• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl boşanacağım..

ya kusuya bakmayın da :19:

burda kaç konu okuduk sırf dini bütün diye namaz kılıyo hacı diye evlenip dayaktan, absürd isteklerden müzdarip olup da buraya yazanlar sayesinde.

hayır ateist olsa ne müslüman olsa ne başka mezhep olsa ne. bunu sizin için demiyorum genel fikrimi belirtmek istedim.

tamam kendi dini inanışların gereği öyle birini isteyebilirsin, ama din maskesi altında millet neler yapıyor!

biri yazmıştı hiç içime sinmiyo ama dini yönü var diye evlendim her gün içiyo dövüyo beni netten kadınlarla konuşuyo diye.

nerde namaz niyaz nerde seccade :ssz:

çok kızıyorum buna. aha noldu dini bütün dedin adam dövmüş ablam.

ben anlamıyorum. kadınlık gururu nerde sevgi saygı nerde..

aslında iyi. seviyo beni. ama işte dövüyo arada. böyle manyak bi çiftiz . hem sevişiriz hem dövüşürüz. bizde böyle :24:

Son düzenleme:
yahu hala ne aklı istiyorsun arkadaşlar yazdı işte neler yapman gerektiğini asıl sen boşanmak istediğinden eminmisin aslında iyidir falan yazıyorsun ne istiyorsun ilk önce ona karar ver :34:

ayrıca hiçbir hayvana dayak falan atılmaz bu nasıl bir düşüncedir yaa :47::47::47::47::47::47:

ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ne istedğimden eminim

ablam boşandı be 11 senedir eflenmiyor ilk yıllarda kendi de biz de çok yıprandık o zanmlar 12/13 yaşlarındaydım .ailecek psikologluk olduk.hatta tırmak kemirme alışkanlığımıda o günler de edinmiştim 7 sene sonra bırakabildim..
yani boşanmak zor..ama bana en çok koyan güvenimi bitirmesiydi.ben o güveni 24 yılda biiriktirebilmiştim. ..sadece zOR ve empati yapabildiğini zanneden varsa bile içinde olduğum durumun binde birini anlayabiliyordur. OKUYORUM DA BAZI YAZILANLARI insanlar bencil VE HALA SUÇLAYICI..

ablam boşandı be 11 senedir eflenmiyor ilk yıllarda kendi de biz de çok yıprandık o zanmlar 12/13 yaşlarındaydım .ailecek psikologluk olduk.hatta tırmak kemirme alışkanlığımıda o günler de edinmiştim 7 sene sonra bırakabildim..
yani boşanmak zor..ama bana en çok koyan güvenimi bitirmesiydi.ben o güveni 24 yılda biiriktirebilmiştim. ..sadece zOR ve empati yapabildiğini zanneden varsa bile içinde olduğum durumun binde birini anlayabiliyordur. OKUYORUM DA BAZI YAZILANLARI insanlar bencil VE HALA SUÇLAYICI..
Yazılan mesajların hepsini okudum hiçbir yazılan mesajtada bencil ve suçlayıcı mesajlar görmedim aksine insanlar size yardım etmeye çalışıyor fakat sanırım istediginiz cevapları alamayınca mesaj yazan üyeler bencil ve suçlayıcı oluyor.:19::19:

Yazılan mesajların hepsini okudum hiçbir yazılan mesajtada bencil ve suçlayıcı mesajlar görmedim aksine insanlar size yardım etmeye çalışıyor fakat sanırım istediginiz cevapları alamayınca mesaj yazan üyeler bencil ve suçlayıcı oluyor.:19::19:

bakmakla görmek arasındaki fark diyelim

Canim bulundugun ilin barosundan ucretsiz avukat hakkin var sanirim tam emin degilim ama umarim daha bilgili arkadaslar sana yol gösterir.Baro numarasini bulup en azindan durumunuzu anlatip bu konu hakkinda Bilgi alabilirsin.Senin adina cok uzuldum.

​Avukat arkadaşlarımız daha iyi bilir ama arkadaşımız çalışan bir bayan oldugu için ücretsiz avukat olayından yararlanamaz diye biliyorum.

BEN NE OLURSA OLSUN BOŞANMA TARAFTARI DEĞİLİM...hA ŞİDDET VARSA ASLA....AMA ÇÖZÜLMEYECEK SORUNLAR DEĞİLDİR UMARIM AİLE BÜYÜKLERİNİ ARAYIN ONUN GELİP BİKAÇ GÜN KALSINLAR SORUNA ORTAK OLSUNLAR....ÇÜNKÜ BOŞANMA GERÇEKTE DİLDE OLDUĞU KADAR KOLAY OLMUYOR 5 AY OLDU BİTELİ 1 AY OLDU BOŞANALI HALA NE BEN NE AİLEM KENDİNE GELEMEDİ...

Son düzenleme:
ah bir yolu vardır yarın
yeniden yaşamanın...
bi çaresi bulunur çıkmazların
bi uyuyup uyanalım...

KEŞKE KENDİME SÖZÜMÜ TUTUP HİÇ EVLENMESEYDİM ..
HAYATIMDA BİR KİŞİYİ TANIMAYA KARAR VERDİM VE EVLENDİM.
EVLİLİK BANA GÖRE DEĞİL BİR DAHA TÖVBE...

BEN NE OLURSA OLSUN BOŞANMA TARAFTARI DEĞİLİM...hA ŞİDDET VARSA ASLA....AMA ÇÖZÜLMEYECEK SORUNLAR DEĞİLDİR UMARIM AİLE BÜYÜKLERİNİ ARAYIN ONUN GELİP BİKAÇ GÜN KALSINLAR SORUNA ORTAK OLSUNLAR....ÇÜNKÜ BOŞANMA GERÇEKTE DİLDE OLDUĞU KADAR KOLAY OLMUYOR 5 AY OLDU BİTELİ 1 AY OLDU BOŞANALI HALA NE BEN NE AİLEM KENDİNE GELEMEDİ...

ben de bilmiyorum.tepki alıyorum ama BEKARA BOŞANMAK KOLAY GELİR DERLERDİ YA GERÇEKTEN ÖYLE.
tokatı darp edilmeyi kendime yediremiyorum değersiz haysiyetsiz hissediyorum.AMA BOŞANMAK BANA İYİ GELECEK Mİ DAHA DA MI KÖTÜ OLACAK HERŞEY ..HELE AİLEM ONLAR BENİMM CANIMMMMMM..

tabiki yaşadığın şeyler çok zor şeyler ama çabala her tarafa git annesine babasına ablasına abisine onunla defalarca konuş konuyu bilenlere danış sonra bitir yoksa boşandktan 1 2 ay sonra pişman olma safhaları başlar....mücadele et...bitirme başlamak zor bitirmek en kolay...

tabiki yaşadığın şeyler çok zor şeyler ama çabala her tarafa git annesine babasına ablasına abisine onunla defalarca konuş konuyu bilenlere danış sonra bitir yoksa boşandktan 1 2 ay sonra pişman olma safhaları başlar....mücadele et...bitirme başlamak zor bitirmek en kolay...

ne zaman nasıl bu hale geldik bilmiyorum.birden yükseliyoruz ikimiz de...
ama kalp kırıldıktan sonra ikimizin de çünkü ben de kavga anında onu tahrik ediyorum pişmanlık keşke zmanı geri alsa...keşke...
BİRKAÇ GÜN ÖNCE BEBEK PLANLAI YAPMAYA BAŞLAMIŞTIK ŞİMDİ BOŞANIYORUZ..kavgalarmız oluyordu ama biz bunu yeni evli oluşumuza bağlıyorduk atlatıyoruk. AMA TOKAT yemeyi kaldıramıyorum..ŞU DÜNYA DA EN DEĞERLİ ŞEY YUVAN KALMIŞ.
DEĞERLİ OLDUĞUNUZU HİSSETTİREN KOCALARINIZ VARSA ne mutlu size.

bende kaybettikten sonra anladım bunları belki garip gelcek ama annesinin elini tutup yürüyen bi kız bebek yada çocuk görünce hemen gözlerimden yaşlar akıyor...dün kuzenmle eşi geldi annemlere ne kadar özendim bi bilsen gece boyunca ağladım..kıskançlıkta yada isyandan değil ne bilim kötü oldum işte........neyseeeee sen dediğimi yap sakın bitirme savaşmadan.....

bende kaybettikten sonra anladım bunları belki garip gelcek ama annesinin elini tutup yürüyen bi kız bebek yada çocuk görünce hemen gözlerimden yaşlar akıyor...dün kuzenmle eşi geldi annemlere ne kadar özendim bi bilsen gece boyunca ağladım..kıskançlıkta yada isyandan değil ne bilim kötü oldum işte........neyseeeee sen dediğimi yap sakın bitirme savaşmadan.....

BİTİRMEDEN KONUŞALIM İSTİYOR, özürler.

inanır mısın belki de daha taze olduğuundan olay. BİR ÇİFT SÖZ ETMEK GELMİYOR İÇİMDEN...

Son düzenleme:
Dayak yemenin ötesi var mı ?
Buradaki insanların suçlayıcı ve bencil yorumlarda bulunduğunu söylemişsin de canım, tek bir tane kötü yorum görmedim şahsına karşı.Haksızlık etmişsin bence yorumlara.
Adam sana dayak atmış. Alıp da eşyalarını gitmemişsin o evden .
Savaşılması gereken ne var ? Cinnet anı olsa anlarım. Ama taze bir evlilikte ne cinneti ?

sen şu an kendi evindemisin yani eşinle aynı evdemisin_?

EVET.. DAHA önce de dediğim gibi kavga ederdik ben çekip giderdim öğretmen evine diye. sonra arabayla oyalanır sınra da gönlüm alır barışırdık..
BU SEFER HİÇ BİR ŞEY YAPMAK İÇİMDEN GELMİYOR. aslında o da huyumu bilir kimseyle küs olup yatamam ben. ertesi güne de bırkmam olayları hemen gider konuşurum.ammaa bu sefer içim tükendi.

KİLİTLEDİM KENDİİ ODAYA kovdum onu odadan kendimi iyi hissettircek şeyler arıyorum. AİLEMDEN annemden uzaktayımonun kollarında olup alamak isterdim içimi boşaltmak isterdim . ailem duysa uyku tutmaz bilirim. YALNIZIM

Dayak yemenin ötesi var mı ?
Buradaki insanların suçlayıcı ve bencil yorumlarda bulunduğunu söylemişsin de canım, tek bir tane kötü yorum görmedim şahsına karşı.Haksızlık etmişsin bence yorumlara.
Adam sana dayak atmış. Alıp da eşyalarını gitmemişsin o evden .

Savaşılması gereken ne var ? Cinnet anı olsa anlarım. Ama taze bir evlilikte ne cinneti ?

ilkcümleni tekrar tekrar okuyorum mesala...
İYİNİYETLE SÖYLEDİN BELKİ AMA anlıyor musun beni

Back
X