ben bu konularda çok katıyım.eşine şifresini ver ben buldum bugünlerd de iraz sıkıntılı gördüm acaba dersleri sıkıntıdamı ,bir de sen bak bakalım de.öğrendiğinde de aradan çekil sonuçta o onun abisi kızsada bağırsada onunla ilişkisi zedelenmez ama sen araya girersen kinlenir.mutlaka eşine şifreyi ver ve benden aldığınıda söyleme de...bırak kendi problemleri kendileri halletsinler.benimde eltimin oğlu benim yaşadığım şehirde ünvste okuyo.baştan beri yaranamadım.hafta sonları gelir kalırdı.çamaşırlarnı yıkarm ütülerim,onun sevdiği yemekleri yaparım.giderken pastalar börekler....kocaman oğlan ona rağmen eve geldiğinde 3 yaşındaki oğülumu sinir ederdi bilgisayarı vermez ,oğlumun çizgifilm kanalını değiştirir vs...yine bişey demezdim.eltim ise çok rahattır..sorumluluğu bize attı ya .çocuğun parası biter yenge para amca para...verirdik bizde..rahat etsin diye özel yurda yerleştrdik bizim evle okulunun arası arabayla yarım saat.buna rağmen eltim bize masraf çıkarttılar ne vardı amcasının evi değilmi orda kalsaydı demiş kaynanama ,kaynanamda eşime demiş,,eee eşimde bana.bunu duyunca iyce sinir oldum.olgun biride değil ,sorumsuz bir çocuk.geçenlerde gece 11 de bize geldi.hayırdır bu saatte dedim,yenge senin eski bir öğrencinmiş burda oturuyolar onunla çıkıyoz dedi.kan beynime sıçradı valla kızı tanıyorum okumuyo ev kızı ailesi çok mutasıp..ailesi duysa bizim kapıya dayanır.eşime dedimki ara anneni söyle yarın yengesi bulmuş,idare etmiş derler,umrumda bile değil söyle dedim..eşim annesini arayıp durumu bildirdi.o gün bugündür gelmiyo bize küs sanırım :) nihayet dedim..akşamda eltim aramış biz onu özel yurttan alıp devlet yurduna verecez ,özel yurt çok kötü demiş:)))) hey Allahım neden insanlar iylik bilmez ki...2 kişilkik oda ,internet,odada tv,3 öğün yemek vs...bende devlet yurdunda kalmıştım 8 kişilik oda felaket....kalsın bakalım devlet yurdunda da burnu sürtülsün.ben elimden gelenin fazlasını yaptım.annesinden daha iyi muamele yaptım.ama benimde canım var çalışıyorum bebeğim var evime bakıcı geliyor,bir düzenim var.daha utanmadan benim yanımda kalsaymışmış.....ne halleri varsa görsünler dedim eşime.kusura bakma ben her imkanı sundum ona ,onların bana 8 yılda çöp kadar iylikleri dokunmamıştır.ona rağmen.valla isteyen küssün isteyen kırılsın.ben bu olaylarda hep eşimi öne sürdüm banane onun ailesi,ben bişey desem olay çıkar.onlar kendi sorunlarını kendisi nçözer.