- Konu Sahibi _citygirl_
-
teşekkür ederim sağolun görüşmeyi kestik zaten aynı binada zor olsada onları görmek istemiyorum. Allah büyük deyip susuyorum sadeceYedi kat eller bu durumlarda anlayış gösterir...
Hastada, doğumda, düğünde, cenazede gürültü olur da kimse kusura bakmaz...
Yarın öbür gün çocuğunuz olur onu da ağlatmayın diye kapıya dayanır.
Zaten zor günler geçiriyorsunuz; bir de onları takmayın. Eşiniz de tınmasın; bu kavga ile falan çözülmez...
Babanıza da geçmiş olsunnn
teşekkür ederim sağolun görüşmeyi kestik zaten aynı binada zor olsada onları görmek istemiyorum. Allah büyük deyip susuyorum sadece
anlamıyorlar ne yazık ki canım babamda kanserden yatıyor hala, inşallah şifasını verir rabbimde kalkar ayağa.tabiki canım benim annem kanser
ögrendigimde bende aglarken kv bana sen agladın diye annen iyileşecekmi sana bişey olursa kocana bebene kim bakacak dedi
babamın durumu şu an aynı gıdım gıdım iyileşme var dedi doktorlar dua edip bir an önce iyileşmesini bekliyoruz, sağolun.Konunu okudum çok üzüldüm canım,
baban nasıl bir gelişme var mı durumunda ?
babamın durumu şu an aynı gıdım gıdım iyileşme var dedi doktorlar dua edip bir an önce iyileşmesini bekliyoruz, sağolun.
amin Allah razı olsunAllah acil şifalar versin babana ..
Kv Kp insan değilmiş cidden,
ne olursa olsun acısı, mağduriyeti olan insana anlayış gösterilir,
çok ayıp yaptıkları.
anlamıyorlar ne yazık ki canım babamda kanserden yatıyor hala, inşallah şifasını verir rabbimde kalkar ayağa.
mide kanseriydi canım kurtulduk tümörden ama kanama bozukluğu olduğundan kanaması durmuyor durumu aynı. Allah razı olsunRabbim şifa versin canım
ne kanseri durumu nasıl
bilemiyorum kimden çıktı bu düşünce. aslına bakarsan bilmekte istemiyorum Allah kötü günlerimde yüzlerini gösterdi bana. Ağıt falan yakmadım yaksaydım keşke de daha çok rahatsız olsalardı. Umrumda bile değiller artıkNasıl böyle oluyor bu insanlar ya. Ben anlayamıyorum nasıl bu kadar bencilce davranabiliyorlar. Sende çok mu sesli ağladın bu kadar ağıt mı yaktın uyuyamamış beyfendi. Vallahi kayınpederim böyle bi durum olsa bana oturur saatlerce telkinde bulunur. Bence adamın bu suçu yok. Kayınvaliden doldurmuştur onu. Erkekşer böyle şeylere böyle aşırı tepki vermezler. Annenleri aramamalarıda hoş olmamış yani.
mide kanseriydi canım kurtulduk tümörden ama kanama bozukluğu olduğundan kanaması durmuyor durumu aynı. Allah razı olsun
insanlar kendilerine hiç kötülük gelmicekmiş gibi davranıyorlar gerçekten. o kadar sinirliyimki.. Babam 1 haftadır yoğun bakımdaAllahım hiç kimseye yaşatmasın çok zor. bense uzakta oturuyorum evliyim. babamın yanından daha yeni geldim evime. kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz. moralim o kadar bozukki babam için çok üzülüyorum ve ister istemez ağlıyorum devamlı Dün gecede ağladım yine. Ben kendi canımın derdine düşmüşken eşimi babası aradı ve ikinizde aşağı gelin diye bağırıp telefonu kapadı. sebep uyuyamamış.. seslerimden rahatsız olmuşlar buda yetmezmiş gibi bizi ayağına çağırıyorlar. gitmedik tabiki.. Geçen seferde de aşağıdan sus diye bağırdılar yine sustum ama yeter artık. Ben anlamıyorum gerçekten babam hastalandığında da aramadılar hiç. Bu durumda ne yapılır? eşim hiç sahip çıkmadı sadece gidip citygirl üzülüyor demiş, çekip gitmek istiyorum burdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?