Muhtemelen kendisi psikolojik sorunları olan bir hasta. Direk uzaklaşın. Böyle bir zamanda yaşıyoruz, yarınımız ince bir ip’te, değer mi mutsuz olan yerde nefes almak? Katlanmak?Merhabalar daha önceki konularimda bahsetmiştim eşimle büyük sorunlarımız var ve çözemiyoruz diye ikimiz de öğretmeniz tatilde memlekete gittik. Ama eşim yine küs sürekli susuyor bir hafta tatilimi zehir etti bana. Dün gelince dedim ne derdin var senin niye küsüp duruyosun diye bıktım artık yoruldum herseye küsmenden dedim. Çocuğa bez almamışım sen al demişim kadınlık görevlerimi yapmamışım ondan küsmüş sebebi oymuş yani. Bende artık dayanamıyorum sana dedim içim almiyo seni flan baya söyledim artık patladım. Ayrilcam ben dedim gidip avukat bulcam dedim. Hadi ayrıl görelim dedi. Beni çocuğumdan ayıramazsın beni çocuğumla sinayamazsin dedi. 1 gün de olsa görecem çocuğumu alıp yurt dışına giderim yada seni öldürürüm diye bir sürü laflar söyledi. Ben kadın gibi değilmişim. Erkek gibi soğukmuşum birsuru o da bana laf söyledi. Ben sabah evden çıktım bana msj atmış yine kimse beni kızımdan ayıramaz bunla sinayamaz diye yoruldum artık ben bu insanla kavga etmekten ne yapabilirim sizce evi terketsem olmaz herseyim kızım evde esyalarim herseyim yani avukata gidip uzaklaştırma kararı mı almalıyım ne yapmalıyım. Dönmem ben o eve dedim bir de
Biz güçlüyüz. Kadınlar aslında erkeklerden daha da güçlü . Herşeyi başarır..