- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
bebeğiniz kesin olarak aldırcakmısınız üzüldm bu durama açıkcası keşke iyi korunsaydnız.korunupda hamile kaldıysanız soncta can gene bn aldırmak ıstmezdm ama bu sızın kısısel terchınız tabı bırsey dıyemem.eşiniz demekki bebek istemedği için sizinle berabr gelmek ıstemıyor ,onunla ılglı ultrsnda flan bırsey grmek ıstemıyor ama belkı gelse görse vazgecer .(
Sen yanlış anladın heralde konuyu boş gebelikmiş tabıkı aldırcak :)bebeğiniz kesin olarak aldırcakmısınız üzüldm bu durama açıkcası keşke iyi korunsaydnız.korunupda hamile kaldıysanız soncta can gene bn aldırmak ıstmezdm ama bu sızın kısısel terchınız tabı bırsey dıyemem.eşiniz demekki bebek istemedği için sizinle berabr gelmek ıstemıyor ,onunla ılglı ultrsnda flan bırsey grmek ıstemıyor ama belkı gelse görse vazgecer .(
valla esınızle konusun bu bebek ıkımızın bebegı olacaktı ama kısmet degılmıs olmadı ama su an manevı destege ve en cokta senın ılgıne ıhtıyacım var deyın, benım esım normalde vurdumduymaz rahat bır tıptır ama gebelıgın basından berı hep bırlıkte gıderız kontrollerıme-randevularımı akşam saatıne gore ayarlarım gelır benı ısten alır -bırlıkte gıder-muayeneye bırlıkte gırer-hastaneden bırlıkte cıkarız, hatta doktor ızın verırse doguma da gırecek...Merhaba Hanımlar. Konuya direkt giriyorum. 10 haftalık hamileyim. Ama boş gebelik maalesef ve sonlandirilacak. Bütün doktor kontrollerime tek gidiyorum. Hastane iş yerimize çok yakın. Tek basıma da kolaylıkla hallediyorum islerimi ama kendimi yalnız hissediyorum. Eşim sadece iki gün önceki kontrolume gelmek istedi onda da doktor sonlandırma yöntemine karar veremeyince bugün için tekrar çağırdı. Şimdi yoldayım. Esimse aramış gittin mi diye soruyor ki gelmeyecek yani sonucu öğrenmek istiyor. Ben bu duruma bozuluyorum ama kendimi nasıl ifade etmeliyim bilmiyorum. Çünkü konusursam kırıcı olacağım.
Doktor bile gittiğinizde eşinizi soracak emin olun! Ne kadar gamsız adammış! Kırıcı konuşmanın da vakti gelmiş geçiyo bile! Anestezi alınacak yaa.. psikolojisini geçtim fiziksel olarak da yanınızda olmasına ihtiyaç var! Çok ayıp etmiş! Pess!Merhaba Hanımlar. Konuya direkt giriyorum. 10 haftalık hamileyim. Ama boş gebelik maalesef ve sonlandirilacak. Bütün doktor kontrollerime tek gidiyorum. Hastane iş yerimize çok yakın. Tek basıma da kolaylıkla hallediyorum islerimi ama kendimi yalnız hissediyorum. Eşim sadece iki gün önceki kontrolume gelmek istedi onda da doktor sonlandırma yöntemine karar veremeyince bugün için tekrar çağırdı. Şimdi yoldayım. Esimse aramış gittin mi diye soruyor ki gelmeyecek yani sonucu öğrenmek istiyor. Ben bu duruma bozuluyorum ama kendimi nasıl ifade etmeliyim bilmiyorum. Çünkü konusursam kırıcı olacağım.
Konuş içinden geleni söyle kalmasın. Böyle böyle de yani yanımda olmanı istiyorum deMerhaba Hanımlar. Konuya direkt giriyorum. 10 haftalık hamileyim. Ama boş gebelik maalesef ve sonlandirilacak. Bütün doktor kontrollerime tek gidiyorum. Hastane iş yerimize çok yakın. Tek basıma da kolaylıkla hallediyorum islerimi ama kendimi yalnız hissediyorum. Eşim sadece iki gün önceki kontrolume gelmek istedi onda da doktor sonlandırma yöntemine karar veremeyince bugün için tekrar çağırdı. Şimdi yoldayım. Esimse aramış gittin mi diye soruyor ki gelmeyecek yani sonucu öğrenmek istiyor. Ben bu duruma bozuluyorum ama kendimi nasıl ifade etmeliyim bilmiyorum. Çünkü konusursam kırıcı olacağım.
bebeğiniz kesin olarak aldırcakmısınız üzüldm bu durama açıkcası keşke iyi korunsaydnız.korunupda hamile kaldıysanız soncta can gene bn aldırmak ıstmezdm ama bu sızın kısısel terchınız tabı bırsey dıyemem.eşiniz demekki bebek istemedği için sizinle berabr gelmek ıstemıyor ,onunla ılglı ultrsnda flan bırsey grmek ıstemıyor ama belkı gelse görse vazgecer .(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?