- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
- Konu Sahibi kendindenbikanhatun
-
onunda bosanmis oldugunu biliyorum, ama haklisin aslinda emin bile degilim. belki hala evlidir! 3. gun demeyelimde ucuncu bulusma diyelim..kadın yeni boşanmış ve online tanıdığı (evli-bekar ne olduğunu dahi bilmediği) bir adamla 3. gün birlikte olmuş! ''birlikte olabilirsiniz, buna sözümüz yok'' diyen arkadaşlar; hakikaten aynı dünyada mı yaşıyoruz!
onunda bosanmis oldugunu biliyorum, ama haklisin aslinda emin bile degilim. belki hala evlidir! 3. gun demeyelimde ucuncu bulusma diyelim..
ben bu sucluluk duygusuyla su mubarek gecede tovbe bile edemem utancimdan..
sanirim en yakin dostlarima bile anlatmaya utandigim bu salaklik yuzunden canim bi temiz firca yemek istedi sizlerden.Otel odasından sonraki kısmı okumadım. Yani senin de gönlün olmasa kusura bakma ama otel odasına gitmezsin. Maalesef sen de biliyordun sonucu. Zaten sana başından açıkça söylemişti ilişki tarzını. İkinci buluşmayı yaparak sınırlarının aslında göründüğü gibi olmadığını gösterdin ona. O anladı zaten de o yüzden ısrar etti.
Şimdi sorun ne?
sanirim en yakin dostlarima bile anlatmaya utandigim bu salaklik yuzunden canim bi temiz firca yemek istedi sizlerden.
hatamla bas edip, bi sekilde kabullenip, saglam adimlar atmaya devam etmem gerekiyor bundan sonra.
yorumlariniz icin cok tesekkurler hanimlar..
kadın yeni boşanmış ve online tanıdığı (evli-bekar ne olduğunu dahi bilmediği) bir adamla 3. gün birlikte olmuş! ''birlikte olabilirsiniz, buna sözümüz yok'' diyen arkadaşlar; hakikaten aynı dünyada mı yaşıyoruz!
bazen hiç yapmayacağım dediğimiz şeylerin başrollerini oynamadık mı?
arkadaş kocasınımı aldatmış yada evli bi erkeklemi birlikte olmuş?
siz boşanmış birimisiniz? boşanan bi kadının psikolojisini anlayabiliyormusunuz??
biraz hoşgörü göstermek yardımcı olabilmek için bişeyler yapmak yerine ağır konuşmak neyin nesi ;?
hanimefendi gayet sert ve uslubu agir sekilde yorum yapiyorsunuz, evet kabullenmesi zor seyleri (hatta dogru olan seyleri) soyluyor olabilirsiniz lakin bu hatami hayatimda aldigim diger kararlarada yansitir sekilde yazmaniz hos olmadi. icimde tutamadim, inanin fazla geldi yanliz tasimam icin o yuzden ikinci bir uyelik aldim.İnşallah dediğin gibi olur ama olmayacağını düşünüyorum nedense.
En azından kadınları ve erkekleri tanıdığım kadarıyla..
Sen sütten ağzı yanan biri ayranı bu şekilde içiyorsan hataya düşen bekar kadınları çok görmemek lazımmış.
anlimda hala hafif bir morluk ve sislik var. acmazsan kiracagim tehditininde sanki gozu donmustu..ah ah ah beyinsizim ben yaa.
ertesi gunu hapi aldim..
Çok fazla iyimser bir yaklaşım olmuş bu. O zaman IŞİD’in psikolojisini anlamak için aralarına katılalım. Belki adam öldürmek için haklı gerekçeleri vardır.
Aşk şiiri yazmak için herkes aşık olarak mı yazıyor? Ya da senaryo yazarken yaşamak mı lazım?
O zaman çocuklarımızı bırakalım her şeyi yaşayarak öğrensinler.
ne fark eder, 3. buluşma 3. gün aynı değil mi?onunda bosanmis oldugunu biliyorum, ama haklisin aslinda emin bile degilim. belki hala evlidir! 3. gun demeyelimde ucuncu bulusma diyelim..
ben bu sucluluk duygusuyla su mubarek gecede tovbe bile edemem utancimdan..
hanimefendi gayet sert ve uslubu agir sekilde yorum yapiyorsunuz, evet kabullenmesi zor seyleri (hatta dogru olan seyleri) soyluyor olabilirsiniz lakin bu hatami hayatimda aldigim diger kararlarada yansitir sekilde yazmaniz hos olmadi. icimde tutamadim, inanin fazla geldi yanliz tasimam icin o yuzden ikinci bir uyelik aldim.
emin olun bosandiktan sonra ilk gorustugum erkek bu olmadi, daha uzun gorustugum ve cok daha fazla hoslandigim (duygusal bakimdan) erkeklerden yinede bazi mantiksal konularda anlasamadigim sebebiyle mesafe koyabilen bir insan olarak, bu hata bana gercekten agir geldi.
umarim haksiz cikarsiniz..
İŞİD ne alaka komik olmuşsun :)
burda bi adam öldürme söz konusu değilki..
çok atıp tutuyor insanlar bu konular hakkında
peki sen çok mu eminsin hayatta benim başıma böyle bişey gelmez mi diyosun :) eğer diyosan demeye devam et..
kınamadığınız şeyi yaşamadıkça ölmezsiniz demiş peygamberimiz..
arkadaş işidçi olmadığı için kusura bakmayın sizin kadar acımasız olamayacağım ..
Film seyretmeye otele gideni de yeni gördüm.
yaşaman gerekmiyor tatlım :)Valla günceli takip etmeyerek sen komik olmuşsun.
Boşanmış kadının psikolojisini yine bir boşanmış anlar demeye getirdiğin bir laf ettiğin için örnekledim.
Yani biz boşanmadığımız için gaddarca eleştiriyoruz. Ancak o durumu yaşasaydık daha yumuşak ve halden anlar olurduk sanki sana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?