nasıl bu kadar acımasız olabilirler!!! :(

babanıza acil şifalar dilerim
burdaydı sanırım evlendikten sonra kocası ailesinden uzaklaşmasını söylemişti
senin kv kp o düşüncede sanırım evlendi babası hasta olsada aglamamalı düşünmemeli diye düşünüyorlar heralde

terbiyesizlik etmişler sana hadi kayınpeder öyle yapıyorda kv demi aynı kafada dur bey babası hasta diyemiyor mu?

çok teşekkür ederim inşallah babamda iyileşek yakında çok sağolun

bende istemiyorum tabiki odamı taşıyabilsem keşke diğer odam çok küçük olduğundan eşyalarım sığmaz uyarsam dilim varmaz

teselli falan beklemiyorum onlardan canım babam hastalandığında bile arayıp sormadılar. Boşverdim artık sizlerinde düşüncelerinizi duyunca içim rahatladı. Acaba mantıklı bir açıklaması olabilrmi diye düşündüm ama yok oysaki ben sadece babama yalvarıyodum nolur iyileş diye

Allah razı olsun sağolun. Kime söylesem bu şekilde tepki verdi. Artık yanlarına gitmiyorum. Asla laf söyleyemeyen biriyim bu yüzden kendimi çektim. Babam sağlığına kavuşsun yeter

maalesef öyle olmuyor aklından bikez bile çıkmıyor ama şunu çok iyi anladım. kimse senin baban için üzülmüyor düşünmüyor kendileri hep böyle kalacakmış gibi..

maalesef öyle olmuyor aklından bikez bile çıkmıyor ama şunu çok iyi anladım. kimse senin baban için üzülmüyor düşünmüyor kendileri hep böyle kalacakmış gibi..

tabiki canım benim annem kanser
ögrendigimde bende aglarken kv bana sen agladın diye annen iyileşecekmi sana bişey olursa kocana bebene kim bakacak dedi

tabiki canım benim annem kanser
ögrendigimde bende aglarken kv bana sen agladın diye annen iyileşecekmi sana bişey olursa kocana bebene kim bakacak dedi
yazık.
kendilerini pek mühimsiyorlar.
sanki onlara hiç birşey olmayacakmış gibi.

ne yazıkki öyle
ama düşmez kalkmaz Allah
bana yaptıklarının acısı çıkıyor bi yerlerdende halen anlamıyor kadın
Allah büyük elbet onada gösterir.
anneme kanser dendiğinde teyzesinin kızı bizim sokaktan geçmezdi kendine de bulaşır diye.
bizden ne bişey alır nede yerdi..
annem vefat edeli 6yıl oluyor ve o kadın bir yıldır kanserle mucadele ediyor.

başınız sagolsun ne kanseriydi anneniz
kanserin bulaşıcı düşünen kişide çok fazla anlamış degilim valla
cahillikmi bilgisizlikmi milletin işinemi gelmiyor anlamadım

Geçmiş olsun arkadaşım düşmez kalkmaz bir Allah unutma. Hastalık bugün sizeyse yarın onlara Aynı şekilde davranırsın sende

başınız sagolsun ne kanseriydi anneniz
kanserin bulaşıcı düşünen kişide çok fazla anlamış degilim valla
cahillikmi bilgisizlikmi milletin işinemi gelmiyor anlamadım
meme kanseriydi annem.
sağol arkadaşım..
dilerim rabbim annene şifa verir.
senin annen ne kanseri?

Geçmiş olsun öncelikle... Ne yazık ki bazı insanların kalbi kararmaya başlamış. Çok üzücü bir durum sizin babanız sonuçta tepkiniz normal onların ki anormal. Eşiniz de sizin arkanız da olabilseymiş keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…