- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
- Konu Sahibi _citygirl_
-
Allah razı olsun. işin garip yanıda orda zaten hiç sesli ağladığımı düşünmüyorum bazen kendimi kaybettiğimde oluyor ama dünkü öyle değildi yani gece aranıp bağırılacak kadar değildigeçmiş olsun öncelilikle...
bağırıp çağırıp ağıtlar yakarak mı ağlıyorsunuz ki bu kadar rahatsız olup iki sefer susun diye uyarı aldınız?
maalesef bu evi geçen yıl tüm emeklerimizle eşimle birlikte yaptık taşınacak durumumuz kalmadıoradan taşınma durumun var mı ?
bu kadar düşüncesiz insanlarla baş etmek çok zor olsa gerek. . eşinle aranı bozmamaya çalışmaalesef bu evi geçen yıl tüm emeklerimizle eşimle birlikte yaptık taşınacak durumumuz kalmadı
Allah razı olsun. işin garip yanıda orda zaten hiç sesli ağladığımı düşünmüyorum bazen kendimi kaybettiğimde oluyor ama dünkü öyle değildi yani gece aranıp bağırılacak kadar değildi
eşim bir şey demiyor dediğim gibi sadece benim babam için üzüldüğümü gece gece neden aradıklarını sormuş keşke hiç duymasaydım nedeniniyani anlamsız insan ağlar sesli de aglsa ses duyuluo rahatsız edilecek kadar değil ya sinirgirizi tarzı ağlıyorsunuz yada bağırıp çağırıyorsunuz
yada agladıgınız duyunca sizir olup kızıyorlar ilginç.
eşiniz ne diyor pekş bu duruma
bide başlığı görünce ben bambaşka bir şey sandım başlık daha bir acımasız olmuş..
amin inşallah tek dileğim bu. Bilmiyorum eşimle çok şaşırdık sesim gitmesi imkansız gibi geliyor ama gitmiş belli ki.. Sabaha kadar ağlamadım bende biraz sabredebilirlerdiBir aglama bu kadar ses çıkarabilir mi ? Babanız tez zamanda saglıgına kavuşur inşAllah .
eşim bir şey demiyor dediğim gibi sadece benim babam için üzüldüğümü gece gece neden aradıklarını sormuş keşke hiç duymasaydım nedenini
onların yüzünü görmek istemiyorum artık ne yapacağımı şaşırdım gerçektenbilemedim neden böyle davrandıklarını ilginç sizgidin sorun neden bu tavrınız davranışınız diye
bırakın üzüleyim babama bundan daha doğal ne olabilir den.
sorun sebebini
Gitmiş olsa bile durumunuzu biliyorlar öyle yapmamaları gerekirdi. o sizin en yakınınız babanız . Anlayışlı olmaları lazımdı.amin inşallah tek dileğim bu. Bilmiyorum eşimle çok şaşırdık sesim gitmesi imkansız gibi geliyor ama gitmiş belli ki.. Sabaha kadar ağlamadım bende biraz sabredebilirlerdi
amin inşallah tek dileğim bu. Bilmiyorum eşimle çok şaşırdık sesim gitmesi imkansız gibi geliyor ama gitmiş belli ki.. Sabaha kadar ağlamadım bende biraz sabredebilirlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?