Nasıl bu kadar kolay vazgeçebilir kabullenemiyorum

İyi de zaten benim ona dedigim suan git göreve her halukarda beni 1.5 sene bekleyecekti okulumun bitmesini. Şuan gidip gelse zaten en fazladan olarak 1 sene daha bekleyecekti. Ben onunla 2.görevindr gidicektim ama o hemen evlenmek istedi sadece kendini düşündü benim emeklerim ne olacak? Ayrıca ilişkiye başladıktan sonra polis oldu ben kabul ederek basladim diye bi durum yok

Tekmkalmamak için herhangi biriyle evlenecek viriyse de iyi ki ayrılmısım derim demek beni sevmemiş derim

Benim niye vicdanım sızlasın ayrıca beni bırakıp vazgeçen o o beni bekleyecekse ben de onu bekleyecektim sonuçta.

O kısmını bilmiyordum sonradan polis olduğunu. O konuda sen haklisin ama yine diyorum boyle demişse tek kalmamak için evlenir. Ben bi tanidikta gordum çünkü tayini doğuya çıktı tek başına çok sıkılmış ailesine bana 1ini bulun dedi aklına yatan ilk kişiyle evlendi. Erkekler kadınlar gibi değil maalesef

Evet evlenir evlensin napayım demek beni sevmemiş o kadar

Ben sana bisey diyim mi sen ayril. O ayda birini bulur evlenir sende uzuldugunle kalirsin. Elin oglu icin hayati yakma ve geleceginle ilgili planlari uygula

Polis oldugunu bilerek devam ettin ama.

Ben mi yanlis anladim arkadasim sen benim doguda iş imkanim yok yazmadin mi?
Eee simdi bekledi 2 yil sonra evlendiniz ve evliliginizin 2. Yinda dogu gorevi cikti. Sen işe baslamissin hayallerin var kariyer planin arkadas cevreni iş hayatini oturtmussun ve birakip doguya gidecek misin? Cevabin evetse sevgilin hata payi yüksek derim. Yok cevabın hayir ise sen simdi donse ne yapacaksin derim. Sevgilin mantikli karar almis aferin derim.

Ya siz anlamıyor musunuz? Beni her halukarda bekleyecekti okulumun bitmesini.1.5 sene. Ben de simdi git hem aradan cıkar hem de ben ise girer para biriktirmiş olurum geldiginde rahat rahat evleniriz dedim gayet mantıklıydım. İstemedi. Sadece tek gitmek istemediği icin bitirdi.

Acaba siz mi anlamiyorsunuz?

Size bi soru sordum neden cevap vermediniz. Simdi beklese donunce evlenecektiniz. Sen bu arada işini yapacaktin düzen kuracaktin ve 2. Dogu gorevinde onunla kurdugun duzeni birakip gidecek miydin diyorum. Arkadasim cok acik eger evet giderdim diyorsan cocuk salakmis kiymetini bilememis derim.

Ama ben 2 yillik yeni ebliyken işimi gucumu oturtmusken doguya gidip polis lojmaninda kalamaz ev kadini olamazdim dersen de hakkinizda hayirlisi buymus derim.

2.görev hemen gelmiyor ki daha sonra geliyor
Evet ona giderim demiştim
Çünlü bikaç sene çalışıp otırtmuş olacaktım o sürede ara verirdim
Ama direk başlamadan gidersem meslek hayatım başlamadan bitecekti
Mezun olduktan 4-5 sene sonra iş basvurusu yapsam beni kimse almazdı zaten

sen ne kadar kabul etmesen de dışarıdan bakınca ayrılmanız doğru görünüyor.

eminim bir süre geçtikten sonra sen de hak vereceksin buna ve iyi ki olmamış diyeceksin.

meslekleriniz uymamış. uymadığı gibi birbirinize körkütük aşık da değilsiniz görüldüğü üzre.

en doğrusu düzgünce bitirmek bence. illa kavga ederek ayrılıncak diye bir şey yok.

bazen hayatlar birbirine uymaz ve bitmesi gerekir.

Düzgünce bitti zaten son kez konuştuk bugün. Ben aşıktım ama o değilmiş demek ki. Artık o vazgeçtiyse ben de bitiriyorum diyip üzülmemeye çalışıyorum

Düzgünce bitti zaten son kez konuştuk bugün. Ben aşıktım ama o değilmiş demek ki. Artık o vazgeçtiyse ben de bitiriyorum diyip üzülmemeye çalışıyorum

aynen. zaten o bu kadar sevmiyorken yine biterdi. sen onla gitsen de biterdi. belki 5 sene sonra kavga gürültü biterdi işsiz güçsüz kocasız kalırdın kaç tane konu var böyle.

zaman tanı kendine. elbet bir süre sevgin devam edicek herşey zamanla düzelir. bi bakmışsın sana daha uygun birinden hoşlanıyorsun. seneler sonra iyi ki gitmemişim dersin.

genel açıdan bak. mantığın kalbine söz geçirsin hep daha az üzülürsün.

Bakın yolunuza ve gidene güle güle diyin !
Yalnız kalmaz da o merak etmeyin kafasında bişiler var da bilerek bitişmiş gibi...

Aslında gerçekten evlenmek isteseydiniz çözüm basitti. Sen evlenip bir seneliğine çalışmayıp KPSS ye hazırlanacaktın doğuda onunla beraber, atanınca da beraber gidecektiniz senin atandığın şehire. Boş yere ikiniz de inatlaşıp işi yokuşa sürmüşsünüz. Sevgilin de evlenilecek olgunlukta değilmiş ki bu işi ayrılmaya kadar getirmiş. Hatta ailesinin de evlenmeyecekseniz ayrılmanızı istediğini sana söylemesi bile ne kadar süreci kötü yönettiğinin göstergesi. Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…