oncede kalmadi mi bu taktikler
Çok fazla iyimserlik günümüzde pek işimize yaramıyor maalesef.Bir kere tepki vermedin mi hep altta kalan taraf sen olmak zorunda kalıyorsun çünkü.Ya ben öyle sert tepkiler vermeyi hic beceremiyorum. Çok kızıyorum bu huyuma hep sonradan keske söyle deseydim böyle yapsaydım dedigim de cok olmustur hatta. Çok fazla iyimserim :/
Ne alaka ben fikrimi söyledim. Banane, isterse birlikte yaşasınlar. Bu arada tanışma olayının illa evde olması gerekmez, bi çay bahçesine de gidilebilir. Tabi ki tanışmak doğal bişey ama bu kadar samimiyet gereksiz. Belirteyim yine bu benim fikrim.Ben de fol yok yumurta yok'cular ne zaman gelecek diyordum ki hosgeldin
Galiba canin cigerin sevgilinin ailesiyle tanismak icin kralin muhafizlarini falan gecmen gerekiyor @renatacok
Lutfen kadinlari bu kadar asagilamayin artik. "Ay bunu ciddiyet olarak gorme" kalibi baydi beni. 100 sene oncede kalmadi mi bu taktikler
Aynen öyle. Gerçekten çok gereksiz seyler
Siz kendinizi onunla denk görmeyin şimdilik, o ailenin gelini siz hiçbirşeyisiniz şu anda.
Resmi anlamda arada hiçbir hukuk yokken o evde bulunmanız teyzesinin gelinlerine kadar muhatap olmanız fazla, aslında, şimdi normal gelse de ilerde geri dönüşü olacak bunların. Bekarkeni geçtim evliyken bile bu kadar yüz göz olunması doğru değil.
Ayrıca erkek arkadaşınızın sizi ailesi ile tanıştırdı diye evleneceksiniz diye bir şey yok, bunu ciddiyet olarak almayın, erkekler bizim gibi değil, ailesinin karşısına 10 tane kız da çıkarır ailesi de ille ciddi olarak bakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?