- 13 Ağustos 2022
- 8.896
- 4.462
- 123
- 32
- Konu Sahibi Minikserceee
-
Ne var bunda2 gündür hastayım. Nişanlım beni eve bıraktı dinlenmem için dinlen falan daha iyi olursun dedi. Eve geldim sonra bana wptan teyzem bizdeymiş keşke gelseydin diye mesaj atmış? Ne cevap yazacağımı bilemedim? Yani ben eve gelmişim zaten ve hastayım üstelik. Biri gelince ne fark ediyor ne değişiyor? Sizce ne demeliyim
Neden öyle dedinBelki zahmet edip, nişanlınıza "neden öyle dedin?" sormak aklınıza gelebilir diye yazdım.
Neden öyle dedinsorgulayıcı bir laf olmuyor mu size göre ilginçmiş.
Buyutmediginiz hali buysa...ne demek istediğini buraya konu açmak yerine direk nişanlıniza sorabilirsiniz mesela. Aranızda iletişim problemi var o halde.Mesele derken? İki farklı şey söyleniyor o yüzden amaç ne? ne demeliyim tarzında soru soruyorum. Her şeyi bu kadar büyütmem. Ama siz sanırım her yaşanan ve söylenen cümleye bu şekilde yaklaşırsınız
Arkads asıl kendi sorun çıkarmaya meyilli biri bı tek size değil herkese karşı aynı kendi akıllı biri gibi yorum yapıyor sayfasına baktım saçma sapan durumlar yapmisSiz yorum yaptıysanız allahta bana sabır versinn. İyi günler
Hayır tabiki erkek arkadaşınız genel olarak senide istemiş o alanda , yani şöyle bir yere gidersiniz geziye orda güzel bir cafe görürsünüz sevdiğiniz kişiye keşke sende yanimda olsaydın dersiniz ya o anlamda bir istek olabilir çocuk sana hasta hasta gelseydin keşke teyzem burdaydi dememiş , ama siz öyle emrivaki ve hasta hasta benden bunu istedi diye düşünüyorsaniz ayrılın ne diyimHanımefendi ortamda beni görmek istemesi güzel. Ben iyi olmadığımı hasta olduğumu söylemişim. Beni ortam da o şekilde mi görmesi güzel???
sonunda ayrılına bağlaman çok yerinde ve aydınlatıcı olmuşHayır tabiki erkek arkadaşınız genel olarak senide istemiş o alanda , yani şöyle bir yere gidersiniz geziye orda güzel bir cafe görürsünüz sevdiğiniz kişiye keşke sende yanimda olsaydın dersiniz ya o anlamda bir istek olabilir çocuk sana hasta hasta gelseydin keşke teyzem burdaydi dememiş , ama siz öyle emrivaki ve hasta hasta benden bunu istedi diye düşünüyorsaniz ayrılın ne diyim
Öyle dedik olmadı böyle dedik olmadısonunda ayrılına bağlaman çok yerinde ve aydınlatıcı olmuş
Galiba ailesi sizi de orada görmek istedi. Nişanlınız da çok kötü değilsen gel demek istemiş sanırım. Gidebilecek gibiyseniz bir uğrayın bence. Teyzesine de hastaydım ama sizi görmek istedim diyebilirsiniz. Kısa süre oturup ayrılırsınız. Ama çok rahatsızsanız da gitmeyin tabi. Hastalık ne de olsa. Anlarlar diye düşünüyorum.2 gündür hastayım. Nişanlım beni eve bıraktı dinlenmem için dinlen falan daha iyi olursun dedi. Eve geldim sonra bana wptan teyzem bizdeymiş keşke gelseydin diye mesaj atmış? Ne cevap yazacağımı bilemedim? Yani ben eve gelmişim zaten ve hastayım üstelik. Biri gelince ne fark ediyor ne değişiyor? Sizce ne demeliyim
Aşkım hastayım sizinkilere de bulaşır. İyileştim bir gün toplaniriz çok selamlarımı ilet seni seviyorum ben biraz uzanacam. De2 gündür hastayım. Nişanlım beni eve bıraktı dinlenmem için dinlen falan daha iyi olursun dedi. Eve geldim sonra bana wptan teyzem bizdeymiş keşke gelseydin diye mesaj atmış? Ne cevap yazacağımı bilemedim? Yani ben eve gelmişim zaten ve hastayım üstelik. Biri gelince ne fark ediyor ne değişiyor? Sizce ne demeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?