nasıl bu kadar acımasız olabilirler!!! :(

Yabancı biri bile üst katta bağırarak ağlasa ben onun adına üzülürüm.. Eşinizin ailesi tuhafmış..

Keşke biraz uzakta olsaydınız eşinizin ailesinden. Onlar da ne kadar düşüncesizmiş, insan teselli eder, gelinlerinin yanında olur. Bu arada çok çok geçmiş olsun.
Allah razı olsun teşekkür ederim dediğiniz gibi keşke uzak olsaydım ama olmadı işte

teşekkür ederim, amin sağolun. O acımla o an düşünemedim tabi aşağı inmeyi çok şaşırdım aslında ne olduğunuda anlamadım ertesi gün rahatsız oldukları için çağırdıklarını öğrenince tepem attı.

çok teşekkür ederim bende dediğiniz gibi takmıyorum artık ama bu onlarla olan son görüşmemdi. şimdi Allah büyük deyip oturuyorum

evet bu dediğiniz sözdeki devranı bekliyorum açıkçası.. İçim acıyor, bir insan nasıl yapabilir bunu aklım almıyor hala. neye güveniyorlar bilmiyorum ama bu zor günlerimde hepsinin gerçek yüzünü görmüş oldum

İnsan olan zor zamanda belli olur destek olacaklarına köstek olmuşlar. İnip sizi teselli edeceklerine dert üstüne dert ekliyorlar.Allah büyük canım sen unut onları babana dua et rabbim tez zamanda şifa verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…