Nasil boyle kolay kandim..igreniyorum kendimden.

bunu yapmadigindan eminim. check-in de oda numaramizi benim yanimda ogrendi, gittigimiz otelin tarzi boyle seylere musade edebilecek bir otel degil..
Yani kızma ama film seçimi yapmadan, otelin kendi tv sindeki seneçekleri bilmeden nasıl film izleme amaçlı yola çıkılır ki?
O seni kandırmak istemiş, sen de kanmış gibi yapmışsın sanki.

Her hata insanlara mahsus. Birinden hoşlamışsın tecrübesiz davranmış güvenmemene rağmen başbaşa kalmışsın. Olan olmuş artık. Kendinden iğrenme o mahluktan iğren. Bir daha yanına yaklaştırma.

Dini değerlerinize tersse af dilersin. O Allah ile senin aranda kimse bir şey diyemez. Kimsenin senin hayatına karışma hakkı yok.
Peşine düşerse de zaman kaybetmeden savcılığa bildir.

Ya eleştirmek istemiyorum ama siz bile bile Lades oynamissiniz. Bir de öpmek istedi engel olamadım.karsi koyamadim.bazi şeylerin özlemi var demissiniz.bilemedim.

Ama ne olursa olsun netten de buluşsan başka yerden de tanışan düzgün bir adam ilk buluşmada yatak konuları açıp sonraki buluşmada otele götürmez.adam her buluşmada sizi tartmış sınırlarınızi ölçmus . Hep bir ileri bir ileri işte sonuç. Bari bundan sonra uzaklaşın.
Bazı arkadaslara söylüyorum bekar olmamız canımızin istedigiyle istedigimizi yapacağımız anlamına gelmez. Yoksa kendimize saygimiz kalmaz.Dikkatli olun.bir daha ararsa sesini kaydedin.

Sizi hiç kınayamam sonuçta yetişkinsiniz..

İnsan aşık olunca bazen ipler gevseyebiliyor..

Tamam önemli olan onunla bırlıkte olmuş olmanız değil..ondan nasıl kurtulacağınız..

Çünkü gerçekten normal davranmıyor..nerdeyse bu işin sonu 3.sayfa haberlerine tasınabılecek cınsten..(Allah korusun)

Yasin kac ..... bence bi insan bu kadar kucuk dusmemeli bir erkeye bi tani 10 dk zevk icin deymez bence ne olrsa olsunn gelecegini onceliklede kendini dusunmen gerwk bu sana buyuk bi ders olsunn bence bu aradaa seninn gozunu korkutmak icinde demis olabilirr sonradan dediklerrii

Daha kısa bir süre önce boşanmışsın ve birkaç kişi ile görüstükten sonra bir diger kişi ile birlikte olmuşsun.
Ben istemiyordum diyorsun ama otele kimse ama kimse tavla oymamaya da gitmiyor(Sevgililerden)
Sen zaten niyetliymişsin yani.
Aman Allah korusun

ikinci buluşmada öpüşmek, üçüncü buluşmada yatmak falan. evet adam çok yanlış ama ilk yanlışı sen yapmışsın. küçük kızda değilsinki evlenmiş boşanmışsın, bu ne hız. adamı tanımadan etmeden. en azından 6 ay gez dolaş ne biliyim yahu. inşallah bir daha bu kadar hız yapmazsın. ve yine inşallah bu adamdan kurtulursun.

Aman bırak kendi çok doğru yolda baksana
hanimefendi, diger hanim bana 'insallah pismanliktan geberirsin' gibi cok gereksiz bir soz sarfetti. ben ise gayet ilimli bir yorum yaptim. kendimi aklamaya calismiyor, hatami sucumu ort bas etmiyor, tam tersi yuzume yuzume vurmaniz icin buraya gelip gonlumdeki kafamdaki derdimi paylasiyorum. ayip ediyorsunuz uzgunum, dilerim Allahtan kimse bu yasadiklarimi ve pismanligini yasamaz. siz dahil. lakin kinamayin. mubarek gecede..

32 yasindayim. haklisiniz, keske irademi korusaydim..insallah sagolun.

Evet daha iyi. Bulursun inşallah..
hanimefendi, ilk yorumunuzda 'pismanliktan geberirsin insallah' gibi bir tabir kullanarak yeterince gereksiz yorum yapmistiniz aslinda..? herneyse. Umarim dustugum hataya dusmezsiniz hicbir zaman.

Evli degilsiniz. Sorumlulugunuz sadece kendinize. Ben daha cok adamin gelir gider tavirlarina takildim. Sanirim tehdit dolu mesajlariyla savciliga gitmeniz gerekiyor. Ben olsam beklemezdim. Adam eger sizden yuz bulsaydi eminim bir sure kendinizi onun kapatmasi olarak bulabilirdiniz. Bu hircinligi istedigini alamamaktan. Gorusmeye devam ederseniz asil o zaman dsha kotu olacak hersey. Bence savciliga tehdit ediliyorum diye suc duyurunda bulunun.

yaşadığınız leke falan değil. yetişkin bireysiniz birlikte olmak tamamen size kalmış bişey ama uzak durun çünkü bu adam 3 güne özürlerle gelecek gibi. birde hamile falan kalma riskini yok değil mi ? yanlış anlamyaın ama bi anlık falan deyince .
kendinizi de asla kötü hissetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…