- 29 Kasım 2020
- 28
- 27
- 3
- 30
- Konu Sahibi PamukMelek1
-
Pozitif düşünün ve görünün. Arkadaşlarınızı umursamayın ama umursuyormuş gibi yapın.kizlarr merhaba yeni kayit oldum buraya. Hepinize çok güzel bir hafta sonu diliyorum..
benim sorunum isle ilgili. Ise baslayali 3 ay oldu primli bir yerde çalisiyorum. Kimse işi öğretmek istemiyor. Norm kadro kurmuslar yeni girenleri sürekli cikaetiyorlar ocak ayindan beri 18 personel cikmis ve hepsi yeni. Isi ogreneyim diyorum kimse ogretmek istemiyor. Satis yapsam göze batiyorum. Yapmasam müdürden her gün bir ton azar istiyorum. Bazen satışım biraz yüksek oluyor. Ertesi gün müdür yoksa depocuya yardim et ediyolar. Mecburen yardim ediyorum. Müdür neden satis yapamiyorsun elinden satis mi aliyolar diyor hayir diyorum. Beni dpoya cokuyorlar diyemiyorum.
part bi kiz var 2. Senesi haftanin 3 gunu geliyor. Satislarimiz ayni. Ben bu isi seviyorum sartlari cok iyi maas olsun yemek karti olsun prim odemeleri felan baya iyi. Ama gel gelelim sanirim benide cikartacaklar. Bugün herkes 5bin satis yapti ben 2 bin. Tam musteriye bakcam arkamdaki calisan ilgileniyor. Dedigim gibi cikmazdayim. Evet belki bu bir dert değil ama calismak zorundayim pandemiden dolayi is bulmak neredeyse imkansiz. Ben uzun sure bi iste calisiyorum. Cikip girmek istemiyorum seviyorum da bu isi.
siz olsaydiniz napardiniz? Satis yapsam calisanlar surekli problem yapiyor. Yapmasam müdürümüz. Ise yeni giren bi cocuk varmis iyi satis yapiyormus isten isi ogrenmedin diye cikarmislar. Satis yapamayan bir kiz varmis müdür satisin düşük diyip cikarmis. Vallahi 2 arada 1 derede kaldim. Siz olsaydiniz napardiniz? Nasil bir yol izlerdiniz?
satış satış valla ben de onu merak ettim bakNe satıyosunuz?
Özellikle de rekabetin bol olduğu yerde bu kadar pasif kalmamalısınız. Biraz dişli olun, patronunuza söylemekten çekinmeyinErtesi gün müdür yoksa depocuya yardim et ediyolar. Mecburen yardim ediyorum. Müdür neden satis yapamiyorsun elinden satis mi aliyolar diyor hayir diyorum. Beni dpoya cokuyorlar diyemiyorum.
Ceycey o kadar benzer bi durumu yaşadım ki konu sahibiyle. Bi gsm şubesinde çalıştım. Aksesuar telefon filan satıyoruz diğer hizmetlerin yanı sıra. Kapıda 10 kişi bekliyoruz müşterinin üstüne atlıyoruz filan. Neyse ben cücük kadar insanım. Gelen beni görmüyodu bile. Arkada manken gibi bi çocuk vardı 1.90 sarışın mavi gözlü filan ona gidiyolardı.satış satış valla ben de onu merak ettim bak
saçalrını maviye pembeye falan boyasaydın marjinal giyinseydin üst forma dışında .ben seviyorum hemen o tiplere yöneliyorum mağazalardaCeycey o kadar benzer bi durumu yaşadım ki konu sahibiyle. Bi gsm şubesinde çalıştım. Aksesuar telefon filan satıyoruz diğer hizmetlerin yanı sıra. Kapıda 10 kişi bekliyoruz müşterinin üstüne atlıyoruz filan. Neyse ben cücük kadar insanım. Gelen beni görmüyodu bile. Arkada manken gibi bi çocuk vardı 1.90 sarışın mavi gözlü filan ona gidiyolardı.Çocukta bir de davudi bi ses var hoş geldiniz diyodu. Benim altta grlen hışgildiniz sesim zaten duyulmuyodu. Ancak halime acır da abla bi bakar mısın derse ben müşteriyi alıyodum.
Sonra ne mi oldu?
İşten çıkarıldım 1 ay dolunca.
Tesettürlüyüm ya. Aslında tesettürlüsü bol bi şehirdi baa gelmeliydiler. Yüzümden nur akmadımıydı noolduydu bilmem.saçalrını maviye pembeye falan boyasaydın marjinal giyinseydin üst forma dışında .ben seviyorum hemen o tiplere yöneliyorum mağazalarda
tesettüründe marjinali var .benim görümce kızları da tesettürlü ama pop star gibi giyiniyorlar valla benden dikkat çekiciler .ben de bir jean bir tişört bir sneaker sıfır makyaj tabi ki onlara bakarlar renkli renklilerrTesettürlüyüm ya. Aslında tesettürlüsü bol bi şehirdi baa gelmeliydiler. Yüzümden nur akmadımıydı noolduydu bilmem.
Bu arada ben de dediğin gibi marjinallere yönelirim.
Baştan yenilgiyi kabullenerek başlamışsın.kizlarr merhaba yeni kayit oldum buraya. Hepinize çok güzel bir hafta sonu diliyorum..
benim sorunum isle ilgili. Ise baslayali 3 ay oldu primli bir yerde çalisiyorum. Kimse işi öğretmek istemiyor. Norm kadro kurmuslar yeni girenleri sürekli cikaetiyorlar ocak ayindan beri 18 personel cikmis ve hepsi yeni. Isi ogreneyim diyorum kimse ogretmek istemiyor. Satis yapsam göze batiyorum. Yapmasam müdürden her gün bir ton azar istiyorum. Bazen satışım biraz yüksek oluyor. Ertesi gün müdür yoksa depocuya yardim et ediyolar. Mecburen yardim ediyorum. Müdür neden satis yapamiyorsun elinden satis mi aliyolar diyor hayir diyorum. Beni dpoya cokuyorlar diyemiyorum.
part bi kiz var 2. Senesi haftanin 3 gunu geliyor. Satislarimiz ayni. Ben bu isi seviyorum sartlari cok iyi maas olsun yemek karti olsun prim odemeleri felan baya iyi. Ama gel gelelim sanirim benide cikartacaklar. Bugün herkes 5bin satis yapti ben 2 bin. Tam musteriye bakcam arkamdaki calisan ilgileniyor. Dedigim gibi cikmazdayim. Evet belki bu bir dert değil ama calismak zorundayim pandemiden dolayi is bulmak neredeyse imkansiz. Ben uzun sure bi iste calisiyorum. Cikip girmek istemiyorum seviyorum da bu isi.
siz olsaydiniz napardiniz? Satis yapsam calisanlar surekli problem yapiyor. Yapmasam müdürümüz. Ise yeni giren bi cocuk varmis iyi satis yapiyormus isten isi ogrenmedin diye cikarmislar. Satis yapamayan bir kiz varmis müdür satisin düşük diyip cikarmis. Vallahi 2 arada 1 derede kaldim. Siz olsaydiniz napardiniz? Nasil bir yol izlerdiniz?
Dümdük insanım ceycey. Neyse konu dağıtttık. Çıkıyom ben.tesettüründe marjinali var .benim görümce kızları da tesettürlü ama pop star gibi giyiniyorlar valla benden dikkat çekiciler .ben de bir jean bir tişört bir sneaker sıfır makyaj tabi ki onlara bakarlar renkli renklilerr
İşten çıkarılan bir sürü insan var aylardır.. sözde yasak.. yani cezasını ödeyip çıkarabilir işveren.. 400 lira mı neymiş cezası..Şuan işten çıkarma yasak nasıl işten çıkarıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?