- 20 Nisan 2014
- 3.940
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi _citygirl_
-
hayır bağırmadım sesler duyuluyormuş konuşmalarımız falan öyle dedileryarın öbür gün kendileri hasta olduğunda kızlarını oğullarını ağlatmasalar
susun be uyuyoruz deseler ne olur acaba
ne hissederler
yalnız bende üst kata sizin ağlama sesinizin çıkmasına şaşırdım bağırarak mı ağladınız
evet oldu nasıl duyuluyor bilmiyorum daha önce değil her zaman söyler kayınvalidem sen şu saatte şunu yapıyordun duydum diye aslında bende kulak assam belki bende duyarım onlarıda o kadarda duyulmuyor yani benim kulaklardamı bi problem var anlamadımAglama sesin gidiyorsa tv esinle tartisma ya da afedersin iliski sirasindaki sesleriniz bile gidiyordur. Bunlara bisey diyen olmadi mi daha once
amin çok teşekkür ederim evet çok kötüAllah şifasını versin babanızın nesi var? çok mu kötü durumu
3 saatlik uzaktayım babamın yanına devamlı gidiyorum zaten daha yeni geldim yine gidicemNe kadar uzaksınız ki? Bence uzaklık bahane olamaz böyle bir durumda, bir an önce babanızın yanında olun derim ben..
bütün sesler gidiyormuş kadın geçen banyo sesimizide duymuş bide yüzümüze karşı söylemese olmaz sanki diğerleri neyse de bu hastalık konusunda tak etti artıkAglama sesin gidiyorsa tv esinle tartisma ya da afedersin iliski sirasindaki sesleriniz bile gidiyordur. Bunlara bisey diyen olmadi mi daha once
evet öyleler maalesef dediğim gibi uzun süredir babamın yanındaydım bikez bile aramadılar yinede umrumda değildi bi insan nasıl kendi evinde ağlayamaz yaya simdi soyle bir durum var tanımadıgım bir insan dahi bagırıp cagırıp aglasa bile uzulurum ve asla susun falan diyemem acı cekiyor belliki diye dusunurum ki bu insanlar sizin esinizin ailesi bence huyları boyle umursamaz anlayıssız insanlar
insanlar kendilerine hiç kötülük gelmicekmiş gibi davranıyorlar gerçekten. o kadar sinirliyimki.. Babam 1 haftadır yoğun bakımdaAllahım hiç kimseye yaşatmasın çok zor. bense uzakta oturuyorum evliyim. babamın yanından daha yeni geldim evime. kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz. moralim o kadar bozukki babam için çok üzülüyorum ve ister istemez ağlıyorum devamlı Dün gecede ağladım yine. Ben kendi canımın derdine düşmüşken eşimi babası aradı ve ikinizde aşağı gelin diye bağırıp telefonu kapadı. sebep uyuyamamış.. seslerimden rahatsız olmuşlar buda yetmezmiş gibi bizi ayağına çağırıyorlar. gitmedik tabiki.. Geçen seferde de aşağıdan sus diye bağırdılar yine sustum ama yeter artık. Ben anlamıyorum gerçekten babam hastalandığında da aramadılar hiç. Bu durumda ne yapılır? eşim hiç sahip çıkmadı sadece gidip citygirl üzülüyor demiş, çekip gitmek istiyorum burdan..
geçmiş olsun, Allah şifa versin. eşinizin ailesini yaptıkları hiç doğru değil.insanlar kendilerine hiç kötülük gelmicekmiş gibi davranıyorlar gerçekten. o kadar sinirliyimki.. Babam 1 haftadır yoğun bakımdaAllahım hiç kimseye yaşatmasın çok zor. bense uzakta oturuyorum evliyim. babamın yanından daha yeni geldim evime. kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz. moralim o kadar bozukki babam için çok üzülüyorum ve ister istemez ağlıyorum devamlı Dün gecede ağladım yine. Ben kendi canımın derdine düşmüşken eşimi babası aradı ve ikinizde aşağı gelin diye bağırıp telefonu kapadı. sebep uyuyamamış.. seslerimden rahatsız olmuşlar buda yetmezmiş gibi bizi ayağına çağırıyorlar. gitmedik tabiki.. Geçen seferde de aşağıdan sus diye bağırdılar yine sustum ama yeter artık. Ben anlamıyorum gerçekten babam hastalandığında da aramadılar hiç. Bu durumda ne yapılır? eşim hiç sahip çıkmadı sadece gidip citygirl üzülüyor demiş, çekip gitmek istiyorum burdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?