- 10 Ağustos 2011
- 221
- 84
- 73
- Konu Sahibi kendindenbikanhatun
-
yaşaman gerekmiyor tatlım :)
insan olman yeter bence ama sana göre bişey değil sanırım neyse devam et :)
Komik valla gülmemek için zor duruyorum iş yerindeyim diye.
Şöyle bir yorumu çocuk bile yapmaz.
Normal bir insan film izlemek için sinemaya gider, otele giderse zaten her şeye açık olduğunu ima eder. Kime sorarsan sor böyledir. Sapık olmaya gerek yok bunda hem fikir olmak için.
Sonra ileriye gitme diye yalvarması sadece fantezinin bir parçası olur.
Acı gerçek tatlım.
anlimda hala hafif bir morluk ve sislik var. acmazsan kiracagim tehditininde sanki gozu donmustu..ah ah ah beyinsizim ben yaa.
ertesi gunu hapi aldim..
İnsanız hata yaparız.
Önemli olan hata yapmamak değil hatalardan ders alarak aynı hatayı tekrarlamamak.
Yaptığın yanlışın farkındasın.
Kendine kızmaktan vazgeç bu durumdan kurtulmanın yollarını araştır.
O şahsiyetsiz kişiyi hayatından ne kadar çabuk çıkarır isen o kadar iyi.
NOT : Kadın yapınca ....pu erkek yapınca çapkın nefret ediyorum bu düşünceye sahip insan görünümlülerden ...
Canım benzer bir olay ben de yaşadım. Okuyunca içim daraldi resmen. Evlenmeden önce bir bey le tanistim hoş biriydi yemekler görüşmeler falan. Sonra işyerinde tlf la pek konusamiyorum toplantılar falan olunca ve o aradığında acmazsam delice hakaretler. Hatta kimbilir kimlesin oylesin boylesin laflar. Sonra yalvarip Özür dileme ler. Bir haftasonu arkadaşın evinde kahvaltı ediyoruz o da geldi ve arkadaşlar yürüyüşe çıkmıştı bu beni öpmeye başladı ve zorla ilişki kurmaya çalıştı nasıl iğrenç ti o baskı o haller. Elimi ters çevirdi sirtima tekmeve şükür ki arkadaşlar geldi o an. Sonra binlerce aramalar özürler. Nasıl bir manyaksa en son evimde ki tv yi çaldın görenler var diye suç duyurusunda bulunmuş rezil. Evini bilmem halbuki. İsimi değiştirdim, hattimi kapattım, izmir den uzaklaştım psikolojik destek aldım. Cok dikkatli ol canım
ben senin yorumlarına baya gülüyorumm :))
komik kızsın vesselam birazda insan olaydın iyiydi :)
bu kadarına saflık mı denir, naiflik mi denir bilmiyorum ama lütfen tek başınıza hayatınızla ilgili karar falan almayın.. dua edin sadece birlikte olmuşsunuz, sizi öldürebilirdi, organ mafyası olabilirdi, sizi satabilirdi.. aman diyeyim kişisel gelişiminizi tamamlamadan ya da birilerinin onayını almadan ilişki yaşamayın, kararlar almayın çok ciddiyim..
boş olmakta seni kimse geçemez yaaAy ben de sana bir gülüyorum ki sorma. O kadar boşsun ki..
Ofiş eksiğin var bidenem.
Konu sahibi yetişkin biri.
o zaman daha kötü, ben merak ettim bu kadar "iyi niyetli" kalmak için nerede yetişti arkadaş? otelde tv izlemek, gerçekten şaşırtıcı..
Bosanma piskolojisinin altina siginmadim, birkac arkadas bu konudan bahsetmis. Tam tersi, bitti gitti coktan astim olan biteni.Bundan ders alıp bundan sonra ona göre davranırsan sorun yok ama her bir insanda farklı şekilde yelkenler fora olursa o zaman sorun var. Hatalardan ders aldığımız sürece telafisi mümkündür. Ancak boşanma psikolojisinin altına sığınmamak lazım. Sırf bu psikolojiden kurtulmak için önüne gelenle görüşmemek lazım ki boşanalı kısa bir zaman olduğunu söylemene rağmen görüşme listen baya kabarık gibi.
Bu bizi ilgilendirmez ama üzülen sen olursun.
konu ilerledikce daha acimasiz oluyosunuz sanki…Canim sen bu kafayla 3 gun sonra bu adama asik olursun. Boyle kadinlari da hic anlamiyorum gercekten, bi insanin ne mal oldugunu iddia ediyorum bir kadin 2 saatte anlayabilir.
hayir bi de yasamissiniz bazi seyleri tamam da niye israrla kendinizi temize cekme cabasindasiniz. Bi de otel odasi yaani igrenc, kendinizi degersizlestirebileceginiz en son noktaya varmissiniz.
bi de bosanali bu kadar az zaman olmusken derdiniz neydi de hemen onla bunla flort derdine dustunuz. Tabi ki de sizi kullanmaya caliscaklar, bi de anladigim kadariyla faceten falan konusup hemen bi kac gune gorusme ayarlamaya basliyosunuz sanirim. Ay bi de basortulu falansindir kesin bak ayrimcilk yapmayayim kendimi tutayim diyorum ama dayanamiyorum bu ikiyuzluluge.
Okadar piskopata bagladimi gercekten…cok uzuldum senin adina. Sagol, olurum insallah…Canım benzer bir olay ben de yaşadım. Okuyunca içim daraldi resmen. Evlenmeden önce bir bey le tanistim hoş biriydi yemekler görüşmeler falan. Sonra işyerinde tlf la pek konusamiyorum toplantılar falan olunca ve o aradığında acmazsam delice hakaretler. Hatta kimbilir kimlesin oylesin boylesin laflar. Sonra yalvarip Özür dileme ler. Bir haftasonu arkadaşın evinde kahvaltı ediyoruz o da geldi ve arkadaşlar yürüyüşe çıkmıştı bu beni öpmeye başladı ve zorla ilişki kurmaya çalıştı nasıl iğrenç ti o baskı o haller. Elimi ters çevirdi sirtima tekmeve şükür ki arkadaşlar geldi o an. Sonra binlerce aramalar özürler. Nasıl bir manyaksa en son evimde ki tv yi çaldın görenler var diye suç duyurusunda bulunmuş rezil. Evini bilmem halbuki. İsimi değiştirdim, hattimi kapattım, izmir den uzaklaştım psikolojik destek aldım. Cok dikkatli ol canım
Almanyada yasiyorum. Oda bende ailemizle yasiyoruz. Naiflikmi aptallikmi, artik herneyse. Guya basbasa kalmak, uzun uzun sohbet etmek, sarmas dolas film izlemekti niyet.o zaman daha kötü, ben merak ettim bu kadar "iyi niyetli" kalmak için nerede yetişti arkadaş? otelde tv izlemek, gerçekten şaşırtıcı..
sinemaya neden gitmediniz peki?Bosanma piskolojisinin altina siginmadim, birkac arkadas bu konudan bahsetmis. Tam tersi, bitti gitti coktan astim olan biteni.
Evet haklisin, gorusme listem oldukca kabarik, lakin yanlis oldugun konu ‘onune gelenle gorusmemek lazim’ sozun. Eger oyle olsaydi burda koye yol oldurdu derlerya. Ilgilenenler cok, hos bir kadin oldugumu soylerler. Gayet sosyal, gezen tozan, arkadas cevresi genis olan biriyim. Yeni insanlarla sik sik tanisiyorum, kendimi yeni iliskilerede kapatmis durumda degilim. Elbette tanisacagim gorusecegim, kimi cok kisa olur, kimi daha uzun. Ama boyle bir hataya ilk kez, cok salakca dustum. Kendimi affedememem bu yuzden zaten.
konu ilerledikce daha acimasiz oluyosunuz sanki…
basortulu hanimlara karsi onyarginiz hic hos degil. Bana karsi olan onyarginizdan hic bahsetmiyorum bile. Hayir, basortulu degilim. Ama oyle olsaydimda gunah ayni gunah, Allah katinda benim gunahimin kapali arkadaslarimizdan daha kucuk oldugunu sanmiyorum.
Okadar piskopata bagladimi gercekten…cok uzuldum senin adina. Sagol, olurum insallah…
Almanyada yasiyorum. Oda bende ailemizle yasiyoruz. Naiflikmi aptallikmi, artik herneyse. Guya basbasa kalmak, uzun uzun sohbet etmek, sarmas dolas film izlemekti niyet.
salakligimdan, aptalligimdan. sinema diye israr etmeme ragmen orada sohbet edemeyizlere bindirdi elbette.sinemaya neden gitmediniz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?