Nasil boyle kolay kandim..igreniyorum kendimden.

İnsanız hata yaparız.
Önemli olan hata yapmamak değil hatalardan ders alarak aynı hatayı tekrarlamamak.
Yaptığın yanlışın farkındasın.
Kendine kızmaktan vazgeç bu durumdan kurtulmanın yollarını araştır.
O şahsiyetsiz kişiyi hayatından ne kadar çabuk çıkarır isen o kadar iyi.

NOT : Kadın yapınca ....pu erkek yapınca çapkın nefret ediyorum bu düşünceye sahip insan görünümlülerden ...

yaşaman gerekmiyor tatlım :)
insan olman yeter bence ama sana göre bişey değil sanırım neyse devam et :)

Komik valla gülmemek için zor duruyorum iş yerindeyim diye.

Şöyle bir yorumu çocuk bile yapmaz.

Normal bir insan film izlemek için sinemaya gider, otele giderse zaten her şeye açık olduğunu ima eder. Kime sorarsan sor böyledir. Sapık olmaya gerek yok bunda hem fikir olmak için.

Sonra ileriye gitme diye yalvarması sadece fantezinin bir parçası olur.

Acı gerçek tatlım.

ben senin yorumlarına baya gülüyorumm :))
komik kızsın vesselam birazda insan olaydın iyiydi :)

Canım benzer bir olay ben de yaşadım. Okuyunca içim daraldi resmen. Evlenmeden önce bir bey le tanistim hoş biriydi yemekler görüşmeler falan. Sonra işyerinde tlf la pek konusamiyorum toplantılar falan olunca ve o aradığında acmazsam delice hakaretler. Hatta kimbilir kimlesin oylesin boylesin laflar. Sonra yalvarip Özür dileme ler. Bir haftasonu arkadaşın evinde kahvaltı ediyoruz o da geldi ve arkadaşlar yürüyüşe çıkmıştı bu beni öpmeye başladı ve zorla ilişki kurmaya çalıştı nasıl iğrenç ti o baskı o haller. Elimi ters çevirdi sirtima tekme ve şükür ki arkadaşlar geldi o an. Sonra binlerce aramalar özürler. Nasıl bir manyaksa en son evimde ki tv yi çaldın görenler var diye suç duyurusunda bulunmuş rezil. Evini bilmem halbuki. İsimi değiştirdim, hattimi kapattım, izmir den uzaklaştım psikolojik destek aldım. Cok dikkatli ol canım

büyük konuşmak adına yazıyorum. çocukluğumdan beri bir şeyi yaparken iki kere düşündüm..

netten görüşülen adamla 3. buluşmada yalnız otele gidilmez. sapık katil olabilirdi. ki adam psikopat çıkmış.

aman canım özgürsün boşveri anlamadım. sonuçları çok iyi görünmüyor. görüşmeyi kesmelisin. kendinden soğutmalısın. adam psikopat. kötü birşey yapabilir sana.

Olaya yanlış yerden bakıyorsun. Kimse konu sahibine o sıfatı yapıştırmadı.

Bizim eleştirdiklerimiz:

1. Konu sahibi 1. Gün buluşmuş adam demiş ki: benim ilişki tarzım yatıp kalkmak. Ayrılmışlar.

2. Sonrasında adam ikna etmiş yeniden görüşmüşler.

3. Sonra 3. Görüşmede ısrar etmiş sana sarılıp film izlemek istiyorum diye ve rota sinema olacağına otel olmuş.

4. Konu sahibi yalvarmış ileri gitme diye. Nafile.. Olan olmuş.

5. Şimdi pişman olanlardan.

Ama şöyle olsaydı: birinden hoşlandım ve birlikte olduk.

Kim ne diyebilirdi ki?

ay ortalık manyak dolu ya :S

bu kadarına saflık mı denir, naiflik mi denir bilmiyorum ama lütfen tek başınıza hayatınızla ilgili karar falan almayın.. dua edin sadece birlikte olmuşsunuz, sizi öldürebilirdi, organ mafyası olabilirdi, sizi satabilirdi.. aman diyeyim kişisel gelişiminizi tamamlamadan ya da birilerinin onayını almadan ilişki yaşamayın, kararlar almayın çok ciddiyim..

Ofiş eksiğin var bidenem.

Konu sahibi yetişkin biri.

Yaşadığın şeyler hiç hoş şeyler değil fakat bizler insanız ve olmadık zamanlarda beklenmedik ilişkiler-yakınlaşmalar v.s yaşayabiliriz..nefsimiz var nihayetinde.
Sana tavsiyem bu hatadan sonra toparlanman ve tabiki de bol bol tovbe etmendir.

o zaman daha kötü, ben merak ettim bu kadar "iyi niyetli" kalmak için nerede yetişti arkadaş? otelde tv izlemek, gerçekten şaşırtıcı..

Valla konu sahibinin yerine zıplamış gibi olmayayım da açıklık getirmek adına yazıyorum affola.

İlk buluşmada adam rengini belli etmiş.”benim ilişki anlayışımda yatıp kalmak var” demiş. Konu sahibi kabul etmemiş ayrılmışlar. Sonra gönlünü almış. 3. Buluşmada “sana sarılıp film izlemek istiyorum” demiş. Otele düşmüş yolları falan. Bu saflık değil bence. Kusura bakmasın kimse ama sınırların tam olmaması. Hata yani belki de.

Bosanma piskolojisinin altina siginmadim, birkac arkadas bu konudan bahsetmis. Tam tersi, bitti gitti coktan astim olan biteni.
Evet haklisin, gorusme listem oldukca kabarik, lakin yanlis oldugun konu ‘onune gelenle gorusmemek lazim’ sozun. Eger oyle olsaydi burda koye yol oldurdu derlerya. Ilgilenenler cok, hos bir kadin oldugumu soylerler. Gayet sosyal, gezen tozan, arkadas cevresi genis olan biriyim. Yeni insanlarla sik sik tanisiyorum, kendimi yeni iliskilerede kapatmis durumda degilim. Elbette tanisacagim gorusecegim, kimi cok kisa olur, kimi daha uzun. Ama boyle bir hataya ilk kez, cok salakca dustum. Kendimi affedememem bu yuzden zaten.
konu ilerledikce daha acimasiz oluyosunuz sanki…
basortulu hanimlara karsi onyarginiz hic hos degil. Bana karsi olan onyarginizdan hic bahsetmiyorum bile. Hayir, basortulu degilim. Ama oyle olsaydimda gunah ayni gunah, Allah katinda benim gunahimin kapali arkadaslarimizdan daha kucuk oldugunu sanmiyorum.
Okadar piskopata bagladimi gercekten…cok uzuldum senin adina. Sagol, olurum insallah…
o zaman daha kötü, ben merak ettim bu kadar "iyi niyetli" kalmak için nerede yetişti arkadaş? otelde tv izlemek, gerçekten şaşırtıcı..
Almanyada yasiyorum. Oda bende ailemizle yasiyoruz. Naiflikmi aptallikmi, artik herneyse. Guya basbasa kalmak, uzun uzun sohbet etmek, sarmas dolas film izlemekti niyet.

sinemaya neden gitmediniz peki?

sinemaya neden gitmediniz peki?
salakligimdan, aptalligimdan. sinema diye israr etmeme ragmen orada sohbet edemeyizlere bindirdi elbette.
hanimefendi, hatami ben kabul ettim, israrla igneleyici sorular soruyorsunuz, haklisinizda soylediklerinizde. ama belkide tam olarak buna ihtiyacim vardir..

tesekkur ediyorum hepinize.

Bu tip erkekler zaten kadınları öldürüyor tam tarif ettiğiniz gibi
çok mu aradınız yahu , erkeksiz yaşanmıyor mu , böyle maçoyla olmaktansa olmaması daha hayırlı
monoton hayattan bıktınız herhalde , şimde başın belada ,hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…