• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil bir yol izlemem gerekiyor akil verin lütfen

Merhabalar daha önceki konularimda bahsetmiştim eşimle büyük sorunlarımız var ve çözemiyoruz diye ikimiz de öğretmeniz tatilde memlekete gittik. Ama eşim yine küs sürekli susuyor bir hafta tatilimi zehir etti bana. Dün gelince dedim ne derdin var senin niye küsüp duruyosun diye bıktım artık yoruldum herseye küsmenden dedim. Çocuğa bez almamışım sen al demişim kadınlık görevlerimi yapmamışım ondan küsmüş sebebi oymuş yani. Bende artık dayanamıyorum sana dedim içim almiyo seni flan baya söyledim artık patladım. Ayrilcam ben dedim gidip avukat bulcam dedim. Hadi ayrıl görelim dedi. Beni çocuğumdan ayıramazsın beni çocuğumla sinayamazsin dedi. 1 gün de olsa görecem çocuğumu alıp yurt dışına giderim yada seni öldürürüm diye bir sürü laflar söyledi. Ben kadın gibi değilmişim. Erkek gibi soğukmuşum birsuru o da bana laf söyledi. Ben sabah evden çıktım bana msj atmış yine kimse beni kızımdan ayıramaz bunla sinayamaz diye yoruldum artık ben bu insanla kavga etmekten ne yapabilirim sizce evi terketsem olmaz herseyim kızım evde esyalarim herseyim yani avukata gidip uzaklaştırma kararı mı almalıyım ne yapmalıyım. Dönmem ben o eve dedim bir de
Muhtemelen kendisi psikolojik sorunları olan bir hasta. Direk uzaklaşın. Böyle bir zamanda yaşıyoruz, yarınımız ince bir ip’te, değer mi mutsuz olan yerde nefes almak? Katlanmak?
Biz güçlüyüz. Kadınlar aslında erkeklerden daha da güçlü . Herşeyi başarır..

Merhabalar daha önceki konularimda bahsetmiştim eşimle büyük sorunlarımız var ve çözemiyoruz diye ikimiz de öğretmeniz tatilde memlekete gittik. Ama eşim yine küs sürekli susuyor bir hafta tatilimi zehir etti bana. Dün gelince dedim ne derdin var senin niye küsüp duruyosun diye bıktım artık yoruldum herseye küsmenden dedim. Çocuğa bez almamışım sen al demişim kadınlık görevlerimi yapmamışım ondan küsmüş sebebi oymuş yani. Bende artık dayanamıyorum sana dedim içim almiyo seni flan baya söyledim artık patladım. Ayrilcam ben dedim gidip avukat bulcam dedim. Hadi ayrıl görelim dedi. Beni çocuğumdan ayıramazsın beni çocuğumla sinayamazsin dedi. 1 gün de olsa görecem çocuğumu alıp yurt dışına giderim yada seni öldürürüm diye bir sürü laflar söyledi. Ben kadın gibi değilmişim. Erkek gibi soğukmuşum birsuru o da bana laf söyledi. Ben sabah evden çıktım bana msj atmış yine kimse beni kızımdan ayıramaz bunla sinayamaz diye yoruldum artık ben bu insanla kavga etmekten ne yapabilirim sizce evi terketsem olmaz herseyim kızım evde esyalarim herseyim yani avukata gidip uzaklaştırma kararı mı almalıyım ne yapmalıyım. Dönmem ben o eve dedim bir de
Havlayan köpek ısırmaz kendisi adamlık görevini biliyormu acaba ? En iyisi zincirini açın gitsin.

"bez almak kadının görevi"
"erkek gibi soğuksun"
yani bu nasıl bir zihniyet çözemedim. eşiniz bu kadar cimriyse çocuğa bez almaya gidip kendi parasıyla ödemek zor gelmiş, böyle bir adam da nafaka ödeyecek diye zaten boşanmaya yanaşmaz. ne diyeyim bilemedim. hep söylerim bu hayatta en korktuğum insan cimri insandır. yine yazmak istemiyorum ama insanların evleri arabaları 1 dakika içinde gitti, hiçbir şeyden ders almayan insan bari bundan ders alsa..

"bez almak kadının görevi"
"erkek gibi soğuksun"
yani bu nasıl bir zihniyet çözemedim. eşiniz bu kadar cimriyse çocuğa bez almaya gidip kendi parasıyla ödemek zor gelmiş, böyle bir adam da nafaka ödeyecek diye zaten boşanmaya yanaşmaz. ne diyeyim bilemedim. hep söylerim bu hayatta en korktuğum insan cimri insandır. yine yazmak istemiyorum ama insanların evleri arabaları 1 dakika içinde gitti, hiçbir şeyden ders almayan insan bari bundan ders alsa..
Keşke alsa ama almıyor malesef huy bu yerleşmiş içine

Onun için konu sahibinin güçlü olması lazım.Boşanma söz konusu olunca eşi iki yalan tavırla düzelmiş gibi yapacak,sonra yine aynı şeyler.
Evet ben de bu kadar güçlü değilim sanırım arkamda da kimsenin olmayışı her harekete geçtiğimde daha sert bir tepkiyle susturup oturtulmam. Babam dün aradığında habersiz bisey yapma hakkımı helal etmem demek yerine neyin var senin bir elin yağda demek yerine kızım sen mutsuzsun 2 senedir de cabaliyorsun olmuyor demek ki senin kararına saygı duyarız dese hep arkandayız kimse bsey yapamaz dese ama yok işte

Evet ben de bu kadar güçlü değilim sanırım arkamda da kimsenin olmayışı her harekete geçtiğimde daha sert bir tepkiyle susturup oturtulmam. Babam dün aradığında habersiz bisey yapma hakkımı helal etmem demek yerine neyin var senin bir elin yağda demek yerine kızım sen mutsuzsun 2 senedir de cabaliyorsun olmuyor demek ki senin kararına saygı duyarız dese hep arkandayız kimse bsey yapamaz dese ama yok işte
Çalışıyorsunuz,evin yarısı ve arabanın yarısını alırsınız.Hatta krediyi siz ödediğiniz için evi siz alıp,arabayı eşinize verirsiniz.Nafaka da alırsınız.Sizin kimseye ihtiyacınız yok ki?3 çocukla işsiz güçsüz sokaklarda değilsiniz ki.Bu bahaneleri bize söyleyebilirsiniz de kendiniz inanıyormusunuz?Bilemiyorum ne istiyorsunuz?Bu adamla ömrünüzü çürütmek mi?Hayat sizin.Ne annenizin ne babanızın hayatı.

Kabul ettim malesef başka ne yapayım yanımda kimse yok aileme anlatıyorum bana kızıyorlar neden surekli para diyip duruyon ver ne yaparsa yapsin diyo eşim ailene anlattın diye bana kızıyor ben sürekli zaten sinir stres sahibi oldum kavga etmekten. Sussun en azından diye tmam ne istersen yap dedim.
Susmaz kardeşim hep daha fazlasını ister üzgünüm.. Ailenizden destek beklemeden boşanın. Yoksa maddi manevi kullanılırsınız😔

Sonrasında da yine para kaynaklı birsuru kavgamız oldu evin alışverişini de ben yapicakmisim o benim yüzümden birikim yapamiyormus bütün varını yoğunu eve dökmüş bir deterjan al dedim alıp gelmedi kendim aldım her eksiği sonra bana diyo parasını verseydin alıp gelirdim dedi bende utan erkekliğinden insan evine aldığı eşyaya bunu mu der dedim yine baya kavga ettik 1 aydır flan pek konusmuyoruz zatenben avukata gidecektim artık kafaya koydum çünkü kardeşimle konuştum o da babama anlatmış ablam avukata gidicek diye anlatmış benim ona anlattiklarimi sonra dün sabahtan babam beni aradı ne yapiyon sen derdiniz ne sizin dedi ülke ne ile ugrasiyo siz neyle uğraşıyosunuz dedi bizden habersiz bisey yaparsan hakkımı helal etmem dedi sonra eşimi aramız derdiniz ne flan konuşmuş eşim hala gelmiş bana çocuk gibisin herseyde aileni ariyorsun kendi aramızda hallederiz neden baban beni ariyo diye bana laf söyledi. İlkokul cocuguymusum ben herseyde velimi cagiriyormusum. Yakında birinin sebebi olcan insanlar senin yüzünden hasta olcak dedi. Annemin tansiyonu yüksek bu ara onu kasdediyor senin yüzünden yükseliyor diyor bana. Kaç saat konuştuk bsey düzelir mi düzelmez. Hala sen her ay 2 bin kendine al geri kalan herseyi ben halledicem sende kalan paranı verceksin bana diyo.
Ne acayip bir ilişki bu böyle. Veliniz de bir tuhaf, çok mu duydu boşanma kararınızı da ülkenin halinden bahsedip geçiştirdi? Siz böyle iyisiniz bence. Uslu uslu geçinin, kavga etmeyin. Erkek misin kadın mısın falan demeyin, salak manyak deyin.

Çocuk varken ben şiddet kumar aldatma olmadığı sürece boşanmanın maalesef kolay olmadığını düşünüyorum.
Ama cimri insana tahammül etmek aşırı zor bir durum.
Kadın erkek farketmez ben bir insanın cimri oldugunu fark edince yanına bile yaklaşmiyorum.
Onunla bir kaç saat geçirmek bile işkence.
Siz aynı evde yıllarca yaşamak zorunda kalacaksınız ve bu tarz insanlar ancak kendileri gibi birileriyle eş olabiliyor yoksa diğerini kaçırıyor.
Benim çevremde vardı boyle ciftler ama karı koca aynı kafada.
Birisi değilse diğerine cidden kabir azabı gibi.

Back
X