İyi akşamlar herkese. Nişanlandıktan sonra kaynanamın benden bazı beklentileri olmaya başladı. İşte samimi değilmişim uzak duruyormuşum. (Yani bu zamana kadar kimse bana samimiyetsiz ve soğuksun demedi. Ayrıca bazen de karşımdaki insanın bana olan yaklaşım tarzına bakıp öyle davranırım. Bazısına samimi gelen size gelmez sonuçta ) Kendi ailesine daha çok samimi olmam gerekiyormuş. Ama sadece kaynanamın sevdiği kişilere. Bu da nasıl bir samimiyetlik oluyorsa artık. Her neyse işte ben de bazı şeylerin yavaş yavaş olacağını daha aileye yeni girdim gibisinden bir şeyler diyerek konuyu kapatmaya çalıştım. Nişanlandıktan şu zamana kadar aynı şeyleri söylüyordu. En son ki konuşmamızda da yine samimi davran diyerek başladı ve işte uzak durma falan diyerek samimi olmam gereken kişileri saydı. Çok sevdiği kardeşine getirdi konuyu. Dayın o senin işte uzak kalma yakın ol, sarıl gibi şeyler söyledi. Ben de nerde nasıl davranacağımı biliyorum dedim. Hayır yani aynı şeyleri söyleyip duruyor. Sizce kendisine karşı nasıl bir tutum ve davranış sergilemeliyim?