- Konu Sahibi papatyasevilir
başkalarının görüşüne tabiki saygım var...tabiki boşanmak ölüm değil tabiki herşey zamanla geçiyor ben yaram taze diye fikirlerimi söylüyorum sadece o kadar yani...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVET.. DAHA önce de dediğim gibi kavga ederdik ben çekip giderdim öğretmen evine diye. sonra arabayla oyalanır sınra da gönlüm alır barışırdık..
BU SEFER HİÇ BİR ŞEY YAPMAK İÇİMDEN GELMİYOR. aslında o da huyumu bilir kimseyle küs olup yatamam ben. ertesi güne de bırkmam olayları hemen gider konuşurum.ammaa bu sefer içim tükendi.
KİLİTLEDİM KENDİİ ODAYA kovdum onu odadan kendimi iyi hissettircek şeyler arıyorum. AİLEMDEN annemden uzaktayımonun kollarında olup alamak isterdim içimi boşaltmak isterdim . ailem duysa uyku tutmaz bilirim. YALNIZIM
ilkcümleni tekrar tekrar okuyorum mesala...
İYİNİYETLE SÖYLEDİN BELKİ AMA anlıyor musun beni
ÖĞRETMENİM VE 1 YILLIK EVLİYİM.EŞİM DİNİNE BAĞLI , SAKİN BİRİ MESLEKTAŞIZ ZATEN. benden 5 yaş büyük.onunla evlenmemdeki asıl neden GERÇEKTEN dinimize hakim ve ahiretim için de birşeyler yaptırabilecek biri olmasıydı.
AMA ŞİDDET işin içine girdi vuruyor sonra da özür diliyor. ARTIK KENDİME VERDİĞİM DEĞER KALMADI.bir an önce boşanmak istiyorum. YARDIM EDİN NASIL OLUR BU İŞLER..
BİZ KENDİ İMKANLARIMIZLA EVLENDİK. bırak birikimi borcu vardı söylenmez ama. kredi ile evimizi kurduk içine de benm çeyizler .bir de işimizi görcek araba aldık. ONU satmayı düşünüyorduk aramızda kararlaştırdıüımız bi fiyat vardı. onu hayli altına inmiş ben de keşke benm de fikrimi alsaydın dedim tokadı yedim.
canım ben nişanlıyken şiddet gördüm omzuma vurdu
doğuya onun memleketine gitmiştim düşün evlerinde misafirdim
neymiş evde etek giymiyormuşum annesi etek giymemi istemişti
bende niye annen giyimime karışıyor dedim omzuma vurdu.
sonra nişanı attım tabi aradan zaman geçti.
düşün nişanlım üniversitede hoca bende eğitimli bir insanım
düşünün durumu.
bu erkekleri Allaha havale ediyorum.
canım kendini güçlü hisset nolur.