- Konu Sahibi GunesinKizi35
Geçenlerde benzer bir konu vardi orda da konusulmustu. Egitim ailede baslar okulda devam eder. Ama ben cok nadir boyle ailelerle karailasiyorum ki okulun konumu ailelerin sosyo-ekonomik düzeyi gayet iyi. Gel gor ki cocuguyla vakit geçirecek ne yaptin nasilsin demekten imtina eden veliler var. Gelip benim cocugumu nesrn arabayla evine birakmiyorsun diye hesap soracak kadar agzindan cikani kulagi duymayan veliler.. cocugu sevmek her dedigini yapmak ona itaat etmek degil. Ne yazik ki cocuklarin oyuncagi olmus veliler cogunlukta. Sonrasinda bas edilmeyen inatçı cocuklar ergenlikte iletisim dahi kurulamayan gençler .. buna karsin velilerin cocuklardan yüksek beklentisi gercek olmayan beklentiler diyelim.. surekli bir derse maruz birakma durumu. Cocuk ne dinleniyor ne ailesiyle vakit geçiriyor ne verimli calisabiliyor bunca seyin arasinda bogulup gidiyor. Sonu buhran ne yazik ki icinden çıkılmıyor.
Aynen öyle
Evet kiyamiyoruz:)) ama sunu yapiyorum bak: sabah okula giderken cantani al diyorum bana sen tasi diyor:) iyi o zaman ac kalirsin diyorum. Aliyo.. okuldan donuste cantani al diyorum arabadan almiyo. Alip yere koyuyorum.. ya alirsin ya da cantasiz kalirsin diyorum:)) gebe aliyo:) olacaklari ben soylesemde kizmadan bagrmadan isi hallediyorum sukur:)
Peki size bir şey soracağım ona çantanı al demek yerine alır mısınız deseniz yada şu size sen taşı diye emir kipi vermeye ne zaman başladı. Sen taşı sen yap gibi gibi