nasıl bir tutum sergilemeliyim arkadaşlar

HAYAT13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.935
281
163
yorumlarınıza ihtiyacım var.dün iş yerinde kötü bir gün geçirdim eşime de anlattım atla deve değil ama canımı sıktı neyse eşim dün akşam beni iş yerinden aldı sonrasında ben bazı alınganlıklar yaptım soru sordu kısa cevaplar filan verdim hiç konuşmadım vs. senmisin böyle yapan anneme gittik ordan annemlerde beş karış surat bende hiç birşey yansıtmıyorum ama bir huyu varsa hemen başkalarına yansıtmak neyse birden celallendi hazırlan eve gidelim dedi saat daha 6 tamam dedim biraz sonra tekrar gelmiyeceksen ben gidiyorum dedi ne acelen var dedim eve gitmek istiyorum dedi neyse biz gittik eve, arabadan inmeden seni mi beklicem be çabuk in dedi şok oldum sustum indim sonra bu poşeti koşa koşa eve bıraktı baktım geri gidiyor nereye dedim kapıdan çabuk geç boş konuşma gibi laflar etti çekti gitti annesine gitti biliyorum eşofmanlarıylaydı arabayı onlara bıraktı çünkü neyse akşam 10 doğru geldi direk yatağını yorganını başka odaya taşıdı neyse ben gayet yatağımda uyudum, yüzükleri de evde bıraktım ben ona ne yaşarsak yaşıyalım o yatak ayrılmaz dedim o öyle yaptıysa ben de böyle yaptım. şimdi ki niyetim asla özürdilemeden yada o konuşmadan konuşmamak evet kapris yapmış olabilirim ama ne kadar kızarsa kızsın yapması gereken bu değil yani bu kadarı değil ki ben zaten stresli gün geçirmişim sen de biliyorsun.o söylediği lafları yediricem niyetliyim yada sona gidecek bu ilişki olmuyorsa olmuyor ne yapıyım yani

Ne kadar basit şeylerden ne kadar büyütüp hayatı kendinize katlanılması yapıyorsunuz ya :/ E hatanın başlangıç noktasının kendin olduğunu biliyorsun ne bu inat. Belki sende zaten Ada'mın gergin olduğu Zaman'da iyice bunalttın yersiz trip,Nazla.

insanın canı sıkkın olunca kimseyle konuşmak bile istemiyor haklısınız. eğer bu durumdan ona bağırıp çağırmamış sadece suskun durmuşsanız o niye kişisel algılayıp aranızda olay çıkarmış anlamadım. durduk yere mi kalk gidiyoruz yaptı? acaba ona tavırlı gibi davranıp annenlerde gayet neşeli olduğunu görünce üstüne mi alındı

Ohoooo ortada bir şey yok olmuyorsa olmuyor diyorsunuz.
sürekli olan birşey olduğu için dedim basit olayları bile atlatamıyoruz ben annemden babamdan biri kzıgınsa diğeri onu nazlar öyle gördüm o kızgınsa da ben ama ben kötüysem iyi olamıyor hiç

belki de.

Bende bır seye canım sıkılınca tum gun uzuluyorum ınan ama karşılıklı çok abartılmış .

Bende bır seye canım sıkılınca tum gun uzuluyorum ınan ama karşılıklı çok abartılmış .
yaa arabada ben hamilelik testi alıcam dedim köşede dursana- ne alaka dedi zaten alınganım ona bozuldum ne demek ne alaka dedim. hem kendi çocuk istiyor hem de ne alaka diyor belki abartılacak birşey değildi ama zaten alınganım arabaya ilk bindiğimizde öpüştük selamlaştık filan herşey normal başladı bu kadar basit sorun aslında beni bana bıraksa zaten sonradan ben gidicem yanına geçince

eğer eşin bu durumlarda alttan alamıyorsa mecburen ona yansıtmıcaksın .

babam pek farketmedi yoktu o sıra zaten annem farketti sürekli soruyor onları üzmeye hakkımız yok sen orda niye öyle davranıyorsun ki evde hallederiz sorunumuzu

eşin olgun bi adam olsa onların yanında düzgün davranır.
çok coçukca hareketleri. çok abartmış.
anasına gidecekse gitsin sende annenlerde otursaydın.

Uzatmayin bence.alin karsiniza konusun.Aslinda kisa cevaplar verirken , kisa bir konusma yapmaliydiniz."kotu bi gun gecirdim" iceriginde. Regl durumunuz da varsa ani kararlar almayin , PMS i kontrol altina almaya calisin derim.2-3 gun sakinlesin ve sonra bu sekilde konusun bence.Yuva yikacak birsey yok ortada.olur boyle seyler.Kendinizi dogru zamanda ve dogru sekilde ifade etmeye ozen gosterin sadece.

Ne alaka derken hayrola herhangi bir suphen mi var,gecikme falan mi oldu demek istemis bence.Siz gereksiz alinganlik yapmissiniz.Opusup barisin uzatilacak bir durum yok...

eşin olgun bi adam olsa onların yanında düzgün davranır.
çok coçukca hareketleri. çok abartmış.
anasına gidecekse gitsin sende annenlerde otursaydın.
yani beni eve tıkıp gitmenin anlamı ne ki ordaN çıkmadan annenelere gidecek miyiz dedim hayır dedi direk annesi hasta onu ziyarete gidecektim

Senin gibi bende yapardım ilk yıl evliliğimi çok yıprattık böyle böyle. Simdi 3. Yılımızı bitirdik çok şükür. Son 1.5 yıldır o kadar iyiyiz ki maşallah. Çünkü artık hata yada hatlı aramıyorum. Gereksiz yere ortalığı ben kötü yaptıysam özür diliyorum. Hic bişey kaybetmedim huzur kazandım

Ne alaka nedir nasıl bir terbiyesizlik.sanırsın kocanız değil sadece arkadaşınız da soruyor.Kafasına geçirirdim ben orda bence abartmamışsınız.
Hayır sadece o da değil tüm tavırları tripli ve çocukça hiç çekilmez.

ama canım hep tek taraflı olmuyor bazı şeyler ben de çok yaptım ve alıştırdım geçende bana trip atıyor sonrada diyorki sen eskiden böyle değildin sanki umursmaıyorsun artık ama ben de yoruldum anlaşılamamktan aman evde küslük olmasın diye düşünmekten bir küsme huyu vardır gidiyor ben annemde babamda küslük görmedim ne kadar üzüldüm ilk senelerde günlerce konuşmuyor du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…