• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bir tutum sergilemeliyim arkadaşlar

tama zaten ben de onu kastediyorum benim didiklememi gerektirecek birşey yok o konuya takılı kalmam gerekiyor ki didikliyeyim
Devamında da kaç konu oldu hepsi böyle eften püftendi
Sen eşinden beklemediğin için güvenin sarsıldı , temelde hala hıncın var ve sürekli başka bahanelerle tavır yapıyorsun
Bu benim görüşüm tabi, yüzde yüz doğru demiyorum

Devamında da kaç konu oldu hepsi böyle eften püftendi
Sen eşinden beklemediğin için güvenin sarsıldı , temelde hala hıncın var ve sürekli başka bahanelerle tavır yapıyorsun
Bu benim görüşüm tabi, yüzde yüz doğru demiyorum
anladım. ben hep böyleydim aslında. tabiki bu sizin görüşünüz birşey diyemem.

anladım. ben hep böyleydim aslında. tabiki bu sizin görüşünüz birşey diyemem.
Ben seni o konunla tanıdım da öncesini bilmediğimden hep böyle olduğunu düşünmemiştim
Ama zordur senle yaşamak hep böyleysen

Ben seni o konunla tanıdım da öncesini bilmediğimden hep böyle olduğunu düşünmemiştim
Ama zordur senle yaşamak hep böyleysen
şöyle açıklıyım o malum konu sonrası ilk paylaştığım evet o konunun devamı gibiydi ama sonra kendi tutum ile ilgili konulardı. yazı ile kendini anlatmak da, aslında anlaşılmakta çok zor. hep böyleyim derken ne anladınız bilmiyorum.

şöyle açıklıyım o malum konu sonrası ilk paylaştığım evet o konunun devamı gibiydi ama sonra kendi tutum ile ilgili konulardı. yazı ile kendini anlatmak da, aslında anlaşılmakta çok zor. hep böyleyim derken ne anladınız bilmiyorum.
Hep böyle didiklerimi anladım

Back
X